Merhaba arkadaslar bu gunlerde nasil zayiflicam gibi cok soru goruyorum genelde kizlardan o yuzden yardimci olmak istedim ben 40 kilo verdim 90 dan 50 ye indim yazdiklarimi uygularsaniz sizde kilo verirsiniz ki bu yazdiklarim cok basit seyler. Simdi sabah kalkin 1 bardak yesil cay icin ben limon da katiyorum icine cok guzel oluyor. Yarim saat sonra kahvalti yapin iste klasik seyler 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates vs. cayi sekerli icebilirsiniz ben sekersiz icemiyorum yarim cay kasigi seker atiyorum. Sonra aralarda meyve, yogurt yiyebilirsiniz, sut icebilirsiniz. Ogle yemeginde protein agirlikli beslenebilirsiniz et, tavuk vs. ya da 1 tabak sebze yemegi , yogurtla yiyebilirsiniz uzun sure tok tutar yine 1 dilim ekmek yiyebilirsiniz. Aksam da ekmeksiz yine sebze yemegi, yogurt, salata yiyebilirsiniz. Gun icinde 2 - 2.5 litre su icmeyi unutmayin ve mutlaka hareket etmelisiniz. Ben mesela yarim saat yuruyorum sonra yarim saat kosuyorum aralarda dinleniyordum ilk zamanlar sonra alistim dinlenmiyorum bile simdi. Eger yurume imkaniniz yoksa leslie yapabilirsiniz evde veya dans edebilirsiniz. Ben bu sekilde 40 kilo verdim vucudumda hic sarkma falan olmadi cunku yasim genc daha 19 yasimdayim vucudum cok cabuk toparlandi tabi bolgesel hareketler de yaptigim icin cok sorun yasamadim. Yanlis anlasilmasin arkadaslar ben kimseye akil vermiyorum sadece tecrubeme dayanarak zayiflamak isteyen arkadaslara yardimci olmak istedim. Umarim yardimci olabilmisimdir. Basarilar.
Güncellemeler
+1 yıl
eger caniniz biseyi cok isterse az miktarda yiyebilirsiniz kucuk kacamaklardan bisey olmaz hem sporla dengelersiniz kendinizi cok kisitlamayin yani cunku yaptigimiz diyet degil saglikli ve dengeli beslenmek.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil