Güzellik & Bakım Sutyensiz göğüs sarkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu sitede o kadar , kanka insanlar var ki , anlamıyorum artık ya , ben büyüklüğünü mu sordum? Güncellemeler+1 yıl Geriiiiii ze. k. ali Sutyensiz göğüs sarkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Sarkmaz. 0 0 Yorumla
Pandalist Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Geçen bir bilimsel araştırmaya denk gelmiştim Fransa da tam tersi olduğunu söylüyor 1 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. tabiki zamanla destek alacak bişey olmazsa sarkma yapar. birde standart dışı d cup öçü dışı varsa 0 0 Yorumla
merickoc Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Eger C cup ve üzeri ise evet sarkar balenli sütyen kullanılırsa daha iyi olur 1 0 Yorumla
leyleq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl sehir efsanesi bence sarkma olayi tamamen genetik. 4 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sütyenin kalıbı uygun değilse yine sarkar. 1 0 Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Neden sarksın anatomik bu konular 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Benimkiler sarkmiyor ama gomlegede sigmiyor 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Evet sarkar bazıları yatarken çıkartıyor sütyeni 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Küçükse sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Sen bakma onlara 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 855 cevap paylaştı. Sarkar tabi. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 571 cevap paylaştı. Yapısına bağlı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zamanla hepsi sarkar 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. #memelereozgurluk 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Büyükse evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sarkmaz.
Geçen bir bilimsel araştırmaya denk gelmiştim Fransa da tam tersi olduğunu söylüyor
Sarkmadı. (Evde hiç sütyen takmam.)
tabiki zamanla destek alacak bişey olmazsa sarkma yapar. birde standart dışı d cup öçü dışı varsa
Eger C cup ve üzeri ise evet sarkar balenli sütyen kullanılırsa daha iyi olur
sehir efsanesi bence sarkma olayi tamamen genetik.
Sütyenin kalıbı uygun değilse yine sarkar.
Neden sarksın anatomik bu konular
Azda olsa sarkma olur
Benimkiler sarkmiyor ama gomlegede sigmiyor
Evet sarkar bazıları yatarken çıkartıyor sütyeni
Sarkarmış evet... küçükse değil belki...
Küçükse sıkıntı olmaz
Sen bakma onlara
Çok büyükse bence evet
Sanmam
sarkmaz
Tabi
Evet takmaya özen göster
Sarkıyor diye duydum
Sarkar tabi.
Yapısına bağlı
Yere bile düşebilir
Zamanla hepsi sarkar