dışardan bakıldığı zaman gayet güzel fiziği de hoş birisiyim yaşım şimdi 21 kendimi bildim bileli göğüslerim çatlak ve sarkık bu durum çok canımı sıkıyor evlendiğim zaman eşim beğenmezse bir mânâ bulursa diye korkuyorum hep estetik ameliyat olamam ailem de izin vermez dini açıdan sizce bu ne kadar önemli yAni görüşleri merak ediyorum çok önemli bi nokta da mı bunlar fiziğim gayet güzel iç çamaşırları varken de yokken de yAni çok abartılı değil ama küçük bi kum saati gibiyim belim ince kalçam da büyük bacaklarımda kalın dışardan bozar bir görüntü kesinlikle yok minyonum ayrıca
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de öyle ya çok da büyük değil ama doğumdan sonra daha da kötü oldu içi boş çok yumuşak uç kısımları çok büyük ve siyah şeklide bozuldu biraz ama herkesin göğsü zaten güzel değil ki tek sarkık da senin değil dert etme o kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılEşin nasıl davranıyor mesela yani haddine değil tabi ama olumsuz bir yorum ima veya herhangi bişey oluyor mu mesela çok merak ediyorum
Soran+1 yıl😅 çok iyi skdkdkd
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlım fiziğine niye bu kadar takılıyorsun Allah ne verdiyse o değiştirmeye çalışma göğüslerin evlenince düzelir inan bana bu konuda tecrübeliyim senin anlattığına göre tam ideal kadınsın keşke benim karşıma çıksanda evlensek ama bilmiyorum vücudunu beğenmen lazım Tatlım görbak evlendikten sonra nasıl değişecek vücudun dini açıdanda günah kuranda bile yazıyo Allah tabiatı düzeni insanları değiştirenlere vay onların haline diye uyarıyo gerisini sen düşün takılma bunlara vücudumuz bize Allahtan emanet vücudunla barışık ol tamammı
00 Yorumla
+1 yılYani normal hayatta zaten toparlayıcı falan takcan ee yataktaykende sarkıklığı belli olmayacak. Bu durumda bir sıkıntı yok. Hee eğer eşinle sürekli ayakta sevişirseniz ayrı ki bir zaman sonra o kadar göğüslere odaklanmıcak zaten :D o yüzden takma kafana
010 Yorumla
Soran+1 yıl😅 öyle ama üzülüyorum yaşım küçük sonuçta neden böyle bir gen olmuş küçük olsaymış böyle dertlerim olmazmış diye
- +1 yıl
Küçük olanlarda büyük olsun diye uğraşıyor boş ver :D şanslı say kendini
Soran+1 yılMesela sanıyorum ki eşim ima yapar kıyaslar kafasında bana söylemese bile ya da beni kıskanmaz mesela gibi gibi 😅🤦🏻♀️
- +1 yıl
Büyük olsa küçük olsa... küçük olsa büyük olsa keşke der herkes :D bir bak şöyle çevrene bana hak vercen. Eşinde memene bakarak seçmesin seni :D
Soran+1 yılÇok haklısın 😅 peki bir soru daha bir kaç kilo alınca memem güzel görünüyor bu sefer fiziğim o cazibesini kaybediyor sence ince bel orantılı bi fizik mi yoksa göğüs güzel göbek falan mı 😅 çok saçma oldu ama öyle anladın bence
- +1 yıl
Her fizik türünün bir beğeneni ver. Kimi erkekler kıllı erkek severken kimi kılsız sever gibi... Şimdi ben kilolu biriyle olmadım hiç bana çekici gelmiyor ama bir arkadaşım var sürekli kilolu olsun istiyor. Şimdi ben sana bu sorunla alakalı bir şey söylersem bu genel değil benim istemimle alakalı olur :D Ama bana sorarsan.. ki sormuşsun. Göğüsten ziyade belin inceliğine dikkat ederim. İnce bel önemli. Gerisi çokta önem isteyen konular değil gibi geliyor. :D
