Sevgilime kırıldım ne yapmam gerekiyor?

arkadaslar sevgilim yurtta kalıyor bugun gorustuk sonra yurda gıttık bahcede kızlar ve sevgılımın btane erkek arkadası oturuyordu bu kızlar ıcın onceden guzel demıstı bana neyse sonra benı eve bıraktı bende buna dedım onların yanına gıtmenı ıstemıyorum bak yukarı cık ders calıs dedım sonra benımle ınatlastı gıtcem falan dedı saka yapıyor sandım sonra aradan zaman gectı 1 saat falan bunu aradım napıyorsun dedım onlarla oturyorum dedı sonra yuzune kapattım telefonu sonra mesaj atmıs gonlumu almaya falan calısmıs 1 saat sonra tekrar aradım bunlarla yemek yıyoruz dedıı sonra sınırlendım sonra yıne kapattım sonra 1 saatt daha geectı dısarı cıktım yolda karsıma cıktılar yemekten donerken sonra benım yanıma geldı gıt dedım ısrar ettı konusmak ıstemedım ssonra gıttı aradı ac cıkmadım falan ozur dılıyor sımdıde bana dıyor kı sen telefonu yuzume kapatınca yanlarından gıtmek ıcın yemege gıdıyorum ben dedım bekle bız de gelelım dedıler falan dedı bana karsı su zamana kadar hep durusttu suphem de yok ama sonucta benım yapma dedıgım ısı yaptı canım sıkıldı yukarı cıkmak ıstemedım dıyor bısuru ozur dıledı ama cok kırıldım hemen affetmek ıstemıyorum bdaha boyle bsey yapsın ıstemıyorum nasıl davranmalıyım
Sevgilime kırıldım ne yapmam gerekiyor?