Esimi cok kotu bir kavgadan sonra inanın elimde değildi o an iş arkadasımla aldattım cok pişmanım Şu an ona soylemeli miyim
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elinde olmadan aldatmak nasıl oluyor? Şimdi bence başka bahaneler kullanma... senin önünde iki seçenek vardı ve sen aldatmayı tercih ettin. Eşine söylersen seni büyük ihtimalle boşayacak ki doğru olanda bu... zaten evliliğin devam etse de sana güveni kalmayacağı için ilişkinizin eskisi gibi olacağını da düşünmüyorum. Söylemezsen eğer bir daha yapmayacağından emin misin? Çünkü kavga yine olacak bu kaçınılmaz bir şey. Bana sorarsan eğer bir ilişkinin içine aldatma girmişse benim gözümde o ilişki bitmiştir. Sende iyice düşün ve kararını ver.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunları yazan erkek olsaydı acaba bu kadar tepki verirlermiydi?
Hiç sanmıyorum. Ne olmuş ki değişiklik yaşamış adam derlerdi. Aldatmanın kadını erkeği yoktur. Aldatmak kötü bir davranış biçimidir. Lütfen saldırganca ve çirkince yorum yapanlar hem cinslerinede aynı tepkiyi versinler63 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌛
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılbeddua etmiyecem ama insan deilsiniz erkek yapsaymiş falanmiş filanmiş ne diynuz siz iyimisiniz lan insanin bir 0nuru var gaflet dedigin masturbasy0n 0lur insan ç0k pişman 0lur kendine kahreder utanir aldatmak nedir bilirmisiniz kime anlatiy0m utanmadan teşekkur etmiş bide neden paylaştin bizide gunaha s0ktun git ALLAH tan af dile bilmessiniz de 0 embesille beraber helallik alacaksiniz öldurse k0can yeridir sizi yazmayin insanlari gunahlariniza 0rtak etmeyin
10 Yorumla
+1 yılbenım dusuncem hıc bır sey demeden hayatından cık o adamın ıstemeyerek bır sey olmaz sadece ısteyerek olur ben ıstemeyerek ılıskı yasıyım cocuk olsun oldureyım sonra pardon demek gıbı bırsey bu sen en ıyısı adamın hayatından cık ve hıc bır sey soyleme adamın basını belaya sokma kımın altına yattısan gıt sımdı o senın altına yatsın acık sozluyum sozumu babam dan sakınmam sana belkı bıraz sert geldı ama yapacak bır sey yok
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
81Cevap
+1 yılistatistikler en çok kadınların aldattığını söyler. ancak kim aldatırsa aldatsın sadece kendini aldatır. istemediği bir evliliği yaşıyor ve gerçekten sevdiği ile kaçamak güreşiyor dur. öz güveni yüksek ve kendine saygısı olan kadınlar boşanır, sevdiğinin yanında olur. bunu beceremiyorsa insan olarak da hiç bir değeri yoktur aslında.
10 Yorumla
+1 yılElinde degilmiydi? Uckuruma düskünüm. Kücük bsye kizip hemen aldatacak kadar karaktersizim desene suna sen. Aldatmak karakter bozuklugudur baska bsy degil. Elimde degil diye gecistiremezsin sonucta tecavüz edilmedin
50 Yorumla
+1 yılSizin gibi karaktersiz insanlardan bıktık. Toplumu kirletiyosunuz, insanları harcıyorsunuz, salak yerine koyup kul hakkı yiyorsunuz. Allaha nasıl hesap vereceksin? Vicdan yoksunu. Dilerim birgün senide bozuk para gibi harcarlar.
30 Yorumla
+1 yılbence direk boşanalım de ben sinirle bir an boşluğa düştüm ve kötü bişey yaptım seni aldattım ama merak etme nafaka falan ve mal ve varlığına hiç bir şeye ortak olmayacağım anlaşarak ayrılalım deyip söyle bence sorun etmez ben olsam kabul ederdim en azından mal nafaka vs vermicek adam
10 Yorumla
+1 yılOncelikle kimse aldatilmayi haketmez en’ serefsiz insan bile!! Ama durust ol kimseyi dinleme soyle ! bu vijdan azabiyla yasiyamazsin kavga etsenizde esin oo senin onu yapmaya hakin yoktu ama yapmisinn artik git afetrrr kendini seviyorsa afeder.
10 YorumlaKaraktersiz lütfen kavga falan deme bu bir bahane değil yemişsin bir bok doğruluk abidesi taslamada söyleme ölün çıkar yoksa canım kaşar
30 Yorumla
+1 yılNasıl yapıyosun bunu nasıl ya? Kadın-erkek kim olursa olsun aldatan sere, fsizdir bu kadar. Ve söylemesen de illa bir gün öğrenir yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış..
20 Yorumlasakın söyleme , bunu söylersen ve senden boşanmazsa, kocan gavatın teki demektir, aldatılmayı haketmiştir. sende kocanı düşünüyorsan söyleme ya da boşan gitsin.