Soran+1 yılBende bu görüntüyü bozmak istemiyorum da iki arada bir derede kalıyorum hep ama bencede bel önemlidir 😅
Soran+1 yılSana istek attım xper seviyem sana yazmak İÇİN yeterli değil henüz bu soruyu sormadan 5 dk önce açtım hesabı 😅
- +1 yıl
hahahahah takma kafaya bu kadar :D
- +1 yıl
fotonda ne var :D
+1 yılAnlattığına göre fiziğin genel olarak harika. Ayrıca unutma çoğu erkek minyon sever.. göğüslerin de biraz fazla büyük olduğu için sarkiyordur diye düşünüyorum o da hiç sorun değil dert etme bir sıkıntın olursa yine burdan yoruma veya dm den bana yaz❤️
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
87Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük olunca illa ki sarkar gadası
05 Yorumla
Soran+1 yılYani varki sarkıyor mu diyim haha 😅
- +1 yıl
Küçük olmasından iyidir
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Her erkek büyük sever unutma
Soran+1 yılİnşaAllah öyledir bende keşke küçük olsaydı böyle olacağına diyorum
Yani ben ne diyeyim ki şimdi kimisine göre itici kimisine göre de fazlasıyla çekici yani kişinin bakış açısına bağlı bu durum. Bu sorunun cevabını erkekler daha iyi bilir tahminimce de onlara sordun ama bende fikrimi belirtmek istedim. Ayrıca evlendikten sonraki zamani simdi düşünme öylesine kendine dert edinme vakti gelince bakarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun İÇİN itici diyenlerin çoğu hem cinslerimiz zaten :) kendi tercihim değil tercihen alıyor olsak her şey daha farklı ve güzel olurdu zaten ben genel bakışı ve görüşü öğrenmek adına ve gerçekten sadece bu soruyu sormak İÇİN açtım bugün bu hesabı 🙂
İnsanın elinde olmadan oluşmuş bir duruma itici demek saçma Bence. her meme dik ve kocaman olmak zorunda da değil. kocan da seninle fiziğin için evlenecek değil. bu yüzden bu nasıl meme diyecek gerizek*'li birini tercih etmezsen sorun olacağını sanmıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun İÇİN ❤️
- +1 yıl
Çok mantıklı 👏👏
Güzellik & Bakım konusunda 791 cevap paylaştı. İnce belli kum saati gibiysen dediğin gibi bu çekici bir fiziktir.
Sarkiklık büyüklükten kaynaklı ise normal orantılı oldukça kıvrımların çekici gelir erkeğe.014 Yorumla
Soran+1 yılSöylediğim gibi güzel yanlarımdan da bahsettim en büyük kusurumdan da :)
Soran+1 yılEvet iri ama küçük olsaydı keşke en azından sporla egzersizle daha kolay toplanırdı
Soran+1 yılEn iyisi spora gitmek demi haklısın
Soran+1 yılAma oda çok zor ya baya uzak bir yerde
Soran+1 yılMesela örnek 😅
Soran+1 yılYapması daha zor bence djdjjd istikrarlı bi şekilde uzun süre 😅
Soran+1 yılCidden spor yapmam lazım evet formumu korumak İÇİN ama hem üşeniyorum hem de çalışıyorum yoruluyorum zaten 😅
Sen gereksiz takıyorsun
Emin ol ki çok iyidir öyle erkekler o kadar dikkat etmez aksine büyükse her şey bitmiştir demektir
Sen kaç beden sütyen taşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerr ☺️
Bence estetik falan boş hikaye seni beğencek insan her halinle beğenir sarkık meme cart curt yalan yani senin kendini sevmen yeter yani birj yazmis zaten erkekler zaten ince bel büyük meme büyük popo sever bence idealsin bunu aklından çıkarma diye düşünüyorum he hala dert ediniyosan da toparlayici kullanıp spor yapabilirsin. Ama benim fikrim kesinlikle kim ne derse desin vücudunun harika olduğu 😊😄
027 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun beni gülümsetti inşaAllah herkes böyle düşünür sadece benim için değil yAni kusur sandığımız her zerremizle sevilirz kusurlarımızla beğeniliriz ☺️
Soran+1 yılEvet öyle 🙂
Soran+1 yılHer şey çok geniş kapsamlı oldu 😅
Soran+1 yılHahaha bana yürüyorsun galibaaa 😅
Soran+1 yılShshshjsjs tamam bişey demediim
Soran+1 yıl😅 evet evet sen hiç
Bişey demedin zaten
Soran+1 yılEkledim seni aslında ama djdjjdd xperim yetersiz yazmak İÇİN
Soran+1 yılGördüm ama yapamama öyle bişey saçmalama djdjdjd
Soran+1 yılTatlı çocuksun 😅
Soran+1 yılEkleyemem ay jxjdjdjd utanırım
Göğüslerden önce gözler gelir. Biz erkekler çok şekle takılmayız. Zaten çok görme şansımız da olmuyor 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah tacını düşürmüşsün
+1 yılİtici olan sarkık değil çatlak olması. İri göğüsler ister istemez sarkık görünür zaten. Önemli olan çatlak olmaması ve dolgun görünmesi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın ben bi doktora görünüyüm bunun İÇİN bi çare bulsun 😅
- +1 yıl
Öyle lop diye de açıp gösterme doktora 🤭
Soran+1 yıl😅 yok utanırım zaten
- +1 yıl
Heyecan yaptığın için mi 🤭
Soran+1 yılHayır utanç verici çünkü sonuçta mahrem bir yer
- +1 yıl
Doktor hayranlığına dikkat çekmek istemiştim
Soran+1 yılHeyecan korku utanç yani demek istediğim 😅
seni gerçekten sen olduğun için seven birini buldunmu sıkıntı olmaz ama sonrasında memnuniyet olarak sorarsan o biraz karışık
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum yA 😅 sonrası muamma
Soran+1 yılTamamlarım tabiki ama mesela ona bundan rahatsız olduğumu da hissettirmeyim demi 😅 her şey normal ve olağan gibi davranıyım hep bakımlı oluyum 😅😅
Soran+1 yıl👍🏻
- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba dondurma akarken alttan yukarı doğru yalanır ya etkisi oluyor mu akmamasina kulahtabkalir mi 😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅 zeka fışkırıyor galiba djdjdjd
- +1 yıl
Tak tak tak caldimda tatile gitmiş 😂😂😂
+1 yılBen delisiyimdir bu arada büyük sarkık göğüslerin ama herkes benim gibi düşünmez büyükse dert etme 😉
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah oda öyle olur 😅😅
- +1 yıl
Olmazsa haberim olsun 😂
Soran+1 yılKsjdjdjd şöyle bi diyalog okumuştum
-Selam hanımefendi
-Nişanlıyım beyfendi
-Allah tamamına erdirsin hanımefendi erdirmezse yaz djdjdjfkdkdkkdldof onun gibi oldu- +1 yıl
Tam olarakta bu zaten ahahaha 😂
Soran+1 yılSndjdjdj erdirir İnşaAllah yaaa 😅
- +1 yıl
Erdirmezse buralardayım bul beni 😂
Soran+1 yılSnndjdjd tamam aklımda 😅
giyiminle vucudunun diger yerleriyle durumu kurtarırsında
spor yap toparlayıcı sutyen kullan biraz duzelir
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılZaten sıkıntı burada gerçekten çatlak ve sarkık göğüs kahverengisi de daha büyük kendi ucuda küçük çoook çirkin değil ama güzel de değil yAni beni üzüyor anlatabildim mi bu yaşta ve hep böyleydi kendimi bildim bileli sonradan olan bişeyde değil sütyenle güzel ama sütyensiz de duramam yani çok utanırım eğilirsem falan sünüyor gibi yAni öyle işte anlatılmaz yaşanır 😅
Soran+1 yıl157-57 😅
+1 yılCanını sıkmana gerek yok. Eşin olacak kişi beğenecektir. İyi ya da kötü demem için görmem lazım da mümkün değildir tabi. Ama dert etme
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak kardeşim öncelikle sağlıklı yaşam dilerim sana şunu dert etme bence seni beğenen kusuruların ile seni beğenmeli bir erkek olarak şumuda söylim erkekler memelerin sarkık olmasını pek dikkate almaz meme olsun yeter bizim için😃😃
018 Yorumla
Soran+1 yıl😅güzellik bir bütündür ayrıca öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılYani bak kum gibiyim diyprsun senin meselende aynı tavus kuşu meselesine benziyor hanı eşsiz güzel olan kuyruğuna değilde gider ayaklarının çirkinliğine takılırmış sendekide o mesele
Soran+1 yılHahahah çok tesirli bi yorum oldu haklısın ama biliyorsun sosyal medyadaki kadınları çevremizdeki güzellik algısını evlendikten sonra beğenmezse veya böyle bişey hissettirse ya da kıyaslarsa mesela bu bi kadın İÇİN ne kadar ağır ve üzücü olur
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim evli bir erkek olarak şumu belirtmek isterim eşimle severek evlendim ve eşimin kusurları benim gözümde hiç yok diye bilirim anladınmı seni seven seni kusurların ile kabul edecektır bu kadar takılma hem gözle görülen bir şey değil eşinde yani gelecekteki eşin emi ol dert etmez
Cevap sahibi+1 yılBana inan
Soran+1 yılÖyle diyorsan doğrudur 😅 valla tek temennim o yemin ederim sevsin çok beğensin gözü dılarda olmasın ben gereken bakımımı fazlasıyla yaparım zaten
Cevap sahibi+1 yılAynı görüntü yani sende açık konışacam sende olan kusur aynısı eşimde var ben bunu dert etmıyorum ben dert etmeyınce oda sarkıklıgı kafasında şöyle kurmuyor ya eşim beğenmiyprsa felan ben yansıtmasıgım için sarkıklıgını dahi takmıyor
Soran+1 yılValla helal olsun güzellik zaten bir bütündür bencede zaten bir yerimizde kusur olması tamamen çirkin yapmaz ama bi kadın İÇİN aldatılmak beğenilmemek çok üzücü olur çünkü biz HP beğenilmek isteriz
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın zaten kadın her hali ile güzeldir kendisine baktıgı takdırde eşler arasında sıkıntı olmadıgı takdirde heleki 😒
Soran+1 yılDeğil mi parti kur oy verelim yaa 😅
Cevap sahibi+1 yılEyvallah kardeşim senın yasın kac bu arada
Soran+1 yıl21🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılDaha gencsin dert etme kardesım böyle şeylerı benden sana tavsiyelerim bu kadar
Soran+1 yılSorun genç olmamda ama yani yaşım büyük olsa çocuğum olsa falan derim ki zaten olması gereken bu
Cevap sahibi+1 yılDüşünme artık sana bir şey söylim biz erkekler zaten büyük severiz🌹
Soran+1 yılTamam 🙂🌸 çok sağol
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler uyudun mu kardeşim?
+1 yılBen hiç göğüs görmedim sarkığı bana dik diye tutturabilirler 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha yok artık 😅😅
- +1 yıl
İnanması güç aöa gerçek 🤣🤣
Soran+1 yılİnanmam 😅
- +1 yıl
🤣 Seni inandırmayı çok isterim 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım çaresi var onun dolgu yaptırırsın veya silikon takarsın. Evlendikten sonra ailen bir şey diyemez zaten seninle kocan aranda olan bir şey.
05 Yorumla
Soran+1 yılDolgu nasıl oluyor ameliyatsız mı
Cevap sahibi+1 yılSenin kendi vücut yağını alıp birtakım işlemden geçiriyorlar sonra iğneyle memeye enjekte ediyorlar ve memeler büyüyor daha dik ve sıkı hale geliyor. Çatlaklar için de krem kullanabilirsin.
Soran+1 yılDolgu yaparlarsa zaten çatlaklarda dolmuş olur çok mantıklı bunu nerde yapıyorlar ki aceba hastahanede mi hangi bölüm 😅 çok heyecanlandım
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBunu buldum güzel anlatımlı. İnternetten yazarsan daha detaylı bilgi edinebilirsin
Neden itici olsunki sarkık gögüs gayet normaldir toparlayıcı sütyenler var sıkıntı olmaz yanlış anlamayın
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşında bir kız için evet itici bencede. Yalana gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥹biliyorum maalesef
+1 yılEvlenceğin kişi bunu sorun etmez boş ver bizim fikrimizi 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah etmez ben genel düşünceyi merak ettim o yüzden kafamdaki soruları en azından objektif bi şekilde cevaplandırabilirim
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kişi sorun etmez bence seni öyle kabul etmiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma nerden bilsin 😅
- +1 yıl
Evlenmeden önce bi çay kahve içersiniz diye düşünmüştüm 😂
Soran+1 yılHahah öyle dışardan bakıp anlayamaz ki 😅
- +1 yıl
Destekli sütyen sen nelere kadirsin 😂
Soran+1 yılHahahah sağol ya 😅
+1 yılBence bunu çok dert etme. Destekli sütyenler ile devam edersen toparlayabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılToparlanacağım sanmıyorum ama sütyen varken bir sorun görünmüyor zaten 😅
- +1 yıl
Yok zaten toplu gözüksün diye demedim. Kendini toparlar diye dedim bir süre kullanırsan düzenli göğsün sütyen olmasa bile toparlar
Soran+1 yılAnlıyorum denedim 16-18 yaşında falan da bi farkını görmedim biraz minyon olduğum İÇİN göğüslerim görünsün de istemeidm toparlayıcı sütyenle devam ediyorum kıyafet üzerinden toparlıyor ama bedensel olarak herhangi bi faydası yok 😅
+1 yılSeni seven gerçekten hayatını birleştirecek insan bunlara takılmaz nokta
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem büyük hem sarkık meme Bana hiç bir şekilde cezbedici gelmemiştir
00 Yorumla Koysaydın buraya herkes yorumlardı mis gibi asdjddk
00 YorumlaDiğer tarafların güzelmiş bunu da takıntı yapma belki sana öyle geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir avantaj bence Babanne memesi gibi tutar omzundan arkaya atarsın 🤣 boş ver büyütme bi estetiklle halledilir hem belki sarkıkta sevebilir
03 Yorumla
Soran+1 yıl😅komik ama üzücü ay şakaya bak
Cevap sahibi+1 yılÜzücü olmasın ciddiye alma diye şakasını yaptım zaten😄 büyüktür muhtemelen o şekildede begenebilir
Soran+1 yılTeşekkürler o halde 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim ne derece sarkık ve bu genetik mi yoksa kilo alıp verdiğin için mi sarktı
02 Yorumla
Soran+1 yılGenetik maalesef bildim bileli böyle
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam istek atarmısınız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDini yönden haram diye ameliyat yaptırmam diyor, oturdu buradan vücudunun krokisini çizdi. İnandığın gibi yaşayamıyorsan ne anlamı kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kötü değil. Seven kişi kusurlarıyla sever. Silikonlular çok daha çirkin
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten. Çünkü kusursuz olma çabası anlamsız. Estetikle, makyajla kapatmaya çalışıyorlar güzel görünmek için ama benim gördüğüm şey aynı tezgahdan çıkmış tek tip varlıklar. Ruh yok. Sevmek için insani bir taraf lazım
Soran+1 yılÇok haklısın ama insan İŞTE sürekli kusur görüyor kendinde bende düşünüyorum eşim olacak insanı seviyorum severek evlendim diyelim mesela bir yeri hoşuma gitmeyecek olsa da gider çünkü ben onu bütün olarak severim gözümde yerini değiştirmez diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılŞunu düşün o insan harika bile olsa hasta olmayacak mı? Yaşlanmayacak mı? Muhteşem vücut diye söylenen her şey aslında pazarlama stratejisi. Beğenilmeme kaygısı yüzünden insanlar ne yollara başvuruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük kalça kalın bacak neresi iyi spor mu yapıyorsun?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazıları kötü ama bazıları mükemmel etkileyici oluyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSarkık biraz kötü dursada meme memedir ilk planda tutmazlar bence soğu ak kadar olmaz herhalde diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇatlak olması problem olmaz ama sarkık olması kötü olabilir evet
00 Yorumla
+1 yılbüyük göğüsleri seviyorum o sebeple çok takmıyorum sarkıklığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafana takacağın bir şey değil boş takıntı yapıyorsun kardeşim bu şeye benziyor kısa saç mı uzun saç mı ya da sarışın esmer muhabbeti gibi gram fark yok hiç takılma böyle şeylere
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın değiştiremeyeceğimiz şeyler bunlar 🙂
Cevap sahibi+1 yılDeğiştirebilsen bile bu çok saçma
Soran+1 yılNeden saçma
+1 yılKesinlikle kafana takman gereken bişey değil, böyle düşünen birisi zaten doğru kişi değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama öyle düşünüp düşünmediğini anlayamam ki
- +1 yıl
Başkaların düşüncelerini fazla takma seni seven olduğun gibi sevsin göğüslerin büyük diye birakiyorsa zaten bahanedir
- +1 yıl
Mesela ben itici bulmam aksine daha çekici bulurum birde bu taraftan bak 😄
+1 yılEşin senin orası için değil seni sen olduğun için beğensin zaten
00 Yorumla
+1 yılEstetikle halledilebilir.
10 Yorumlaİlk başta itici olabilir ama yatakda düşünceler degisebilir
01 Yorumla
+1 yılSarkık göğüsü hiç sevmem portakal gibi olmalı göğüs dediğin
00 Yorumla
+1 yılAcaba nasıl görünüyorlar 🤭 görebilme imkankanımız yok sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocaman olsun da ben razıyım 😂 zaaten büyük olup sarkık olmmayan yoktur heralde 😂 cup ne kullanıyorsuunn🤔🤔
07 Yorumla
Soran+1 yıl😅 cup falan kullanmıyorum direkt 85-90 beden toparlayıcı sütyen
Cevap sahibi+1 yılBoy kilon kaç pekii 🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılGenetik mi bu arada 🤔😂
Soran+1 yıl157 boyum 57 kilom biraz kilo alınca mesela göğüslerim çok güzel oluyor bu sefer de ince belim o güzel fiziğim gölgeleniyor😅 böyle hem minyon hem güzel hem daha sexiyim kilo alınca da memem daha güzel 🤦🏻♀️ çok açık konuştum da olay böyle yAni
Cevap sahibi+1 yılMeme daha önemli bence 😂 sen kime çekmişsin 🤔😂
Soran+1 yılAy nerden biliyim türümün tek örneği olabilirim sjjdjd
Cevap sahibi+1 yılTek koca memeli sen değilsindir aildee xzbxs
+1 yılLan kendini niye eşya gibi görüyorsunuz mk
16 Yorumla
Soran+1 yılEşya gibi görmüyorum erkeklerin gözünde genel anlamda bu nasıl bir yerde onu merak ediyorum )
- +1 yıl
Erkek olan bir adam senin orana degil beynine bakar bu sekilde hep s1k kirıklarıyla ugraşıp durursun çıkın bu kafada
Soran+1 yılYa bırak görüyoruz İŞTE evde çok güzel karışı olsa bile gidip dışarıya bakıyor korkuyorum bu algıyı veren yine erkekler kafama göre kurmuyorum sonuçta 🙄
- +1 yıl
Sen rospu evlatlarından bahsediyorsun duzgun insan evde karısi varken gidipte dışarda kızlara bakmaz karısını rahat bırakmaz ama işte siz kendiniz nereye cekmek istiyorsanız oraya cektiginiz için
Soran+1 yılHerhangi bir yere çekmiyorum öyle olsa keşke daha ne isteriz ki yAni ama üzülüyor insan böyle ölünce sürekli birileriyle kıyaslıyorsun kendini çirkin olanlara bakıyorum mesela olsun ona yakışıyor diyorum. Güzel olan birine bakıyorum bi kusuru var olsun ona yakışıyor diyorum yine bi kendime yakıştıramıyorum 😅
- +1 yıl
Neyi kendine yakıstırmıyorsun
+1 yılÖyle bir betimleme yapmışsın ki akıllara zarar.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım görmeden anlayabilmeniz için detaya indim belkide bilmiyorum beğenilmeye çalışsam kusur anlatmazdım)
- +1 yıl
@Croyz1n26 iç sesim olduğun için teşekkürler bebek. 😘
- +1 yıl
@Croyz1n26 TC erkeği hahahah ilgi görmek hoşunuza gidiyor dimi
Önce kişilik olması gerekiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor İŞTE insan hep bir fazlasını istiyor
Soran+1 yılHahaha oda doğru 😅
+1 yıloakdarda degildir abartma
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayı isterdim 😅
- +1 yıl
degildir öyle yadacok cirkin gözüküyo diye kendi kendine yapıyosundur insan kücük sivilceyi büyütür o anlamda
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok büyük ve sarkıksa hoş durmuyor ama seni seven her halinle sever
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seven biri olur umarım
Cevap sahibi+1 yılSeni seven bunu dert etmez genellikle erkekler meme memedir kafasında olduğu için sorun etmezler diye düşünüyorum xd ama destekli sütyen takabilirsin çok kafana takıyosan
Soran+1 yılİnşaAşlah bütün erkekler için geçerlidir 😅 bu kafa
Cevap sahibi+1 yılDamacanaya hallenen var ülkede memeye aşırı önem veren az kesim vardır merak etme 😂
Soran+1 yılHahahaha zaten zihniyete tükürüyüm damacanaya hallenir sabunla halleder dışardaki evli de olsa yaşlı da olsa kadınlar güzel gelir evdeki ne olsa boş gelir 😅
Cevap sahibi+1 yılCinsel açlığın afrikası bizim ülke maalesef 😂
Soran+1 yılE öyle ama ne biliyim işte evlenince öyle olmuyor sanki 😅
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden birşeyler yaşamak şart bence partnerinin bedenini tanımak için, çokmu büyükler? Memnun değilsen göğüslerinden estetik yaptır istiyosan
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gercekten seven birisini bulursan sorun olmaz
10 YorumlaNeden itici olsun ki onlar da harika
03 Yorumlasarkıklığın durumuna göre değişir :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Miğde bulandırıcı keçi gibi senin şeyler
00 Yorumlahayır sorun olmaz dert etme bunu
00 Yorumla
+1 yılHayır sarkık daha iyidir
00 Yorumlaİtici değil kusur değil
00 YorumlaYooo
Var ki sarkıyor
00 Yorumla
+1 yılYağla bol bol yağla 😁😁
00 YorumlaBen büyük meme seviyorum ya sarkık dik farketmez
00 Yorumla
+1 yılNe kadar olduğuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılİtici oluyor yaşlı kadınlar gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılYapı ve genel görüntüye bağlı
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026