Çok seviyorum ama çok kırıldım. Ne yapmalıyım?

Gelişmesine göre anlaticam , okursanız sevinirim. Sevgilimle neredeyse 2 yıllık ilişkimiz vardı. Bundan bir ay önce falan bazı ailevi olumsuzluklar falan yaşadık ve sevgilim bana karşı soğuk konuşuyodu mesajlarima çok az cevap veriyodu ve sonra da bana söyledikleri şeyler beni çok kırmıştı. Beni wp den engelleyince ben de 5 gün arayıp sormadım çünkü çok kırılmıştım ondan bir adım bekledim ama atmadi sonra ben yazdım. Ben beş gün yazmadım diye çok kızdı umursamaz olduğumu falan söyledi ama onun atması gerekirken ben adım attım. Buna rağmen o günden sonra benim dediğim hiçbir şeye inanmadığını söylüyordu. Ben ne yaparsam yapayım hep soğuk davrandı konuşsa bile tartışma oluyodu ve bana surekli git istemiyorum diyodu. Ama ben çok sevdiğim için gitmedim. Daha sonra da geçen hafta konuşurken ben biraz yüzümüzde tebessüm olsun diye o soğuk zamanda olması gereken samimi şekilde konuştum o da bana saçma sapan hareketler yapiyosun ben burda bu haldeyken sen bunları diyosun senden herşey beklenir tiksiniyorum senden nefret ediyorum benden uzak dur yemin ederim adını bile duymak istemiyorum ne halin varsa gör vs. şeyler soyledi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm mahvoldum hiç beklemiyodum o sözleri duyunca kalbim paramparça oldu yıkıldım :( sonra da bana sağlıcakla kal diyip bırakıp gitti. * çok kırılmıştım çok seviyorum çünkü. Bidaha yazamadim çünkü senden tiksiniyorum nefret ediyorum demişti. Üstünden 3 gün geçti bir anda çok özledim diye mesaj attı Ben öylece kalakaldım o an , sonra dedi ki dayanamadım çok özledim istediğin kadar kız bana ama dayanamadım gece ruyalarima giriyosun ben seni çok seviyorum dedi ben de susmadım. O bana dediği şeyleri hatirlattim haketmediğim şeyleri neden söyledin bana dedim çok kizdim çünkü asla o sözleri hakedecek bisey yapmadım da düşünmedim de ben onu çok severken git demesine rağmen gitmemişken bana onları demişti. Ben kızınca haklısın tamam diyip durdu. Devamı güncellemede arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra ben kızınca çok özlemiştim dayanamadim o yüzden yazdım sana çok güzel bisey dicektim ama sen beni silmişsin falan dedi. Ben senden nefret ediyo olsam yazmadım özlemezdim dedi. Sonra ben ne dicektin diye sordum soylemicem gerek yokmuş. Bidaha ölüm gelse de yazmam diyip gitti ben ne dicektin dedim bidaha da yazmadı ustunden 2 gün geçti. Ne yapmalıyım adım atmalı miyim onun çaba göstermesini mi bekliyim. O mu yzmali ben mi
Çok seviyorum ama çok kırıldım. Ne yapmalıyım?