Sevgilimin kalbini çok kötü kırdım ne yapmalıyım?

Benim 1 şubatta 1 sene olacak bir ilişkim var çok severek başladık ben güvenmedim istemedim sevgilim hep çabaladı güvendim sevgili olduk birbirimize çok destek olduk. Herkesin özendiği bi ilişkimiz vardı bu 9 10 ay devam etti 11. Ayda tartışmalar çok büyük kavgalar ortaya çıktı ve ben hergün ağlar oldum. Dün yine herzamanki gibi kavga ettik ve benim zorlamamla bugün buluştuk. Çok güzeldi konuştuk ben ağladım o ağladı sarıldık falan hallettik. En son evlerimize giderken yine birşeyine sinirlendim ve bana bidaha buraya gelmiycem dedi bende öylemi diyip boynumdaki bana aldığı anlamı çok büyük olan kolyeyi kopartıp ona verdim o da yola fırlattı. Sonra bana karşı bianda değişti ve çok sert yapmaya başladı sarılmaya çalıştım itti ne yapsam etsem durduramadım. şu an çabalıycam diyorum özür diliyorum af diliyorum ama asla kabul etmiyo. Ne yapmayalım gönlünü nasıl alırım? Sürekli ilgili olayım sevdiğimi bilsin istiyorum ama bana soğuk yapacak ne kadar sürer onuda bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben gönlünü nasıl alabilirim dedim lütfen ayrıl harici tavsiyelerde bulunun çok severken neden ayrılayım
Sevgilimin kalbini çok kötü kırdım ne yapmalıyım?