- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılDinen şartlarına uygun bir şekilde kıyılan nikah ile eşler üç bağ ile birbirlerine bağlanırlar ki bu bağlara talak denir. Bu talakların bozulması için ya açık sözlerle veya kinayeli sözlerle talakları bitirdiğini erkeğin söylemesi gerekir.
Boş ol, seni boşadım gibi, benden boşsun gibi sözler açık sözlerdir. Bir veya iki sefer bu sözlere benzer açık sözlerle verilen talaklara, talak-ı ric-i denir. Bunu yaptıklarından pişman olurlarsa bir veya iki talakları gitmek şartıyla yeniden bir araya gelmeleri veya elele tutşmalarıyla yeni bir nikah da kıymadan nikahları devam eder.
Ancak eğer bu açık sözlerle üç talak da verilmişse o zaman bu talak-ı ric-i den çıkarakak geri dönüşü olmayan talak-ı bayine dönüşmüş olur.
Kinayeli sözlerle verilen talak ise örneğin şu sözlerle söylenir: Kalk defol git, babanın evine git, cehenneme kadar yolun var git gibi sözler kinayeli sözlerdir. Bu sözlerde niyete bakılır eğer bunları söylerken boşamayı kastetmişse boşama gerçekleşmiş olur. Yeniden bir nikah kıyılmadan tekrar bir araya gelmeleri artık mümkün değildir.
Boşol demedende nikah bozulurmu?
Talakın gerçekleşmesi için yani boşamanın meydana gelmesi için ya açık sözlerle seni boşadım veya sen artık benden boşsun gibi ve benzeri sözlerle olur veya kinayeli yani üstü kapalı sözlerle de boşama meydana gelebilir. Demek ki sadece boş ol demekle değil başka kelimelerle de boşamayı kastettikten sonra boşanma meydana gelmiş olur.03 Yorumla
Soran+1 yılEl ele tutuşmak yeterli yazmışsın ozaman nikah devam ediyor? O boş ol dedikten sonra elimi tuttu saçlarımı okşadı ve yanağımdan öptü gitti?
- +1 yıl
el ele tutuşmak yeterli yazmadım artı bir ya da iki defa boş ol dedikten sonra pişman olur sa ve senin rızanla el ele tutuşursanız nikaha gerek duyulmaz
Soran+1 yılHmm anladım
En İyi Cevaplar
bunlar neye boş ol dinen düşer üç defa deyince , sen nasıl bir kadınsın niye eziksin bu kadar niye aglıyorsun , niye üzülüyorsun , size deger vermeyen sizinle boşanmak isteyen birine karşı yaptıgınız çok gurur kırıcı yazık
09 Yorumla
Soran+1 yılArtık uğraşmıyorum zaten. Ama onun yaptığını çözemedim niyeti ne
Soran+1 yılO 23. Ben 25. Yaşlı değilim yani😅 güya çocuğu gibi sevmiş beni boşarken hüngür hüngür ağladı. Kesin biriyle konuştu bu o kişide bunun gözünü açtı n’aptın sen gibisine yanlış yaptın falan bir büyüğü var çünkü dini falan bilen biri dünde instada foto paylaşmış arkadaşım gösterdi o adamla birliktelerdi. Benim düşüncem bu
Soran+1 yılOda ağladı ikimiz çok ağladık sarıldık son kez sarılabilir miyim dedi ama ısrarla bitirmek isteyen oydu
Soran+1 yılBen kabullenmiştim zaten. O mesaj atmış işte dün gece bende ona bir Cevap attım almıştır cevabını inş. Sabah uyanınca okur.
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Peşinden koşturmak istiyo olabilir. Evet erkek diyince biter. O yanlış biliyodur ya da tepki çekiyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılBunca şeyden sonra artık hala peşinde koşacağımı zannediyorsa eğer gerçekten beyninde sorun var demektir. Veyatta pişman oldu ve hala şansı var sanıyor olabilir ozamanda beyninde sorun var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben seni üç kere boşuyom yaz, dört kere beş kere cehennem kere boş ol de kız 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂😂😂 bunu ekran resmi yapiimde unutmiim müsait yerde dalga geçerim😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılNe acayip sorular var ya
Hele bir soru var ki sitede;
-erkek arkadaşım beni öperken titriyor. neden?
bu ne len? rot balansa götür! z rotlarına baktır, erkek arkadaşı titriyormuş.
ayağının altına gazete sıkıştır, tam düz durmuyor ses yapar o, töbe töbe.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu konularda fazla bilgim yok ama bu duruma geldikten sonra hala düzelebileceğini mi ümit ediyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılEvlisiniz. Boş ol denilen şey sadece imam nikahı yapılan durumlarda geçerli. Üç defa ard arda söyleyecek ve gönlünden gelecek söylemek yoksa sinirlendi diye ağızdan her çıktığında boşanmıyorsun. Öncesinde duası var sonrasında namazı var. Yani kafana göre üç defa dedi ve bitti diye bişey yok. İmam nikahı da bozulması kolay bişey değil. Ayrıca devlet nikahı dinen de daha geçerlidir. O yüzden boşanma falan yok
08 Yorumla
Soran+1 yılResmi yok
- +1 yıl
Resmi nikah yoksa o zaman ayrı. Ama imam nikahlı olduğun şahıs o boşol un şartlarını yerine getirirse ancak öyle ayrılma gerçekleşir. Kusura bakmada kaç yaşındasın da bu çağda böyle bir topa giriyorsun o da başka bir Mevzu
Soran+1 yılOf herkesin ağzında aynı şey bilip bilmeden yorum yapmayın.! Keyfimizden resmî nikah kıymamazlık yapmadık bazı evrak şartları yüzünden düğünden sonra yapacaktık.
- +1 yıl
Evrakları beklicektin o zaman acele etmicektin. Neyse sonuç itibariyle için rahat olsun boşanma falan yok. Beni teyit etmek için bir hocaya danışabilirsin
- +1 yıl
Dostum saklıyorsun. Çok. oyuncagimi bu nihak. İmam nikahı olsun devlet talak verildimi gider nikaf oyuzden şartları ağırdır dönüşüm iyidusunup söylenmesi gereken bir konu öyle duası. namazi yok hani ofkelendiginde susacaksin ya da dolaylı olcaksim seni bosuyorum git babanın evine bile demesi bukisiyi taslağına mal olur
- +1 yıl
Farklı bişey demedim
+1 yılSöyleyecek. Ok söz var ama demeyecegm bisey sadece dinen 3 kez dediyse ki demis artk evli değilsiniz. senin demn lazım diye bisey bilmiyorum duymadm ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. İslam'da 3 talak. vardir yani 3kez boş ol demesi lazım ya da yüzüne karşı seni bosuyorum git babanın evine gibi şeyler lerde çok sıkıntı talak verdiyse 3 kez nikah düşer hulleci gerek artık birdaha dönmek için ama
08 Yorumla
Soran+1 yılMehirimi verdi vardı 200 eksik onuda vermiyor söylememe rağmen.
Soran+1 yılErkeğin evlenirken kıza verdiği para mal vs vs?
Soran+1 yılUtanmak ne alaak 😅
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Dini nikahtan bahsediyosanız, üç talak vardır ve üçüde erkektedir. Ehvenişer olan bir aylık aralıklarla talakların tek tek verilmesidir. Üçü aynı anda verilirse hem haramdır hemde arada kadın evlenmeksizin tekrar evlilik yapılamaz.
02 Yorumla
+1 yılbahane boş yapıyor hayatına devam et çok sevdiğim argo bir tabir vardır At gibi giden İt gibi gelir de sensiz yapacağını sanmış saftirik ama geçti bolunun pazarı boşamış bile seni dini nikah gitmiş
00 Yorumla
+1 yılYorumlarda baktım da misafir mevzusuymus canım benim eşin seni seviyorsa böyle şeyleri problem etmemesi lazım bazen kaynanamla bizde de pürüzler çıkıyor eşimde benim hanım okuyor misafir ağırlayacak vakti olmuyor diyor he bazen misafir gelir ben evde olmam ben gelene kadar çok da güzel idare eder yani seni sevseydi her türlü bir çıkar yol bulurdu boşver şimdi kimse kimsenin evlenip ayrılmasına bakmıyor içine insanlığına bakıyor hiç üzülme dert bile etme
00 Yorumla
+1 yılYaşın gençse ve sana ait işin ve evin maddi durumun varsa boşa yenisini bulursun senin istemeyen bir insanın peşinden gitmek doğru değil bırak gitsin yenisini bulmak inan hiç zor değil
00 YorumlaPişmanlık duyuyor erkeğin 3 defa boş ol demesi lazım nikahın boş olması için kadının demesi önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. 03 Yorumla
Soran+1 yılAma evli değiliz demi şuan?
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılArabistanda yaşamıyoruz. Dini nikah zaten nikah değildir, yani evli değilsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDinde nikahtır.
- +1 yıl
resmi nikah yoksa sayılmaz.
Dinen erkek 3 kere bosol derse tamam ama zaten kanun boşadığı zaman dini nikahta bozuluyor emin ol hanı pişmanda olsa bence yol ver gitsin hic ugrasma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Saçma sapan gerekçelerle yuva yıkılmaz. Sözle boş ol demeklede yıkılmaz. Seviyorsan affet. Pişman olduğu belli.
00 Yorumla
+1 yıl3 haftalık bir evliliği bitiren erkek de akıl var mı sence kendisi kaybeder canım üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılKaybetti zaten artık pişman olmasının bir faydası yok
Bosol mu dedi mal başkasıyla evlenip boşanmadan sen seninle evlenemez ki birdaha
02 Yorumla
Soran+1 yılBana ettiğinin cezasını bulacaktır allaha havale ettim onu kaç gündür uğraştım ben bu son günler yapmasın diye şimdi bu bahanesi geçersiz.
Yorgan gitmiş dava bitmiş. vuuu yeni aşklara yelken açarım.
00 Yorumla
+1 yılHic kendini üzme bence hastalik erken belirti gostermis git tedavi ol
Sanslisin bence00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu saatten sonra anlasa ne olur anlamasa ne olur, neyse olan olmuş, sana da geçmiş olsun daha uzun yıllar var önünde değerledirmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılerkek boşol dedikten sonra imam nikahı düşer de ne kadar basit bir erkekmiş öyle evlilik bu herşey dört dörtlük olacak değil ki yazık etmiş sana
02 Yorumla
Soran+1 yılHem bana hem ikimize okadar anılarımıza geçmişimize yazık etti bir çırpıda olmuyor demekle bitirdi. Bukadarmış demek sevgisi.
- +1 yıl
daha iyisini bulursun emin ol
pişman olmuş süründürmezsen devamı gelir. sevgiilk süresi ne kadardı
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk sene
Soran+1 yılEdicem dönmemekle üç haftada herşeyi sildi o
Soran+1 yılO yalvarmaya gelemez sonra bana kızar gene pes eder
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe olduda 3 haftada boşandığınız düğün sonrası imam nikahı var diye birlikte olmadınız inşallah
07 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl saçma bir yorum böyle?
Cevap sahibi+1 yılne demek ne saçma yorum yakınlaşmak günah olmasın diye birçok insan nişanlıyken imam nikahı kıydırıp birlikte oluyor
Soran+1 yılTabikide imam nikahımız vardı.
Cevap sahibi+1 yılyahu anlamadın imam nikahı vardı diye umarım birlikte olmadınız diyorum
Soran+1 yılBu seni ilgilendirmez bence
Cevap sahibi+1 yılsoruyu sordun bizde sana sorduk ne var bunda
neyse adam yaramazmış bunu anladık sudan sebeple ayrılmış
Soran+1 yılEvet
+1 yılResmi bir şekilde boşan o kocandan ve kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan daha kıymamıştık resmi nikah.
Resmi nikahiniz varmiydi peki
07 Yorumla
Soran+1 yılYoktu iyikide yokmuş.
Soran+1 yılHer şerde bir hayır varmış.
Soran+1 yılÜç kere boş ol dedi yalnızken dışarda
- +1 yıl
O zaman donemezsin ona nikah kiyamazsin nikahi bozmak icin talak a gerek yok bu bir hata yarin pisman oldu geri evlenmek istese ne olacak? Ayrilma karari almaniz yeterliydi nikahin 3 adet donemi engeli vardir baskasiyla evlenemen talaklada bosandigina baskasiyla nikahli kalmadan donemen allah bosanmayi zorlastirmak her kizdiginda bos ol denilmemesi icin bu engeli koymustur
Soran+1 yılEh bunu öyle iki dakikada boşamadan düşünecekti. Buda ona ömür boyu ders olsun. Hep allaha dua ettim pişman olsun diye.
talakla boşadıysa sorun yok. Bekleme yapma
010 Yorumla
Soran+1 yılTalak ne?
Soran+1 yılDedi.
Soran+1 yıl😂😂 her defasında yeni bir bahaneyle gene karşıma çıkıyor ama
Soran+1 yılPişmansa açık açık demesini tercih ederim
Soran+1 yılValla ona bir yumruk atmak isterdim onca şeyden sonra olmaz
+1 yılHayır erkek boşayınca bitiyor
00 YorumlaCok üzüldüm ya aynı kaderi paylaşıyoruz
00 Yorumlaİlişkiye girdiniz mi ve bakire miydin
013 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil sacma bir soru 😏
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılEvet çok saçma bir soru ayrıca.
Soran+1 yılO kendisinide kandırmış 😅 okadar masraf ettiler 😅 uğraşa girdiler birsürü 😅
Soran+1 yılMantıklı değil.
- +1 yıl
Ne alaka ya belkide bazi seyler hosuna gtmemistir yda ytakta iyi dgildir erkekler cok onemser bunu
- +1 yıl
Senin adamlik saydiginnseyleri gordum sorularindan burdan tartismaya grmiycem ykisikli budalasi kndini bgenmis kprisli turk erkegine bk atan bir kizsin simdi hadi yoluna
- +1 yıl
Iste sen busun dedigim laflara kulak asmiycak kadar karaktersizsin sorunda erkek hstasi oldugunu belli etmissin simdi defol ispanyol erkeklerine hadi yllah
+1 yılNeden bosandiniz sebepler
03 Yorumla
Soran+1 yılMisafir evdeyken eve gitmemişim diye kuzenimin nişanına gittim. Ailesi vardı yanında yalnız değildiki zaten. Kendisi beni evden kaç defa kovdu ben dışardayken bana mesaj olarak neler neler söyledi.!
- +1 yıl
Bende esimden ayrildi o da asiri kiskanc ve baskiciydi cok sinirliydi 1 sene surdu benim sen gorucu usulumu evlendin
Soran+1 yılYok
Boş ol ile resmi nikah gitmiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılResmi Nikah yok
Soran+1 yılBen keyfimden kıymamazlık yapmadım sorunlar vardı.
+1 yılPişman olmuş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma geldi gene boşadı artık bende bıraktım uğraşmayı bilmiyorum pişman olup geri yazar mı 😞
+1 yılBu nasıl bir ilişki anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılResmi nikah mı dini nikah mı?
017 Yorumla
Soran+1 yılDini
- +1 yıl
Neden resmi nikah yok?
Soran+1 yılÇünkü kendi ülkesinden evrak lazımdı gittik aldık düğünden sonra geri döndük işte sonra kavga falan boşadı beni.
- +1 yıl
Hevesini aldı seni kullandı sonrada başından savdı
Soran+1 yılIyide bir insan heves için evlenir mi? Onca masraf sonuçta uğraş aileler falan fılan adetler niye yapsın ki böyle bir şeyi okadar kız var sonuçta
- +1 yıl
Madem evlenme niyeti var ne diye boşuyor o zaman?
Soran+1 yılGüya sözünü dinlememişim diye ikiside mantıklı gelmiyor bana. Bence ailesi kendiside eşek kadar halbuki kendi aklı yok mu diyorum ailesinin niye dolduruşuna geliyor. Ah o eve kamera yerleştirmek ve olan biteni bilmek isterdim ailem karışmıyor diyor 100% YALAN
- +1 yıl
Madem bölyle biri sende eevlenme kurtulmuş olursun
Soran+1 yılNe evlenmesi zaten boşandık.
- +1 yıl
Ya arkadaş bu barışıp tekrar seninle evlenmek istemiyor mu?
Kabul etme diyorum bunun neresini anlamıyorsun?
Soran+1 yılHayır nezaman ben sana böyle bir şey dedim ki? Sen herhalde başka yerde okudun karıştırıyorsun arkadaş.
- +1 yıl
Nikah bozulması geçersiz senin de demen lazım, hemen ara beni” Bunu neden söylemiş olabilir?
Soran+1 yılNe yani pişman tekrar istiyor bumu yani?
- +1 yıl
Nikah bozulması geçersiz demenin başka ne anlamı var acaba?
Soran+1 yılTekrar olabileceğini düşünmesi bile aptallık
- +1 yıl
Bunu ona söylemen gerekli
Soran+1 yılSöylerim
+1 yılSenin demene gerek yok erkek dediyse bitmiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bahane arıyor konuşmak için erkek 3 kez boş ol dediyse bitmiştir
Soran+1 yılAçık açık niye demiyor
- +1 yıl
Cesareti yoktur istersen ara ve direk boş ol de bak bakalım derdi ne
Soran+1 yılDerim valla. Telefon da oluyor mu?
- +1 yıl
Olur olur
Soran+1 yılYok olmaz görüşmemiz lazım derse? Onu iyi tanıyorum çünkü der
- +1 yıl
Gerek yok dersin ben hocaya sordum yeterli dersin
Seni özlemiş ve beraber olmak için yazıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha iki gün önce yanındaydım boşadı beni. Şimdide utanmadan bunun için mi yazıyor boşanmadık bahanesiyle
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek 3 defa boş ol dedikten sonra herşey biter
08 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle biliyorum
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşmak için bahane üretiyor sakın arama
Soran+1 yılAramicam zaten şunu yazdım ona
Soran+1 yılSenin dinden imandan haberin yok mu erkek boş ol diyince bitmiştir aklın şimdimi başına geldi artık ne ar a nede yaz benimde sakın ha sakın seni aramamı falan bekleme. Saçmalık yani.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılBırak kendisi kaybetti
Soran+1 yılGörmüş ama cevap yazmamış
Cevap sahibi+1 yılYazamaz zaten o mesaj'dan sonra
+1 yılnasıl evleniyorsunuz böyle adamlarla mk
00 YorumlaBahane tabi pişman olmuş ama yine yapar yapacağını
00 Yorumla
+1 yılSanırım senin de denen lazım.
00 Yorumla
+1 yılGarip biriyle evlenmişsin valla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ol derse 3 kez biter
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Üzüldüm mutlu ol
06 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
+1 yılAlmış alacağını. Seni hala yapmak istiyor herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılOna kız mı yok gitsin yapsın kendisi derdi bunu hatta bana.
- +1 yıl
Alismistir tekrar istiyordur
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanı zikmek istemiş yine
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklıma geldi tam şerefsiz ua
Cevap sahibi+1 yılbagzı erkekler çok p. ç yem etme kendini sen güçlü ol daha fazla koz verme eline o i*nenin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendin 3 haftada boşandın doğrumu
05 Yorumla
Soran+1 yılO boşanmak istedi
Cevap sahibi+1 yılEvliliği rio karnavalı sanmış erkek türü bu...
Soran+1 yılGitsin kendisine uygun birini bulsun artık okadar şeyden sonra olmaz artık bizden
Cevap sahibi+1 yılEvlilik zor be. ben eşimin kafasında sehpa kırdım. övünmüyorum ama kadın ayarını bilecek bir yerde. erkek barut gibidir hemen alev alır.. demem o ki erkek baş ise kadın boyundur. boyun nereye baş oraya bakar.
Soran+1 yılDoğru...
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar çok mu çektirdi sana
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırken evet
Cevap sahibi+1 yılBoş ol diye kaç defa dedi? Sen geri dönmek istemiyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılYazarsan eğer sana yardımcı olabilirim
Soran+1 yılBunca Şeyden sonra dönemem çok ağlattı beni. Utanmasam yalvaracaktım ayrılmasın diye. Üç hafta da boşanırmı ya allah onu bildiği gibi yapsın hayatımın içine etti
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazar misin rica etsem
+1 yılAnlamadım valla bişiy
00 Yorumlaİlkin degilse ondanda olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. boşol mu kaldı :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne kadar cahilmiş ya
00 Yorumla
+1 yılSarhoştur kardeşim
00 YorumlaAynen bahanee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılİmam nikahı mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Nikahta kıyıcaktık ama onun ülkesinden kağıt lazımdı izindeyken kağıtları almıştık işte tam döndük düğünden sonra kavgalar başladı olay buraya geldi.
+1 yılPişman olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver takma kafana
00 Yorumla Sebep ne ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumları oku çok saçma sebep
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafası güzwlmiydi
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir şey arkadaşım da yok öyle bir şey dedi
Soran+1 yılEvet zaten dedi ama Benimde demem lazımmış
Soran+1 yılSebebi sözünü dinlememişim diye Eve gel dedi gelmemişim misafir varmış kuzenimin nişanına gittim e evde yalnız değildikş zaten ailesiyle yaşıyorduk
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYa herkes diyor o kesin ailesinin dolduruşuna geldi eğer öyleyse tam canım ailesi için beni boşadı oysaki ben kötü hiç bir şey yapmadım
+1 yılSaçmalamıştır.
01 Yorumlasenin dediğin doğru
00 YorumlaSana koca mı yok 😉
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım