Erkekler neden kadınla birlikte yaşasın ki bu saatten sonra. "Kadın beyanı esastır " olan cinsiyetçi, ayrımcı, erkek düşmanı ve feminist kanunlar varken, bir erkek nasıl tanışabilir bir kızla. Eskidendi onlar. F*ministler eseriyle gurur duysunlar. F*ministlerin istediği düzen tam olarak bu. Ayrımcı, cinsiyetçi , erkek düşmanı bir düzen kurarak erkek-kadın ilişkilerini tamamen bitirmek. F*minizm erkek ve kadın arasındaki aşka açılmış bir savaştır. O kadar çok taciz ve tecavüz iftiracısı kız var ki. Kanunlar erkekleri korumuyor, kadınları resmen tanrı olarak görüyorlar. Erkekler mgtow cu olmak zorunda. Erkekler kadınlarla sevgili olmamalı ve , evlenmemeli. Feminizm tamamen yok olup, erkek hakları tesis edilirse o zaman erkek ve kadın arasında sağlıklı ilişkiler kurulur ve tanışmalar gerçekleşebilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burda zaten yanlış olan şey evli olmadıkları için kolay vazgeçebilmeleri. onca şeyi yaptıktan sonra birbirlerini bırakıp aynısını başkasıyla da yaşıyorlar biraz özeliniz olsun Evlilik bu yüzden kutsal birşey. Her tartışmada ben gidiyorum diyemezsin evliyken
bu genç bireyler için değil de daha olgun, ikinci üçüncü evliliğini yapacak olanlar için çok daha uygun. günahı sevabı kağıt parçasıyla, bez parçasıyla ölçenler için ise akıl dışı durum. evlilik sorumluluk demektir. bir yaştan sonra çoluk çocuğun kocanın mesuliyetini almak istemeyen, hayatın keyfini çıkartmak isteyenler, karşısındakinin dertlerini değil mutluluğunu paylaşmak isteyenler pekala yapabilir. ama dediğim gibi genç bireyler için biraz riskli...
Hadi yaşadılar her herzeyi haram haram yediler anlasamadilar biri başkasına biri başkasına nerede edep , haya, ar, namus, benlik, sadakat onlarında bir kenara koydum din imandami yok medeniyet oylemi acaba Avrupa medeniyeti kimden öğrendin biz kime ozeniyorsunuz yazık yazık adamlar banyo yapmayı WC yıl dahi bizden öğrendiler
Normal bir durum bu, insanlar bunu daha çok yapsa evlilikte olacak sorunlardan kurtulmuş olur. Bir çok insan evlenince bu bana uymadı bu insan o insan değilmiş diyor. Fakat kültür olarak buna uygun değiliz kafa yapılarımız gelenekler herşey bunu yapmamıza engel.
Bir süre denenmeli bence yoksa iki taraf hazırlanmış hep dışarı süslü püslü buluş adam kadın evde nasıl bilmeli evleneceğim sonuçta bir insanı en iyi ev ortamında tanırsın maskeler en çabuk orada iner sadece cinsellik olarak bakılmalı. İki taraf ta evet ben bu kadınla adamla bir ömür aynı evi hayatı paylaşırım diyorsa evlilik olur.. Kimse de masum ayağına yatmasın bence.. Her şey ters bize göre ama neler yapılıyor
Evlilik öncesi cinsel ilişki kültürel, ahlaki, dini ve psikolojik boyutları olan ama son derece kişisel bir yaşantıdır. Dolayısıyla, bu yaşantının doğru, yanlış ya da nötr bir yaşantı mı olduğunu kişinin kim olduğu belirleyecektir bence..
Aynı evde yaşamak yanlış değil. Mahremini paylaşmak yanlış. Aynı evde kalmak evlilik öncesi tecrübe gibi ilişki ciddiyse aynı evde kalarak birbirinizi daha iyi tanırsınız.
Dinen uygun değil. Hele benim KARAKTERime hiç uygun değil👍 Yani bu tür yaşayanlara saygı duymak lazım ama hoş bulmuyorum. Nerde ne olacağı belli olmaz. Resmiyette nikahın yoksa bu kadar rahatlık, yanlışda saçmada.
Italiada bu çok normal yani hatta böyle iyi oldukları için evlenmiyolar.. Hatta kiliseye evlilik için para veriyolar ve bu yüzden böyle rahatlar diye evlenmiyolar.. ve buna Convivenza diyiliyor. Ama bu Türkiye 'de de oluyor sanırım
Yani birlikde yaşamayı sadece cinselliğe döküyorsunuz ya pes doğrusu komik yorumlar bide hayır olmaz diyenler hangisi sevgilisi ile beraber uyuyup tatile gitmek istemiyorki edebiyata lüzum yok
Neden evlilik dışı beraber yaşıyorlar çünkü artık evliliği zrlaştırıyorlar maddi açıdan evlenince biraz daha fazla yük bineceğini düşündüğü için evlilk dışı yaşamaya karr veriyrlar
ÇOK rahat olamazsınız ve her an ayrılabilme ihtimali olduğu için biraz sağlam olmayabilir evlenip rahat yaşamak daha mantıklı bence çevreden de baskı görmezsiniz
Evlenmeden tanımak böyle bir şey galiba.. Eleştirmekte istemiyorum kimler nasıl istiyorsa öyle yaşıyor ama iyi ama kötü evlenip te 2 ay olmadan boşanan var bırakın kim ne yapıyorsa yapsın ya
Ben yaşadığım için söylüyorum gayet güzel bir deneyim hiç bir problem de olmuyor erkeğin evine tek gecelik girip çıkmak daha mantıksız ona bakarsanız saçmalık yani he ana düzgün birisi lazım tabu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızların yüzde 99u kendisi zina yaptığı gibi yapmayan erkeği de adamdan saymıyor ben bunu bilir bunu söylerim.
Evlenmeden de aynı evde yaşanılabilir, seks yapılabilir veya duygusal ilişki yaşanılabilir. Sizin bu tabu gördüğünüz hayatı yaşayanlar namussuz değil ama siz de namuslu sayılmazsınız.
Rahatsızlık duyduğumdan şikayet etmekteyim ben cahil ve kültür görmemiş bir insanın bana hakaret etmesini dinlemekle uğraşamam. Önce kendinizi geliştirin sonra insanları yorumlarsınız.
Sizin gözünüzde “namus” bir zar bir de koklaşma zaten. “Hayvandan farkınız olsun” diyeceğim de sizde bunun oluru yok. İnsanların bir şeyler paylaşmasını (gerek cinsel gerek duygusal) namussuzluk kabul etmeniz sizin zihniyetinizi belli etmekte. Siz primat kalmışsınız erken doğum olmuş sanırım?
Ha şunu da soyluyum şimdi ben Türk değilim ayakları da yaparsın sen Türk. ol olma musluman ol olma. Hic fark etmez namuslu şekilde yaşamak zorundasın bu topraklar da yok ben Keyfime bakacam namus felan bilmem. diyorsan senin gibi genislerin bol olduğu yere ülkeye gidecen orda ne yaparsan yap mk karışan toppp olsun ama sen bu ülkede benim ülkemde gelenek adetler varken ahlaka ters dine kurallara kitaba ters şeyler yaparsan ben senin nefesini keser sana rahat ettirmem bunuda bil. Hadi şimdi yaylan.
Cahil her yerde cahildir adlı kompozisyon için teşekkür ederim şimdi az ötede havlar mısın? Türkiye’de her dine ve görüşe mensup bireyler yaşayabilirler. Sizin başkalarının hayatlarına karışabilme gibi bir lüksünüz yoktur, aynısı bizim içinde geçerlidir. Gelenek veya adetler eskiden yapılan ve modernleşmeyi olumsuz etkileyip çağdaşlaşamamış kavramlardan bir kaçıdır. “Geniş” kavramını taktığınız ben kendimi geliştirip insan gibi konuşabiliyor ve küfürsüz kendimi ifade edebiliyorum. Sizin gibi kültür yüzü görmemiş örf töreden gelen oğullar bana veya başkalarına “Top, geniş, gevşek” gibi sıfatlar takıyor. Çapınız olsun ki alanınızı bilin!
Ha şunu da soyluyum şimdi ben Türk değilim ayakları da yaparsın sen Türk. ol olma musluman ol olma. Hic fark etmez namuslu şekilde yaşamak zorundasın bu topraklar da yok ben Keyfime bakacam namus felan bilmem. diyorsan senin gibi genislerin bol olduğu yere ülkeye gidecen orda ne yaparsan yap mk karışan toppp olsun ama sen bu ülkede benim ülkemde gelenek adetler varken ahlaka ters dine kurallara kitaba ters şeyler yaparsan ben senin nefesini keser sana rahat ettirmem bunuda bil. Hadi şimdi yaylan. Senin ananda babanda belli değildir şimdi topp
Nskfjdkfjfn komik. Abi sen bunu söyledin diye medeni olduğunu mu sanıyorsun. Böyle düşündüğüz için medeni ve elitsiniz evet. :DDDDD Sizin medeniyetinzi seveyim. Anne babanız bekarken doğsaydınız ya da kardeşiniz yaşasa öyle bir hayatı hoşunuza gidecek sanrm. Nskcjkdnd özenmeyin bu kadar avrupalılara medeniyim deyip dolanıyorsunuz ortalarda.
Gerek cinsel hastalıklardan gerekse istenmeyen gebeliklerden korunma yolları mevcutken sizin böyle bir yorum yapmanız saçma. Ülkeyi Çağdaş Uygarlıklar Seviyesine çıkartan Atatürk’ün ölümünden daha 1 asır bile geçmeden böyle absürt görüşlerin ortaya çıkması bulunduğumuz yeri maalesef çok basitçe belli ediyor.
@Mariiposaa Erkek dediğin böyle geniş tip olmaz bu resmen gavattÇok belli hemde güzel kardeşim olduğunu her yerde ilan etti top namussuzluğun serefsizliğin adını medeniyet koymuşlar 🙂Türklerin 100 karası bunlar
Aa demeyin öyle @TERBİYEBEKÇİSİ çok ayıp mazallah sonra para cezasi hapis falan yersiniz. Hem level atlayıp medenileşin biraz elit olun efenim elit görüş sahibi arkadaş gibi düşünelim yaşayalım herşey medeniyet için
sıfır arabaya bile fabrikasında usta başı binip test ediyor. denemek önemli. tonla para harcayıp düğün dernek yapılacak sonuçta😂😂 taraflar belki birbirinden randuman alamayabilir
En İyi Cevaplar