Öncelikle izin verme ifadesi biraz garip kaçıyor. Kimse sevgilisinin anne babası değil, anne babayı geçtim yetişkin bir bireyin izin almak gibi bir durumda bulunmasına gerek yok. Hayatındaki insanın görüşlerine önem verip belli bir ortak noktada buluşabilirler ancak o da o kişi isterse. Sosyal medya konusuna gelirsek; teknoloji çağındayız, çoğu insan instagram facebook vs kullanıyor ve senin sevgilinin de kullanması çok normal. Tabii ki hayatında sen varsın ve bu yüzden kendine biçtiği belirli sorumluluklar olmalı, sana ve ilişkinize olam saygısından dolayı. Bu sorumlulukları yerine getirmeyip sosyal medyayı farklı amaçlar için kullanıyorsa kendi bilir hayatından çıkarırsın. Ama bu izin verip vermemeyle olmaz. Sen izin vermesen de içinde bazı kötü şeyler barındıran biri bunu başka bir olayda zaten yapar. O yüzden izin meselesine girme bence. Sorumluluklarını bilmek kendi sorumluluğu. Bunu yapmıyorsa zaten bir ilişkiyi haketmiyordur.
Bence garip değil eşimden izin alırım ve izin vermediği şeyleri yapmam gitme dediği yere gitmem.. Sevgiliden bahsetmiyorum sevgili boş birşey benim için.. Bence var.. Karakter meselesi herkes herkes değildir senin için olabilir. Doğru ve yanlış kişilere göre değişir ama doğru tekdir ve kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez... Sevgili kullanmıyorum ben... Haklısın katılıyorim içinde varsa zaten her türlü yapar ama yoksa da kapilabjlir bir anlık dalgınlığa. Once tehdit sonra hareket önce elimizden geleni yapicaz sonra tevekkül edicez.. Kesinlikle de ilişkiye de karşıyım ben... Hem yüzlerce insan var evli olupta ilişki yaşayan özellikle evli insanlardan hoşlanan neler var neler hayırlısı... Görüşün için teşekkür ederim...
Ortak kullancaz hemde telefonda ortak olcak şifreli olcak o şifreyide ben bilicem benden habersiz giremicek hatta ben çalışçağım o oturcağı için parasıda olmucak yeni telefonda alamıcak bütün telefon bilgisayar ve tabletlerde şifre olucak o bilmicek benden izinsiz dışarı çıkmıcakki işe falan girmesin ya da teldfon almaya gitmesin hep benimle gezcek benim arkadaşlarımla gezcek 😊☺☺☺☺😀
Karşılıklı güven varsa kullanabilir sıkıntı yapmam, zaten yapacaksa bir yolunu bulur yapar. Hirsizlik yapmayan dürüst birine kuyumcuyuemanet etsen birseye elini sürmez, hırsızlık yapansa kilitleri kırar girer içeri çalar çalacağını.
EyvAllah abi sende haklısın ama demişler ki eşşegi sağlam kazığa bağla sonra Tevekkül et önce tedbir önce emniyet sonra hareket... Görüşün için teşekkür ederim...
izin veririm tabikide. cocukca kullanmasin triplerine girmem. gizli kullanmasinin sebebini sorarim mantikli bir aciklamasi varsa sorun etmem. ama eger sosyal medya yüzünden evini beni varsa cocuklarimizi ihmal ediyorsa uyaririim. eger ihmallik devam ederse. kapatmasini isterim. ama arada bos zamanlarinda beni bizi ihmal etmeden kullanirsa sorun cikarmam.😊
Ben vermeyi düşünmüyorum.. Ben girerim çocuksu biriyim ben hıh😅 Gizli kullanırsa yol veririm kusura bakmasın başında da söylerim bunları bana göre gizli yapılan herşey ihanettir... Açıklamasını dinlerim de yine de yol veririm.. Ben uyarmak istemiyorum işte direk yasak ikimize de birbirimiz ile ilgilenelim isterim... Bok mu var sosyal medyada... EyvAllah... Görüşün için teşekkür ederim...
gizli kullanırsa kiyamet kopar tabi😁 kullanmasina da izim veririm yoksa bu sefer kesin gizli kullanir en azından gözümün önünde yapsin napcaksa ve haklisin burda çok var kadin erkek eşinden gizli hesap açıp kullanan ve hiç hoş değil
Dimi yani gizli kullanırsa aynen ben gerçi normaline de karşıyım 😅eşler birbirleri ile ilgilensin bok mu var sosyal medya sanki😅burda da çok var başka yerlerde de malesef... Görüşün için teşekkür ederim 😊
ya ben çok severim sosyal medyayi KS yi ayri bir seviyorum mesela hatta bağımlısı oldum bile diyebilirim bir de Instagram var takıldığım orda çok paylaşım yapmasam da kim napmis ne etmiş nerde kiminle merak ediyorum ayrıca baska şeylere de yarıyo alışveriş günden felan ben vaz geçmem arkadaş sosyal medyamdan 😉😂
Kızlar da var tabiiki... Cok şahit oldum.. Haklısın hayırlısı herkes değildir herkes... Bende izin vermem ve kullanmam ortak da istemiyorum... Görüşün için teşekkür ederim...
Bence kullanılabilir sosyal medyaları kullanabilir face instagram youtube o da gözetimim altında. Öyle yükleyip silerse zaten karaktersiz ve şerefsizdir onunla evli kalmaya bile değmez
Gözetimim altında himmm güzelmiş ben karşıyım yine de hiç olmasa daha iyi olur gibi... Sosyal medyada ihanet daha çok... Kolayına geliyor insanların... Kesinlikle ve çok var öyle karaktersiz şerefsiz... Görüşün için teşekkür ederim...
Bunlar umurumda değil ya. Bir insanla ilişki içerisindeysem ona güveniyor olurum zaten. Güvenmiyorsam da izin alıp vermeli devam etmem o ilişkiye, ayrılırız olur biter.
Ben izin vermem sanırım kullanmam da öyle düşünüyorum belki ortak hesap olabilir de eşler birbirleri ile ilgilense daha iyi olur diye düşünüyorum... Görüşün için teşekkür ederim...
Birbirleriyle iglilenmeleri ayrı birbirlerine güvenmesi ayrı bir şeydir. Sonuçta sen izin vermesen de güven olmadiktan sonra başka şeyler yapabilir. Güvendiğim insana dünyayı dar etmem güvenimi boşa çıkarmadığı sürece hesap açabilir. Gerekli
Güven ile alakası yok benim için.. Sevdiğime güvenirim.. Güvenmediğim biri ile zaten evlenmem.. Sonra güvenmek var güvenmek var bir insana güvenirsin ama hangi konuda.. Ben kimseye yüzde yüz güvenmiyorum ve de güvenmem ölene kadar o kadar çok şey gördüm ki... Haklısın başka şeyler de yapabilir içinde varsa ama yoksa da yapar dalgınlığina sinjrine denk gelir boşluğa düşer insanız hata yapabiliriz... Hata bizler için.. Önce eşşegi sağlam kazığa bağlaayip sonra tevekkül etmeli önce tedbir sonra tevekkül hocam... Dünyayı dar etmek değil bu bence... Görüş meselesi sana göre öyle olabilir.. Ben de uyarırım her seferinde ama yine de herşeyi başında konuşma taraftarıyım... Olursa olur olmadı hayırlısı..
Eşin de olsa onun da zevkleri hobileri vardır. Internette hesap açıp bir şeyler paylaşabilir. Oyun oynayabilir. Internette gezinmek her zaman kötü bir şey değildir. Evet kotuye kullanılıyor aynı zamanda evet ama içinde varsa zaten her türlü yapar. Şartların varsa belli edersin. Fotoğraf koymanı istemiyorum falan gibi. Onun dışında zararı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta esin aynı zamanda ayrı telefon da kullanacak. Alışverişe de gidecek. Arkadaşları da var. Yanı tabiki kimseye yüzde yüz güvenilmez. Ama güvenmediğin biriyle nasıl aynı evi ayni yatağı aynı hayatı paylaşacaksın?
Onun diye birşey yok eşler arasında sen ben olmaz biz olur... Ben izin vermem insiyatif olabilir belki bilmiyom.. Oyun oynamayı severim benimle oynasın... İnternette gezinmek kötü değildir evet ama iyi de değildir ve herşey iyi ya da kötü olabilir ameller niyetlere göredir (hadisi şerif).. İçinde varsa EyvAllah da yoksa da olabilir boşluğa düşer düşebilir düşebiliriz insanız... Çok zararı var yararları da var birlikte bakarız... Telefon kullanacak evet illaki.. Arkadaşlara gelince karşı cins yasak ikimize de ayrıca amca dayı hala oğlu ile ben yokken görüşemez yasak... Ben güvenmem öğretmenim hayat bana bunu öğretti her an herşey olabilir.. Hiç gitmeyecek gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler.. 50 yıl başını aynı yastığa koyupta ayrılan ihanet edenler var nasıl güveneyim..
Tek bir kız olmuştu güvendiğim herşeyiyle onunla da zamansız karşılaştık mutluklar diledim... Belki çikar karşıma yine güvenebilcegim de sanmıyorum nesilden nesile insanlar daha da kötüye gidiyor insanlık edep ahlak namus sadakat herşey hayirlisi...
Zaten evlenmek yuva kurmak istiyorum genckende istiyordum ekmek parası peşindeyim küçüklüğümden beri sende biliyorsun borçlarım var bitsin 3vlenicem nasip olursa.. çok azcik kaldı..
Hehehe güvenirim valla ya insan sevdiğine güvenmez mi hiç aaaa ayıp valla 😅filmde görmüştüm duymuştum bunu hoşuma gitti bende güvenmiyorum sosyal medyada takıldım neler gördüm neler dikkatli olmak lazım önce tedbir sonra hareket 😊mesela sen kız arkadaşı ile sevgilini içmeye gönderir misin?
Hımm ben vermem mesela güven ile alakası yok karakter meselesi 😊Sen sensin bende ben 😊yoldan çıkabilir her an herkes... Allah korusun... Kıskançlıktan çatlayan bir erkek değilim bende kısıtlamakda değil olması gereken benim için herkesin doğrusu yanlışı kendine ama doğru tektir 😊
Çünkü izin vermek istemiyorum. Çünkü insanlar ihanet ediyor boşluğa düşebilir insanız hatalarımız olabilir önce tedbir sonra tevekkül o yüzden... Eşler birbirleri ile ilgilensin sosyal medya ile değil sosyal olsunsunlar... Hem ben izin vermem o beni dinler ise güzellik yapabilir ortak da kullanabiliriz ama önce tamam diyecek fedakarlık yapacak...
Güven meselesi çok başka ben herkes değilim herkes ile de evlenmem...
Ben herkes değilim demek herkes olduğunu gösterir. Çünkü herkes 'ben herkes değilim' diyor. Sory ama sende bir herkessin bence karşındakini sosyal medya kullanma konusunda kısıtlayamazsın. Kısıtlamaman da gerek.
Hayır herkes olduğumu göstermez bu senin düşüncen doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez.. Herkes beni bağlamaz bana ne herkes den... Ben sadece benim Soner Demirer hiç kimse değilim hiç kimsede ben değil kısıtlamak sana göre bana göre fedakarlık Bal gibi de yaparım zaten zor kullanmak yok İşine gelirse gelecekteki eşimin...
Yooo alınganlığın lüzumu yok kova.. Herşeyi yanlış anlıyorsun tövbe tövbe yahu... Nasıl insansın sen... Sorun olsa ne olur heee hayırdır? Atar mı yapıyorsun sen?
Sorun olsa bir daha sorularına görüş paylaşmam. Alıngan değilim anlatmak istediğini söylüyorum. İnsanlığımı sorgulayacak kişilerden değilsin. Atar yapmam. Söylersem söylerim.
Sorun yok estağfurullah.. Ama yanlış anlıyorsun ters anlıyorsun art niyetli ve ön yargılı olma. Ben kötü birşey demedim sana.. Alıngansın yanlış anlıyorsunda daha önce de oldu.. Senin insanlığıni sorgulayan yok ki? Sormak başka sorgulamak başka... Peki şöyle bende susmam zaten...
Şakacı biri değilim yani kusura bakma aslında bu aralar fazla sinirleniyorum. Her şey üst üste geliyor. Artık sadece aileme arkadaşlarıma güler oldum. Her şeye sinirlenir oldum. Kusura bakma bu aralar alınganım ve sinirliyim.
EyvAllah yok sorun değil estağfurullah.. Daha dikkatli olurum sana karşı.. Öfkene hakim ol rahatla sıkma canını hayırlısı... Her şey üstümüze gelir bazen benimde oluyor elinden geleni yap sonra dua ve tevekkül bekle.. Herkese karşı gülme zaten haketmiyor insanlar bunu... Her neyse seni sinir eden takma sektör et değmez emin ol iyi olmaya çalış ve iyi ol...
En İyi Cevaplar