https://youtu.be/bk94I6QQ5SE Ne güzel aşklar varmış eskiden , mahsun tertemiz duygularla , yüreklere de. İnsan yeter ki sevmek istesin hiç bir şekilde mesafelerin hiç önemi yok. , yeter ki gönüller bir olsun.
Sesini duymadan, yüzünü görmeden hissederek uzaktan sevmek mümkün mü?
En sevdiğim şairlerinden biridir yaşamadan ifade edilemez o sevgi o kadar kumsal ki kokusunu bilmezsin belki tenin hiç değmemiştir tenine ama yüreğin yüreği olmuştur nefesin olmuştur resmine bakıp yüzünü seversin gözlerini kapar öpersin sanki yanında gibi kokusunu içine çekersin ama hepsi sadece bir resimdir öyle uzaktan seversin olmayacağını bile bile o senin duan olur
Mesafeler aşka engel değil ama ortak yapacak şeyler olmayınca hep birlikte yaşanan geçmişi didiklersin. Seversin ama karşındakini görmediğin için kendin gibi emin olamazsın. Akıp giden zaman da boşa zaman kaybı olursa, bir daha yüreğini yormaya vaktin ve isteğin kalmaz.
Mümkün. O'nun sesini hiç duymadan ve yüzünü hiç görmeden aşık olabilmiş ve sevmeye hala devam eden biri olarak söylüyorum bunu... üstelik tek taraflı...
Bazen birinin konusma tarzina. Yani her hangi bir sanal ortamda yazdigi soz hosuna gidiyor ve onun hakkinda malca dusunceler merak tanima istegi oluyor ama ask yok ya...
Derler ya erken doğmuşuz diye, yok bence bizim nesil tam zamanında doğmuş, herşeyden az da olsa gördük faydalandık, aşk mektubu da bunlardan biri. Şimdi bunu anlamayacak çok genç var :(
Platonik diyoruz, en belirgin sevgi, kendini biliyosun, kendin biliyosun. Başkasının hatta sevdiğin kişinin bilmesine gerek yok öylesine özgürdür bu sevgi
Bu zamanda olmaz. Telnoloji but7n saf duygulari aldi goturdu. Şimdikiler Aşk değil instagram da benim sevgilim senin sevgilini Yener tarzı it dalasina dönüşmüş..
Ölümcül hastaydı ve bende 1-1,5 sene uzaktan hiç göremeden dokunamadan her gün sanaldan ve telefonla yanında olup mutlu etmeye çalıştım. Yani gerçek sevgiydi. Allah kimseye vermesin tabii ve tüm sevenleri buluştursun.
En İyi Cevaplar