10 Yorumla
+1 yılBide diyormuş ortak yönümüz ne çok hayatım 😉🤣 aldatmak kavramı itici iğrenç bir durum boşanma sebebi ve önü açılan bataklık emin ol ki o da seni aldatır aldatmıştır da belki hak edersin. Yap et pişmanım de ben olsam sokaga atarim seni o dk. Git kimle aldattıysan onla yaşa derim. bir kazık atan hep atar.
10 YorumlaElinde değil miydi? Hadi ya sende mi yanlışlıkla aldattın.
40 Yorumla
+1 yılBayan arkadaşlar hem cinsine hoşgörüyle yaklaşmış. Kadın aldatınca kötü, erkek aldatınca iyi diye. Kadın aldatınca o erkek güzel kardeşim sıfatını alıyor da, erkek kadını aldatınca hangi sıfatı alıyor acaba. Bir de utanmadan milletle görüşünü paylaşıyorsun, git bunu güzel kardeşim yaptığın erkekle paylaş da adam da senden bir an önce boşansın.
00 YorumlaInsanlara ölüm acisiyla birebir ayni olan su lanet seyi yasatmayin.
Öldürmeyin ölünnn!!!36 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten aldatılmak ölüm açısıyla birebir mi
- +1 yıl
Vay be tabi yaşayan bilir merak ettim anlatır mısınız bana bir tecrübe olur
- +1 yıl
Tamam takip ederseniz yazabilirim
- +1 yıl
Yazamıyorum sana
Bunu bir sır olarak tutmanda ve iş arkaşınla da tekrar yakınlaşmamanda fayda var. Herkesin başına gelebilir bence önemli olan pişman olup hatanı görebilmiş olman.
00 YorumlaKocan aldatsa kimbilir neler diyecektin adama elinde olmadan nasıl oluyor peki iş arkadaşın seni kıvama getirip gevşetiyor ondan sonra yatağa atıyor öylemi oluyor elinde olmadan
00 Yorumla
+1 yılUla eşinle her kavgada aldatacaksan niye evlendin
Badem evlendin neden aldatıyorsun adam seni yatakta tatmin mi etmedi de başkasıyla yatıyorsun
Madem başkasıyla yatıyorsun boşan kiminle yatacaksan öyle yat00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşyerinde ayrıl o kişiyi engelle pişmanlığını dile getirmezsen vicdanın seni yer bitirir kavga illaki olur ama sonucu bu olmamalıdır öfkeyle oldu şeytana uydum diyerek kılıf aramak yerine sonrası için çare aramak ve tövbe edip yaşamak gerekir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mantiken soylemen gerekiyor ama suda bir gervek erkekler dayanamaz boyle seylere evliligin biter hemde tek celsede ve hicbir seyden almadan
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Ben kendi görüşümü söyleyim:Aldatmanın affı olmaz. Her ailede olur kavga. Ve acısıyla tatlısıyla bir şekilde yürütülmeli de zaten bir evlilik. Söylersen de evliliğinizin sonu olur...
00 Yorumla
+1 yılElinde olmadan aldatmak nasi oluyo
Allah hidayet versin10 YorumlaSöyleme direk boşan, adamın canınıda sıkma, kendinide düşürme.
10 YorumlaAy askim yanlislikla aldattim, sen sandim felan de. En sacma aciklama bu olur.
10 Yorumla
+1 yılnasıl elinde değildi yaa aklın fikrin mantığın yok mu senin?
00 YorumlaSöyleme sakin daha kötü olur aldattiysan aldacaksindirda yine ve is arkadasin olmasi cok daha kötü söylimm
00 Yorumla
+1 yılEvet söyle, aldattığın kişinin söylemesini istemiyorsun herhalde?
00 Yorumla
+1 yılHemen soylemen lazim
Acilll
Bu dertten ölürsün sonra00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bir hata yaptin, 2 hatayı yapma. Evliliğin sona erer. Seviyorsan unut o günü.
