Valla böyle bi ilişkim olmuştu. İlk 3-5 ay sadece yazıştık sonra biraz konuştuk. Haliyle insanlar birbirlerine güzel resimler attıkları için İlk buluşmada biraz bi durgunluk yaşadık ama sonra dedim ki ya ben seninle konuşmaktan mutluyum o da aynı şekilde düşündüğünü söyledi ve devam ettik. 6-7 yıl. Farklı şehirler olmasına rağmen, hasta olsam sabah kapıda hızlı kargo ile yemeğim hazır olurdu. Görüntülü arardı aynı şeyleri yerdik. Telefonda uyurduk. Daha nice niceleri. Muazzam bir 6 sene geçti. İmkansız diye bir şey yok. Ama günümüz insanı beğendiği bedeni sevmek istediğinden beğenmediği ile zaman kaybetmek istemiyor. Oysa ki önce tanışsalar konuşsalar belki de birbirlerini çok sevecekler.
Mümkündür, eğer samimi ve tutarlı olduğunu düşünüyorsan... Bu da senin, bir insanın duygu ve düşüncelerine, dış görünüşünden veya sesinden daha fazla önem verdiğini gösterir... Yüzyüze tanıştığında tipinden dolayı hayal kırıklığı yaşamak yerine, "düşüncelerini sevdiğim adam buymuş demek" diyeceksen sizden olur, çok da güzel olur. Bir insanı sadece doğanın, ailesinin (inancınıza bağlı olarak Allah'ın) verdiği genlerle çekici bulmanızdansa, kendi eğitimi, tecrübesi ile geliştirdiği düşünceleri daha değerli olmalı, değil mi? Genlerini kendisi seçmedi, ama karakterini kendisi geliştirdi. Bu bile, bir insanın öncelikle karakterine değer vermek için mantıklı ve geçerli bir sebep.
Defalarca paylaştım, buraya da yazayım:
"Gövde, kol ve bacaklar ettir. Sadece boyundan yukarısı insandır." Erich Scheurmann.
İnsan bazen boşluğa düşebilir mi boşluğa düştüğü zaman konuşuyor birisine aşık olduğunu düşünebilir, ama bence bu aşk değildir o anda insan bırak boşlukta kalmıştır ve konuşacak birilerine ihtiyacı vardır. Konuşacak birilerini bulduğu zaman da kendini mutlu hisseder ve Bu doğrultuda konuşmasını ilerletmek ister. Ama yazışarak ya da uzak mesafe olarak yaşadığım şeyin hoşlant olduğunu aşık olduğunu söyleyemem. O yüzden istiyorum ki bu aşk aşk olma hoşlantı olur.
Bu durum, karşı cinsin düşünce yapısından etkilenmek oluyor. Bunun bir adım ilerisi ise, hoşlanmak olur. Hoşlantı zaman içinde aşka dönüşebilir. Bu imkansız veya saçma bir durum değil.
Bu durumun filizlenip büyümesi için zaman gerekiyor. Zamansız olması saçma olabilir.
İnsanlar birbirini keşfetmek istemiyor, gördükleri yetiyor kendilerini aşık sanmaya. Ruha dokunmak değil ki dertleri, bedene dokunmak. Kimsenin göremediği ile değil de herkesin gördükleriyle ilgileniyorlar.
@Cendere1910 katılıyorum ama bir insanın karakterini de aşık olabilirsin konuşmasına da aşık olabilirsin paylaştığı yorumları da aşık olabilirsin sırf görünüşle bir şey dengeleyemezsin çok çirkin olabilir karşındaki erkek ama karakteri eşsiz olabilir
Hayır tabi ki de :D ama o kadar çok aşık olanı gördüm ki daha doğrusu aşığım diyeni. ama görmeden tanımadan bir insan bir insana güvenemez.. sevemez.. ki bunlar olmadan aşk zaten olmaz.. aşk zamanla olan bir şeydir..
Ben birine olmuştum ama sosyal medyada aktif biri degildim sadece onunla yazışıyordum eğlenceli güel bur sohbetimiz oldu fotograf ses kaydı da atıyorduk. Eskiden mektuplasma vardi bence sanali ve buradaki insanları ne kadar ciidiye aldığına göre degisir simdi kimseye guvenip o kadar samimi olmam ama
Zor yok imkansız zaman alır yani kiminin görünüşü kiminin ses tonu kiminin hareketleri gülüşü duruşu güven veriçiliği buna benzer bir çok etken yani olabilir bunlar
Oluyo bence biz olduk ya da ben oldum karşı tarafi bilemem sesimizi dahi duymadık ama bi kafalar uydu muhabbet uydu ama maalesef bitti ama hala bekliyorum beklicemde