Sevgilim neden böyle yapıyor arkdaslar hep kalp atışlarımı dinliyor Şimdi bahane den goguslerine yaslanmak istiyor demeyin o ayrı isteyince zaten izin veriyorum ama o biz sarılırken falan dur diyor başlıyor dinlemeye dakikalarca neden böyle yapıyor?
Sevgilim her seferinde başını göğsüme yaslayıp kalp atışı mı dinliyor ve bunu yapmayı çok seviyor şimdi yavaş atıyor diyor?
Hemen fesat düşünme belki annesinden veyahut varsa ablasından sevgi görmemiştir sende arıyordur o sevgiyi. Valla benimde sevgilin olsaydı bende aynısını ha bire yapardım çok güzel bir şey. Duygusal bir erkekse yapması normal bana göre.
Senden önce birisi olmuşsa onun hayatında onu kırmış ve aldatmışsa gerçek sevgiyi senden görmek istiyor olabilir. Sevgi eksikliği olabilir Arkadaş ortamı iyi değildir Böyle nedenlerde var canım.
Sorun bana saçma geldi bunu sorun etmemen lazım insanın sevdiğinin kalbini dinlemesi kadar güzel bir şey yok resmen huzur şöyle düşün içindeki müziği seviyor 😍🤗
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben bunu sorun etmiyorum sadece merak ettim neden diye 😊
Valla keşke imkânım olsa da sevdiceğimin kalbinin sesini duyarak uyuyabilsem ilerisi için en çok olmasını istediğim şey bu sen de imkânın varken dinle sonra insan çok arıyor 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim her seferinde başını göğsüme yaslayıp kalp atışı mı dinliyor ve bunu yapmayı çok seviyor şimdi yavaş atıyor diyor?
En İyi Cevaplar