Kocam ve davranislari?

Kizlar 2 aylık evliyim. Ama hayati sorgulayacak duruma geldim eşim bana çok aşikti 2 yil pesimden koştu universitedeyken evlendim eşim çalisiyor ben okumaya devam ediyorum daha 2. ayimiza yeni girdigimiz halde apartmandan dişari cikinca elini tutmak istedigimde kapinin onundemi el ele tutuşcaz istemiyorum gibi sacma sapan tepkiler veriyor yeni kimlik basvurusuna bulunmaya sabah 7de belediyeye gidiyoruz yolda sevgimden elini optum beni azarladi sen nasil benim elimi herkesin icinde öpersin insanlarin icinde utanmiyornusun bizi sevgili sanacaklar falan diye azarladi cok kirildim. acaba ne yapmaya calisiyor en yakin arkadasi ile benim ailem hakkinda dedikodu yapiyor erkek adam dedikodu yaparmi ailem ve ablam hakkinda agza alinmayacak seyler soylemesi sinirlerimi cok bozdu halbu ki annem onun her aninda yaninda oldu ben onu istemezken annem ugraşti evligimiz icin kendi oglu yerine koyuyor. ceyizlerimde sadece su bardagim eksik diye beni herkeisn icinde rezil etti cikiş yolu gosterin kafayi yedigini düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesinjn yanina daha yeni evli olduum halde tek başina gittim saygida hic bir kusur etmedim. Bayramda geldi 2 gun onun aileisnin 2 gunde benim ailemde kalacaz diye anlaştik kavga vikartti biletimizi alsinlar gitmek zorunda degilim diye anneisnin babasinin yaninda bana hadi ordan cekti benim aileme cok guzel oynadi rol yapti o zaman evlenemden once
Kocam ve davranislari?