Insanlar icin mutluluk bir kisiye endekslenmemesi gereken birsey.. Yani kendi basina mutlu olabilen ama bir baskasiyla daha mutlu olan insan yikilmaz bir kaledir.. :/
Bir kadın hayatına bir erkeği alırken kalite kontrolü yapmıyor sonuçta Kalitesiz de olsa hayatındaki erkek mecbur katlanacak ve mutlu olmasını bilecek😝
Kesinlikle evet. Bazı kadınlar baba evinde gerçek anlamda prensesler gibidir gelir evleneceği ya da aşık olduğu adam ona o tavrı koymazsa kısıtlar ya kıtlık yaşatırsa kızın tüm yaşam enerjisi düşer. Veya bir kadın evinde hep kısıtlanıp hor görülüyorsa evlendiği adam ona prensesler gibi bakarsa o kadın yeniden doğar dünyanın en mutlu kadını olur. Çünkü sevgililik aşklar felan anlık değil ömürlük yaşanması makbuldür. Ve kesinlikle hayatımıza mantık çerçivesinde birilerini almalıyız. Aşığım deyip her ite kopuğa papuç bırakmayalım.
Bütün kızlar kalite arar mı onu bilmem ama, halk arasında kullanılan tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tabiri pekte kalite ile ilgili bir yaklaşım değil sanırım. Demek ki ister kaliteli olsun, ister olmasın kafasına uyan birisiyle de mutlu olunabiliniyor.
Bir kadinin mutlulugu kendi donanimina ve kendini oyalamayi bilmesine ve kendi kendine yetmesine baglidir... Bir erkegin de duzgun giden bir iliski icin kendinden emin ve tutarli olmasi gerekir. Kararli ve ne istedigini tam olarak bilmeyen biriyle degil iliski arkadasligi yürütmek bile cok zor.
Hayır değildir kadının beklentilerine bağlıdır. Bir kadın kaliteli bir adamın dahi yapamayacağı veremeyeceği beklentiler içindeyse erkek ne de yapsa mutlu edemez o kişiyi. Malesef her anlamda doyumsuzlaştık toplumca hep bana hep bana bir çok şeyde kanaat kelimesi anlamını yitirdi o sebeple kanaatı bilmeyen bir kişiye kaliteli bir adam değil 100 adamda versen doymak bilmes hep daha fazlası der. Mutluluk beklentilere bağlıdır.
Kesinlikle öyle çünkü erkeğinki biraz daha aileye filan da bağlı ama kadın onu mutlu eden erkekle hayatını mutluluk üzerine kurar biz biraz değişiğiz 😂😂
İkitarafında kalitesine bağlı. kaliteden kastım ise anlayışlı ve saygılı olunmasıdır. mutluluk ise göz göze gelince içten gülümseyerek uzun süre bıkmadan bakmaktır.
% 50'si buysa, geri kalanını da kendi kalitesi belirler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü kadınlar hayatlarında biri olduklarında körü körüne ona bağlanıyorlar haliyle de mutlu olup olmamaları hayatındaki adamın davranışlarına göre şekilleniyor
Daha çok hayat kalitesine bağlıdır ama buna ek olarak birde kaliteli ve karakterli bir erkek mutluluktan havalara ucurur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Daha çok kadının kalitesine bağlıdır. Yeni yüzyılda kadınlar artık doyumsuz, kimse bana adam çok severse kadın çok mutlu olur demesin. Sevgililikte evet ama evlenince kadınların içinden yaratık çıkıyor.
Tabi öyle ama birde şu var bazı karılar erkek kalitelide olsa şükretmez yetmez egosuna kendi psikolojisi bozuktur bu gibi durumlarda erkeğe değil kendine bağlıdır erkek en fazla destek olabilir
En İyi Cevaplar