Sevgilim kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım?

Normal ilişkimiz var inişli çıkışlı. Son 3 gündür sigarayı bırakma çabalarında ve bana ağızına geleni söylüyor hakaret ediyor azarlıyor küçük bir şey dedim diye bağırıyor. İlk gün akşama kadar küs kaldım özür diledi ama içimden barışmak gelmedi çünkü kırgınlığım geçmedi , ertesi gün hâlâ küsken başka konudan kavga ettik daha da kırdı daha da bağırdı azarladı yine küs kaldım soğuk kaldım, 3. Gün bugün azıcık soğuktum bu sefer soğuk olduğum için kavga etti, kendi kendini üzüyorsun ben bir şey yapmadım sana hep suçu bana atıyorsun gibisinden şeyler söyledi. Ben dayanamayıp ağlamaya başladım , yine bebek gibi zırlama dedi. Daha sonra Akşama doğru özürler diledi haklısın dedi çok üstüne gittim dedi malca davrandım falan dedi tamam diyorum önemli değil diyorum ama içimdeki kırgınlığı bir türlü atamıyorum ne yaparsak yapayım bi soğuk olasım geliyor eskisi gibi arayayım konuşayım birşeyler anlatayım yok içimde. (Bu kadar alınmamın sebebi normaldw baskın taraf benim , bana yanlışıkla sesini yükselttiği an özürler diler çiçekler alır bebeği gibi davranırdı. 3 gündür zorla 1 kere diledi özür)

Sevgilim kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım?