Uzaktan tanıyıp araştırıp mutlu olanlar da çok.
Sevgiliyle evli hayatı yaşamak doğru mudur?
Uzaktan tanıyıp araştırıp mutlu olanlar da çok.
Ben asla yapamam ve bana bu fikirle gelicekse hiç gelmesin daha iyi.. Herşeyin adabı var usulü var olması gereken bir şekli semali var.. İşin ilginç yanı biz kendi fikirlerimizi yazıyoruz demin bir konuda her erkek aldatmaz ahiretlik yaşayan dünyalık yaşamayan, elin hastalıklı leş kadinlari için yuvasını dağıtmayan böyle düşünen adamlar da var yazdim ama yorum silinmis. . kimin nasıl ağrına gitmişse artık :) Karşılarına çıkan 3 5 abazan gereksiz adam için kendi babalarının abilerinin de erkek olduğunu unutarak öfke ve kin kusan tipler işte bunlar.. yazık ne diyim. .
İsteyen istedigini yapsin banane herkesin dogrusu kendine
Zaten başkasının doğrusunu değil kendı fikrini yazıyorsun
Aynı evde yaşanmaz sevgiliyle cidden çünkü sonu belli değil hadi nikah olsa boşarsın falan elaleme ne ya da dersin sonraki insana ben evliydim ayrıldım böyleyken böyle diye bu daha kabul edilebilir bir durum ama öbür türlüsü cidden çok yanlış özellikle ünili gençleri yaptığı bir hata ev tutup bir arada karı koca hayatı yaşamak ve hep erkekler kandırıyolar sonuçta her gün ihtiyacını gidereceği bir ml var yanında kusura bakmasın kızlar fakat erkeklerin düşünceleri böyle
Sevgiliyle Evli hayatı yaşayacaksan neden evlenmiyorsun
yok sadece sevgili ise o zaman sevgili tadında yaşa
bir arada aynı evde yaşamanın getirdiği zorlukları göğüsleyecekseniz birlikte o zaman sorun yok
birlikteliğiniz sadece seks içinse o zaman ona göre bir düzen kurmalısın ki ilerde rahat olabilesin
Cevap
26Cevap
Güzel nick seçmişsiniz öncelikle. Valla insan sevgiliylen evlilikte yaşayacaklarını yaşamamalı ki evlenince tazeliğini yitirmesin heyecanı kaybolmasın.
Bence yanlış değil, yeterki korunma olayını çok dikkatli uygulasınlar.
Evlenip boşanmaktan çok daha kolay bir şekilde ayrılabilmek ilişkinin heyecanını kaybetmemeyi sağlıyor çünkü.
ben olumlu bakıyorum, tabi şartları var benim için birlikte yaşamak için, öyle her sevgilimle evde yaşamam
Kimin ne yaptığı ile ilgilenmiyorum. İsteyen istediğini yapsın.
Wow wow wow bunu söyleyen türkiyede nadir insanmardan birisin
Merhaba,
Doğru ve uygun değildir. Tavsiye etmiyorum...
Geri barışsa olmuyormuymş? İki bebek aldırdı demek yazık olmuş hayatına erkek işte
Hayır ben müslümanım ve bu yüzden evlilik harici aynı evde yaşama gibi bir durum olamaz.
Kız arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz ve harika gidiyor
Bence değil çabuk biter ilişki herşey yerinde güzel bence
Olabilir yani niye olmasın bekar evi varda sevgili evi niye olmasın
yaşanmalı bence 2 sene staj gibi boşanma oranları %100 düşer
Yaşayıp ayrılanlar peki? Bütün o anılar ne olacak? Aynı evde yaşamak bütün o yaşananlardan sonra ayrilmak insanın canini çok yakar ki hayatına girecek sonraki insan içinde kabullenmesi zor olur. Kim ister ki sevgilileriyle böyle olmuş birini
Ancak yapan ister. Bide bilinçsiz insanlar böyle yaparsa çöpten ordan burdan bebek bulundu haberleri durmaz.
valla bana göre bir kişi ile 5 yıl aynı evde yaşasın 4-5 sevgilisi olmasından daha iyidir. herkesin heryerde anısı hatırası oluyor ve sen o anıyı çok rahat silebilirsin aklından istersen
Silemezsin. Gerçekten sevmişsen silinmiyor
bu senin iraden, psikolojinle ilgili silbaştan başlamak gerek bazen ;) oturduğun evi, çevreni değiştirceksin vs..
Anılar ve duygular kafanda ne yazıkki... ben şahsen alışamam yeni bir yaşama
En fazla 1 ay düşündüm, sonrasında düzenimi biraz değiştirdiğim için yeni düzen meşgalesi ile yeni kişilerle tanıştım onlarla zaman geçirdim.
Ben aylardır yaşıyorum bir sıkıntımız yok çok şükür
Kesinlikle yanlış bir şeydir. Karşılıklı saygıyı öldürür.
Düşüncesiz anlayıssız insan cok o yüzden kimse kimseyi anlamıyor 👍
Yobazları boşver Namusuna Sahip Cik yeter Yanlış Bir Durum yok
Kanka biz ayrıldık valla bir sene kadar yaşadıktan sonra kız halen kendine gelemedi
1 ay yaşadım sonu ayrılıkla bitiyor.
Evlenen vardır belki ama benimde tabidigim aylarca yaşadı ayrildilar. Anılar vs oluşuyor. Bir sonraki ilişki ic8n h0ş değil
ayrılıp barışçan zaten tuzu biberi o ben 5 sene yaşadım :)
@siyahcorap evlendin mi. D
yok ayrıldım :)
@siyahcorap geçmiş olsun. Bu yüzden bende yanlış olduğunu düşünüyorum. Tüm o anılardan sonra b3n başkasıyla evlenme kararı almakta çok zorlanırım
şu an evliyim hiç sıkıntı yaşamadım hatta evliliğim için çok güzel bir tecrübe oldu diyebilirim. :) yani faydası oldu oldukça
@siyahcorap zararı da çok fazla olmuş ama 5 yıl yani
Ne zararı olacak anlamadım, sevgilimle birlikteydim işte. illa olaylara negatif yönüyle bakan karamsar birisi misin :D
@siyahcorap hayır ben sevgilinle geçirdiğin mutlu veya kavgalı 5 yıla değil onunla ayrıldığın için boşa giden 5 yıla odaklaniyorum
Saygı duyarım eğlenceli olur
Değil ya sevgilimle aynı evde yaşamak istemem
Var öyle tanıdıklarım
Yanlis sonra pisman olursun
Gerek yok bence hersey zamaninda guzel 😊
olabilir. hatta şu aralar moda
belli sınırlar içinde bence olmalı
Hayır doğru değildir.
Degil
Güzel bişey belki ama tadı kaçar uğursuzluk olur
Evliliğin esprisi kalmıyor bence.
Ben doğru bulmuyorum. Yaşayanlara saygı duyarım.
Toplum Etiğine aykırı ama mumkun
Olabilir
Yanlış
Yanlış kesinlikle
Doğru bulmuyorum.
Değil bence
Doğru değil bence
Hayır
bilmiuorum canisi
Bence doğrudur.
bence yanlış değil.
ben hala gayet normal olduğunu düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar