Askerden Yeni geldiğim zamanlarda Facebook'tan eşinden Yeni boşanmış Benden 10 yaş büyük bir kadınla tanıştım. Tanışma tanıma faslından sonra biz bununla buluşmaya karar verdik. Mecidiyeköy'deki Simit Sarayına arka masalarında fingirdeşirken dilinden dökülen sözleri Aynen aktarıyorum buraya. " Fotoğraflarda göründüğündn daha küçük görünüyorsun, Benim nerdeyse Senin boyun da oğlum var, Bizim bu iş olmaz Biz en iyisi arkadaş kalalım" dedi Ben de Tamam abla dedim çektim gittim.
O günden sonra boyumdan büyük işlere kalkışmiyorum😀
"Ben seni arkadaş olarak görüyorum" - Dünya klasikleri 1. cilt "Adımın seninle anılmasını istemiyorum." - S*ktir çekmenin 1001 yolu "Ben sana yakın davranmadım sen yanlış anlamışsın" - üstteki kitabın ikinci cildi
Dürüst olcam hiç reddedilirlen bu tarz cumleler duymadim (yorumlardakiler gibi iste iyiain hossun ama.. falan filan ama...) ya hareketlerinden belli eder insan bende karsimdakide bu zamana kadar hep oyle denk geldi belki o yuzdendie. Oyle tarz cumle icin cidden benim onun hareketlerini tavirlarini ve konusma seklini fark etmemem gerekir ki ancak hak edeyim. Aksi taktirde anlasilir canim o soguktur ilk bulusmaya kadar sende soguk olcaksin ki her an orda arkadas olabilirsiniz sonra ne sen icinde hıım de nede kotu hisset vs vs.
şimdi klasik türk filmi gibi 6 sene önce ki ilk sevgilimdi 2 gün çıktık felan 6 sene sonra faketen mesaj ettim felan derken sevgili olduk bizim aileden biri bunun halasının eşinin akrabasını vurmuş o yğzden kan davalı gibi bişeyler neyse babası öğrendi felan işte demiş kan davalı olduğum birinden kız almam ne alakaysa dedi ki bana konuşmamız lazım dedi bende tsmam dedim
Teklif etmedimki red ediliyim 5 ilişkim oldu 1. Sini çok sevdim delikanlı gibi söyledim 1 ay konuştuk mesafeyi sıkıntı yaptı terk etti 2. si ankaralıydı bana göre fazla yakışıklısın sana güven olma terk etti 3. İzmirliydi bende çok hoşlanmıştı reddetmedim 1 ay sonra oda terk etti. 4. Sivaslıydı ölen sevgilisine bbenzediğim için benden hoşlandı rreddetmedim 2.5 sene sürdü sevgili bile olmadık asker arkadaşı gibiydik aldattı 5. Samsunluydu sevgilisinden yeni ayrılmış bende çok etkilendiğini söyledi reddetmedim 1 ay sonra oda bıraktı kanı ısınmamış bana ayrılırken kimseyi istemediğini söylemişti sözde bir baktım 2 gün sonra başkasıyla reddetmedim diye bir ağzıma suçladıkları kaldı
@thearfbluesses pek çoğu böyle karaktersizdir evet.. hakaret etse çok daha iyidir oysa ki.. ben senden hoşlanmıyorum üzgünüm.. bu kadar ya.. bunu söylemek bu kadar mı zor.. ki zaten bu iğrenç cümleler hep o malum açılma salaklığı neticesinde duyulan şeylerdir.. ve erkeklerin toy ve tecrübesiz zamanlarında duydukları şeylerdir... açılma hatası yapılmadığı sürece böyle şeyler duyulmaz...
aynen ılk kez bırını sevdım abı Şu an 18 ım bana bunlar dıyınce sasırdım yanı sevmıyorum dese anlarım zaten ama hep kacmaya calısıyolar durustlukten yanı ılk kez bırıne acıldım ve netıcesınde bu oldu
@thearfbluesses abi açılma.. hatan burada.. ilgini az biraz belli et yeterli.. sonra sohbet et samimiyeti ilerlet.. ara ara zarf at ufak ufak zarflar.. zamanla kız sana alışınca ve niyetini az çok anlayınca atmosferi kokla ve buna göre devam et.. açılırsan reddedilirsin.. bunu yapma..
siemense başvurduğumda şerefsiz ik'nın bana söyledikleri aynen şuydu:
"Based on all requirements of the relevant job opening, we have identified candidates whose skills and experience more closely meet our requirements. Therefore, we regret to inform you that you will not be advancing further in the selection process at this time."
Bak sen çok iyi birisin diyen kişi aslında birden çok kişiyle konuşup , başka birisini sever , ayrılmak istediği çocuktan durumu biraz daha iyi olduğu için çocuğu terkeder. Ama bilmediği bişey var bu kişinin gönül işleri hüsran biter. Aldatan kişiler herzaman hüsrana uğrayacaktır. Gönlünü kırdığı her kişinin ahını yaşayacaktır.
Henüz açılacak kadar seveceğim biri karşıma çıkmadığı için hiç reddedilmedim. Ama en çok koyan cümle sorun sende değil bende olurdu herhalde. Ulan sorunun bende olduğunu daha ne kadar belli edebilirsin. Ayrıca sorun neyse söyleki bir ömür meraktan ölmiyim.
Adam gibi sevdik benim için ailesini göze aldı ama devamını getirmedi gitti eski sevgilisinin ellerini tuttu niyeymiş ihtiyacı varmış ama benim de ihtiyacım var açıyosun resimlerini diyorsun bu kadar güzel gülünürmü böyle güzel bakılırmı diyorsun ama sadece kendine konuşuyorsun sonra şimdi diyorum bu gülüyor ve bunun güldüğünü başkası görüyor mesaj atacaksın arayacaksın ama olmuyor araya gurur giriyor ama sonra yine gururuna yenik düşüyorsun ama artık öğrendiğim kimseyi bir daha sevmemek...
vay anasını... görüyorum da hiç kimse sanki birileriyle çıkmamış flört etmemiş ya da herkes ilk teklif ettiği kişiyle evlenmiş ve hiç red yememiş. Geçiniz efendim Herkes kendi bir pazarlama havasında kasmayın bu kadar dürüst olun efendi olun yalan konuşmayın.
Bana da arkadaş kalabiliriz sen çok iyi birisin demişti karaktersiz , şerefsiz.. şimdi öğreniyorum ki çocuk ertesi günü sevgili yapmis bir de üstüne nişanlandı yatıcak yerin yok.. beddua etmem ama bu sefer ettim iki yakası bir araya gelmesin 😂depresyondan çıkana kadar neler cektim😂😂
@RRRaskoInikov öyle ama hepiniz aynisiniz şimdi yine bir şey oldu biriyle görüsüyordum herşey iyi buluşuyoruz geziyoruz çocuğun sevgilisi yok kalktı birgün bir kızla el ele geldi yani şimdi k. bakma artık sınır oluyorum. sana da üzüldüm kötü olmuş 😔
Kader herhalde bu. İyi kadınlara kötü erkek, iyi erkeklere kötü kadın denk geliyor. ya da biz yanlış seçiyoruz. Ben bir kız için şubatın ortasında kır papatyası yetiştirdim serada, donmasın diye ateş yakardım. O mevsimde o papatya yetişmez ama ben yetiştirdim sonuç; veremedim bile papatyaları. Yapacak bir şey yok.
Ne sen böyle bir şey söyledin ne ben böyle bir şey duydum dünya ahiret kardeşimsin dedi. O zaman ben 19 o 23 yaşındaydı. Şu an ben 24 o 28 yaşında 5 yıl oldu askere gittim geldim bu surede 3 kızı geri çevirdim psikolojim yüzünden kimse ile oynamak istemedim. O zaman hiç bir şeyim yoktu şu an yurt dışına taşınma planım var. Evlensin bende bakarım yoluma bir kardeşi olarak!
Ulan 10 sene oldu bir söz söyledi daha içimde sen sanayicisin ben okuyorum anam beni sana vermez dedi sonra gitti kuyumcu çırağı ile evlendi sonra bir çocuğu oldu konuştuk hala seni seviyorum dedi Allah kimsenin yaptığını yanına koymuyor bu dünyada
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlilik yasimiza gelene kadar uzaktan sevelim birbirimizi. Günah işlemek istemiyorum sevgili olarak. Yasim 17/18di. Onun yasi 22/23dü. Iyikide bitmis evlilik icin onda yürek yokmus sevmemis hemde duygularimla oynayip yalan söyleyerek benden uzaklasti. Ben uzaktan sevmeyede raziydim..
Ben de hic red edilmedim ama kadıköy de starbucks da kahvemi yudumlar ken bir erkeğin red edildigini gordum çocugun red edilmesin almanyanın 2 savaşını kaybetmesi gibi toplu intihar etmiştir😭🔫 kız gorsey diniz maymun da 2 sn once doğmuş 🙉🙊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lise 1 o zamanlar kankama şu alper çok tatlı cocuk demiştim. Aynı günün ikinci teneffüs zilinde çocuk yanıma gelip. - Pardon da senin aynanın varlığından haberin var mı kızım? Demişti ( Yoktu valla 😄 simdi gülüyorum ama o zaman iki ay ağlamistim )
4
8 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dur bu reddilmek mi bilmiyorum şu da var 7. sınıf matematik sınavında kağıdı gösterdiğim dişlek ahmet -Sen çok iyi bir kizsin keşke birazda güzel olsan demişti. 😂😂😂 tabiat ana yine bana acımadı
Bu maymun gibi tipinle benim gibi güzel bir kıza teklif etme cesaretini kutluyorum demişti , ben de bu açık sözlülüğünden dolayı tebrik ederim demiştim medenice uzaklaşmıştık :D
Çok iyi birisin evet ama bilmiyorum olmuyor. Gerçekten böyle olsun istemezdim ama napabilirim elimden bişey gelmiyor. Seni çok uzduysem hakkını helal et by 😂😂😂
Sen daha iyilerine layıksın... beni kazanmadın ki kaybedesin 😂 bu iki cümle bitirdi beni ⭐_⭐ #PapatyaYıldızı sizin lügatınızda böyle olabilir ama benim lügatımda pes etmek yok gönlünü kazanmadan pes etmiycem
Evet aynısı olmuştu iyi birisin ama benle mutlu olamazsın ben yaramam sana demişti o kadar ısrar ettim ama olmadı sonra ögrendim ki kız motormuştu bana iyilik yaptı sanırım ama sevmiştim sevgimden de emin olduğu İçin red edildim bence..
Reddedilmek değil ama flört ettiğim çocuk, ''sevmeni anlıyorum sevmiyorum demiyorum da zaten şu an medenice yapmayınca ileride kavgalı tartismali bitecek bir seyi seviyeli bir sekilde yapmak istiyorum. üzüldüğünün farkındayım ama doğru olanın bu olduğu apaçık ortada.'' dedi.
Sorun sende degil bende , sen daha iyilerine layiksin, sen iyi birisin... gec bunlari geeeec, ben bacım ariyorum sen degilsin bende seninle olamam de acik acik, sonra siktirol git
"Bsg" demişti Allahın ergeni. Belki sonradan çevirmek adına mı bilmiyorum ama, gerçi ondan sonra da kabullendi dediğini. Bayağı bana s*ktir çekti. Ama geri döndü tabi (: döneeeerrr
''benden daha iyilerine layıksın'' demişti. Haklıymış ama o. rspu. evet diyorum çünkü gerçekten öyle olduğunu öğrendim. defalarca aldatmış ilişkimiz boyunca. evlenince kocasını da aldattı. tam bir profesyonele denk gelmişim.
ben bir hocaya konuşmaya arkadaş olmaya çalıştım işim var yok başka okula gideceğim hediye alamam öğretmenler günü değil erik vermeye çalıştım ben alama öğretmenler odasına götür dedi aynen öyle sen iyi birisin dedi hoca bana başta benle neden konuşmadın diyen hoca şimdi de bana tavır mı yapıyor dersiniz ne derseniz onu yapıyor işte
Zaten şöyle birşey var ki ilk ve son oldu o sözünden sonra başka kimseye açılamadım ve şu sözü duydum 'sen çok iyi birisin ama seninle olamam çünkü benim kalbim başkasına ait' dedi ve gülerek arkasını dönüp gitti ben buna ne diyim şimdi dedim ve direk arkasından bir taş attım kafasına geldi sonrasında soluğu karakolda aldık
Kimseyi sevemem ben içimde baska bir yara varken bir başkasını alamam 3 yil öncesine saplandim kaldım seninle ilgilisi yok madem gittin gelme yine git demişti
@orhanelmacii sevgilim degildi ilk görüşte aşık olmuştum geçen yıla kadar bir küs bir barış konuşuyorduk o da bana sen çok iyi bir insansın ama bizden bişey olmaz dedi ve gitti
@orhanelmacii Hayır onun beni sevmedigini zaten en başından biliyodum ben aşık olmuştum ona hep ben çabaladım belki olur diye o da benim sevgimi kullandı canı sıkılınca konuştu benimle olmayacagı en başından belliydi
@orhanelmacii İyi niyetli güvenilirdi kendinden bile korurdu beni ama beni seven o çocuk bir anda gitti sanki yerine bu mesajı yazan kalpsizin biri geldi
@orhanelmacii Ben onu whatsap ve instagramdan sildim ya bugün whatsappta hikaye paylaştım onunda beni silip silmedigini ögrenmek için silmemiş beni baktı hikayeme
Tek yapman gereken yüz vermemek bekle mek mesaj atma bırak o gelsin ayağına benimde bir sorunum var napcam bilmiyorum eski konuştuğum tekrar benle konuşmak istiyo ama güven vermiyo napcam bilmiyorum
Böyle şeyler söylemektense halbuki direk kusura bakma sana karşı birşey hissetmiyorum dese çok daha az acı verici olacak ama yalan söylemeyi tercih ediyorlar her nedense
Sana ısınamadım. Konusmak istemiyorum. Görüşmeyelim. Ben biseyler uyduramam neyse onu direk söylerim. Sen daha iyilerine layıksın filan gibi şeylerde söyleyemem
ben 32 yasındayım benden 8 yaş büyük birisi ile aşk yasadım gitmeden önce dediği şey sen çok tatlı bir insansın lakin biz ayrı dünyaların insanınız ulan maden öyle neden 1 sene takıldın benim ile zilli :)
Vermedim zaten görüldü attım geçtim çook sonralarda instagram da takip etti morali bozuktu yazdı ondan sonra bunları yapman çok ayıptı yakışmadı dedim özür diledi :d
Ne desinler mk tipim değilsin sana çekim duymadim bile mi desinler G. tlerini yere vururlar öyle dese insanlar 😂 iyisen iyi diyecek ayni seyleri bizde duyuyoruz
En İyi Cevaplar