Sevgilimin babası niye Böyle iyi?

Erkek arkadaşımın babası beni çok seviyor bir kere canlı gördü ondan sonra hep mesajlaşarak konuştuk bişey olduğunda. Babası bizim sevgilimle onların köye gitmemizi çok istiyor annesini ziyaret etmemizi falan hediye alıp biledim öyle hemen olmaz dedim bırak hediyeyi falan siz bir gidince bakalım beğenecekmisin bizim köyü falan dedi niye bu kadar ısrarcı ben bunu anlamadım ama sonra da ailen biliyor dimi sonra babanla aran açılmasın + okula gitmediğinde bana mesaj geliyordu çünkü falan dedi bende bir sorun olmayacağını dedim neyse arabayı değiştirecek duster akıcakmış bende 3008 önerdim beğendi falan sonra biraz pahalı ben 2 düğün yapıcam dedi bende + ( sevgilim ) evlenmeyi düşünmüyor ki dedim oda sırada abisi var diye öyle sırada okulu askerliği var yoksa evleneceksiniz tabi dedi abisi içinde benim gibi aklı başında bir kız bulmamı istiyor sizce durum ne babası neden bu kadar üstüme düşkün 🙄 abisi kızdan kilolu diye ayrılmış ee bende kiloluyım + beni neden bırakmadı dedim baba yoo sen gayet iyisin dedi bende teşekkür ettim bu kadar
Sevgilimin babası niye Böyle iyi?