00 Yorumla
+1 yılTroll musun ne sin ya eğer öyle bir halt gerçekten yaptıysan de bir zahmet
00 Yorumla
+1 yılAman diyeyim tövbe et istiğfar getir ama söyleme affetti diyelim kısasa kısas der unutmaz içinde kalır yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe bizde inandik elinde degildi basina silah dayanmisti 🙄
20 Yorumla
+1 yılKendini sorgula önce geçicimiydi? çünkü söyleyince onunla eskisi gibi olmayacak ilişkin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. söyle şöyle de:
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokuldum...00 YorumlaKusura bakma bende seni üst komşumuz ile aldattim derse. sen ne dersin onu düşün 😆
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle adam boşan sin ahh erkekler yanlış tercih sonuç !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senin vicdanına kalmış
İçin rahat mı değil mi
İtiraf etmeden hiç bir şey olmamış gibi devam edebilecekmisin bunları sorgula13 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan ne yapardın
Cevap sahibi+1 yıl@Karakartl38 ben yapmazdim onun yerinde olsam içim el vermez hiç birsey olmamais gibi devam etmeye
- +1 yıl
Evet mantıklı Peki hiç eşini aldatmayı düşündün mü yanlış anlama merak ettiğimden soruyorum ben bu siteyi dışarda bayanlara soramadığım soruları burada sormak için kullanıyorum
+1 yılSöylemen lazım
Boşanıcaksınız sonra
Karakter*niz yokkkkk..!00 YorumlaHe git söyle hey allahım soruya bak ya miydem bulandı resmen
00 Yorumla
+1 yılsöylersen ne tepki verecek;sorun değil mi diyecek. boşanmalısın. böyle bir kadınla yaşamamalı hatası ne olursa olsun o adamın
08 Yorumla- +1 yıl
seninde boşamaman hata olmuş. egoistliğine mi kurban oldunda seni aldatanı sende aldatma gereksinimi duydun. yani o yapabiliyor benim neyim eksik. haklısınız vala yapın anam babam. toplum olarak ihtiyacımız var
- +1 yıl
Ben kadınların yapmasını onaylayan biri asla olmadim tabiki yanlış. sadece bunu yazan bir erkek olsaydı bu kadar tepki verilmeyeceğini anlatmaya çalıştım. ki burda eminim bu kadar fazla eleştiren insanların fazlaca böyle şeyleri yapıp amaa burda aaaa ne ayıp tarzı konuşmalarına karşıyım.
- +1 yıl
kadını erkeği yok. isterdimki kadınıda erkeğide eşit maddi güçte otoritede olsun. kim yapıyorsa yapsın bu haltı dönüşü olmasın, telefasi olmasın. bende seni eleştirmek istemedim. hayvanlar aleminde bile eşini kıskanmayan tek hayvan domuzdur. ha birde horoz var tabiatı gereği kendi sürüsüne komple o basar. ama insanoğlu hayvanların %1 i kadar eşcil değil yani
- +1 yıl
Kadınla erkek istediği kadar çabalasin ama hiç bir anlamda eşit olma şansı yok. aldatmak tabiki çok kötü yanlış anlaşılmasın ben asla savunuyorum. ama burda bu kadar yıkıcı elestiriye ne lüzum var. sadece yapma veya iyi bişey değil şeklinde tavsiye verilebilir. ve insanlar hata yapabilir o veya bu fark etmez çoğu insan da yapmıştır amaa önemli olan devamını getirmeyip pişman olup düzeltmeye çalışmaktır. simdi herkes mi sütten çıkmış ak kaşık diye düşünüyorum. bu kadar yıkıcı eleştiri görünce
- +1 yıl
istediğin kadar aklan ya da paklan. sütten ak olarak çıksanızda o sütü beraber karartmışsınız. onun kişiliği el vermemiş seninle devam etmiş. senin kişiliğinde kaldırıyorsa devam et. o domuzlardan pek bir farkı yok bu insanlığımızın
+1 yılHayat senin hayatın. Bence sorun yok. Nasıl oldu olay?
00 Yorumla
+1 yılOlmuş bitmiş ilişiğini kesersin olur biter. Hiç gerek yok.
00 YorumlaBence söyleme, bir daha yapma yeterki, bir daha olmayacaksa boşu boşuna üzmenin anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılSöyle ve o evden defol git senin gibi aşağılığı hak etmiyor eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın, bir gün illahaki olacaktı o gün aldattığının günmüş
00 Yorumlasoylede once bır guzel senı dovsun sonra bosasın tabı trol degılsen :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yap neler olabilir ona göre davran devamı olacakmı olmayacak mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılher kavga eden eşini mi aldatacak. ayrılmalısın üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılYaparken çok zevk aldın mı peki yine yapmak ister miydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleme ve kesinlikle tekrar etme her ne olursa olsun
00 YorumlaSaygın ve cesaretin varsa söyle
10 YorumlaTabiki soyleme ama devamınida getirmeye calis
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani aldatmaya devammı etsin?
- +1 yıl
peki af edersin, o zaman
Kendini intahar et hic acimam
11 Yorumla
+1 yılSoylemesen bile ortaya çıkar
10 Yorumla
+1 yılAdam seni haketmiyor soyle ve boşasın seni
10 Yorumla
+1 yılÜlkede kaşar fazlalığı var
30 YorumlaElinde mi degildi Allah belanızı versin
30 Yorumlaumarım öğrenir ve seni boşar
20 YorumlaElinde degildi? Nasil oluyor ya bu. çok kötüsün
00 YorumlaSöyleme yapmada bir daha
00 YorumlaKocandan kormuyorsun. Allah'tan kork.
00 Yorumla
+1 yılSöyle bilmeye hakki var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba elinde değilse nerendeydi?
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı