Benim 1 şubatta 1 sene olacak bir ilişkim var çok severek başladık ben güvenmedim istemedim sevgilim hep çabaladı güvendim sevgili olduk birbirimize çok destek olduk. Herkesin özendiği bi ilişkimiz vardı bu 9 10 ay devam etti 11. Ayda tartışmalar çok büyük kavgalar ortaya çıktı ve ben hergün ağlar oldum. Dün yine herzamanki gibi kavga ettik ve benim zorlamamla bugün buluştuk. Çok güzeldi konuştuk ben ağladım o ağladı sarıldık falan hallettik. En son evlerimize giderken yine birşeyine sinirlendim ve bana bidaha buraya gelmiycem dedi bende öylemi diyip boynumdaki bana aldığı anlamı çok büyük olan kolyeyi kopartıp ona verdim o da yola fırlattı. Sonra bana karşı bianda değişti ve çok sert yapmaya başladı sarılmaya çalıştım itti ne yapsam etsem durduramadım. şu an çabalıycam diyorum özür diliyorum af diliyorum ama asla kabul etmiyo. Ne yapmayalım gönlünü nasıl alırım? Sürekli ilgili olayım sevdiğimi bilsin istiyorum ama bana soğuk yapacak ne kadar sürer onuda bilmiyorum
Sevgilimin kalbini çok kötü kırdım ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben gönlünü nasıl alabilirim dedim lütfen ayrıl harici tavsiyelerde bulunun çok severken neden ayrılayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özür dileyin
:)) diledim ama maalesef yaptığum çok yanlıştı ve bi özürle hallolacak gibi değil
ayrilma vaktiniz gelmiş kabullenin
Kopamıyoruz olmuyor onu çok seviyorum ondan başka kimseyi istemiyorum hayatımda
Sen üstüne gitme bırak biraz gelir o
Zaten bu ara bunu çok dile getiriyor ben sanırım çok toxic biri oldum sürekli konuşmak istiyorum bunaltıyorum bu yüzden daraldı yeterince. şu an haber versin arasın sorsun iyi davransın diye beklemiycem arada yazıcam özür diliycem sabredicem
Yazma sen yazdığın sürece senden uzaklaş icak
Bak boyle yapma zaten sogutmusun yapma bence
Ama Kendimi affettirmemi bekliyor
Nasil affeder sence
ya da bunu senmi dusunuyorsun
Öncelikle zamana bırakmam gerekiyor çok sıkmadan bunaltmadan tekrar güvenini kazanmam gerek. Bu ara ikimizden birinin akıllanması gerekiyordu saçma sapan hareketlerim yüzünden akılllanan ben oldum. Hislerim kuvvetlidir bu zamana kadar ne hissettiysem çıktı. Ve şu an zor olucak ama barışıcaz başlardaki gibi olucaz gibi hissediyorum bu yüzden pes etmek istemiyorum
Ama olmicaksin bende o his yüzünden hayatimi maffettim bu bizim beynimizin bir oyunu
Değer vermekle alakali
Birine kendinden çok değer vermicwksin ben bu hatayı yaptim kaybettim sen kız olarak daha çok kaybedersin
Ben bittim gerçekten hayatım o oldu onsuz duramıyorum her an konuşmak istiyorum ders çalışamıyorum aklımdan çıkmıyor. Ona çok değer veriyorum. onun ilk tanıdığım haline dönmesi için herşeyi göze alıyorum şu an
Dönmüyor
Ben bunu 3 yıl deneedim asla donmuyor
Zaten 2 aydır iyi değilim arkadaşlarım çok kızıyor kendine gel diye. Sadece bi ümit iyi olmak için eskisi gibi olmak için çabalıyorum. Bigün soğursam o geri dönerse onu üzersem diye korkuyorum çünkü duygusuz birine dönüşürsem çok kötü olur
Olmuyor yaaa gercekten bak benim karşımdaki kizdi istemiyorum der giderdi oda gitmedi senin ki erekek asal gitmez swni sevmez ama senide birakmaz
Bi süre sabredicem şu an sevdiğini biliyorum ama bu naza çekip soğuk yapma işini uzatırsa ya da sevmediğini anlarsam zaten bitiririm sanırım..
Oyle olmuyor ama seni değiştirmem bende değişmedim suanda yok konuşmuyor bile
Abim Soğuma değil kızdı çok kızdı ve bi o kadar da kırıldı biz bugün baya halletmiştik hiçbir sorun umrunda değildi ama o kolye çok değerliydi ve ben onu koparıp eline verdim bide üstüne saçma sapan konuştum ister istemez kırıldı ve öfkelendi
Bende senin gibiydim ama yok yok ne istedigini soyluyor ne istemdigini dimi
Bak kolye degil
Şu açıdan bak o snaa değer verse atmazdı o kolyeyi
Konu çok farklı seni istemiyor
ya da vepte görüyor kendine yazık ediyorsun ben gini
Kolyeyi boynumdan kopartıp attım o an nr yapabilirdi ki? Bilmiyorum fazla iyi niyetliyim sanırım
Gerçekten hayırlısı tek bildiğim seviyorum ve geleceğimde istiyorum onu
Abim deme öyle istiyodur 🥺
Peki abim sen bilirsin
Alöxşdöfld abi arkadaşlarımda pes etti aşktan gözüm mü kör olmuş zekamı mı kaybetmişim bilmiyorum kusura bakma uğraştırdım senide
O seni bıraktı dimi
O kadar zoruma gidiyo ki bu davranışı böylesine sert olması cidden zorluyor sanırım dalga geçiyo onu sevdiğimi bildiği için bırakamadığımj bildiği için o kadar rahat ki. Heryerden engelleyim akıllansın istiyorum ama öyle gururlu ki asla gelmez.. ondan başkasını da benim midem almaz
Merak etme alır aklim başına gelsin sadce
Erkek adam aglar mi agladiysa ayril
Öyle bişeymi var erkekler insan değilmi tabiki ağlar
insan ama aglamasin ayril kankam uzme beni aglarim
Kankam Bende üzülüyom hemde çok hatta şu an bile ağlıyom ama seviyom işte ayrılmak istemiyorum
Bir baskasi icin kendini Uzme boş ver ya degmez lan giden gittigi yeri mutlu etsin kalan zaten bas taci kankaaam 😝
Ah ah keşke bu kafada olabilsem ya.. ben bi zamanlar amaaan olursa olur olmazsa çay içeriz derdim hayirlisi nasip kısmet elbet bir gün der geçiştirirdim umrumda değildi hiçbişi.. sonra hayatıma o girdi bütün duygusallığım tekrar başladı
Çok şükür ben böyle değilim birini sevsemde giderse hiç s. ime takmam gitsin lan senden değerli mi böyle düşün bunlar yetmezse son şeyi söylicem o zaman kesin onu unutursun
Söyle cidden merak ettim dşdödşdöd
Laf şu, boş ver bacım zaten
Dşçdşsçdşwö kanka bunu diyen çok oldu da olmuyo. Bak gece neler yazdım ses attım anlattım durumu akşam dışarı çıkacaktı çıkma nolur konuşalım dedim inadıma uyudu gece hadi yatalım dedim inadıma uyumadı az önce şans eseri uyandım yeni yatıyo bilmiyorum ne yaptı ona güveniyorum ama kaşar bi arkadaşı var pna güvenmiyorum belki onunla konuştu. Saçma sapan hal almaya başladı. şu an g. tünü kaldırıyomyş gibi hissediyorum mac 2 3 gün dayanır pes ederim gücüm kalmadı
Olabilir ama sen yinede ağlama boş ver sana erkek mi yoook elini sallasan 50si hahahhaaa bu arada takip etsene beni burdan
Büyü yapmışlar kurşun döktür nazar bunlar
Cidden ayrıntıya girmedim ve böyle bi ihtimal var. Bi arkadaşım sürekli onunla ilgili şeyler soruyordu bende cevaplıyordum bigün bana onunla ilgili sahte şeyler söyledi hepsinin yalan olduğunu bildiğim için ona inanmadım baya bozuldu o günden sonra bana kinlendi ve kız büyücü ondan herşeyi bekliyorum
boş ver
özür dile