Kız Kardeşim 17 yaşında Kaçtı ne yapmalıyım ?

Bugün üniye gittim saat 17.00 gibi dayım aradı ve çarşıya gelmemi söyledi bende arkların ynndan ayrılıp çarşıya gittim kardeşimin kaçtğını söyleyince önce güldüm çünkü benim küçük kardeşim benim herşeyimdi annem babam ve kardeşim dünyadaki tek değer verdiğim yaşama amaçlarımdı 24 yaşında bir çocukla kaçmış 5aydır görüşüyormuş annem ve babam biliyormş ama ben ayakta uyumuşum annem ve babam okumuş insanlar ailede 0 problem var Neden yaptığını anlamadım tabi ki ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağı oldu herkes oturmuş ne yapak diyorlar kimse birşey yapmıyordu dayım birilerini buldu arabulucuyla kardeşim akşam 21.00'da eve geldi ynndada bilmem çocuğun eniştesi 2gün sonra gelelm tatlılık olsun Ben tabii diğer odada çıldırıyorum yengemlere biri beni uyandırsın diyorm hadi beni geç seni 17 yıl yememiş yedirmiş üşümemen için hasta olmaman için kendini feda etmiş seninle hep arkadaş gibi olmuş annene bunu niye yaptın. Herşeye rağmen ben diyormki olsun anne yüzük takılsın 1senede fikrini deiştiriz tabi annemde ümitlendi kendi evimize geçtik kardeşim anneme hamileyim demiş ben çıldırdım bıçağı aldım babam önüme geçti annem bir kez daha yıkıldı Şu an hepsi uyudu yarın doktora gideceklermiş Ben ise Hayattan soğumuş amacı kalmamış biri olarak hissediyorum kendimi çünkü amacım ve hayellerim hepsi ailemin kardeşimn üzerineydi Ne yapmam lazım Yardım edin kötü durumdayım uykum yok geldim buraya yazdım
Kız Kardeşim 17 yaşında Kaçtı ne yapmalıyım ?