Kocamın hakeretleri?

Ben evlenir evlenmez hemen çocuğum oldu eşimle daha birbirimizi tanıyamamışken birbirimize uygun olmadığımızı anlamışken çocuk zoraki evliği bağladı sevmeye çalıştıkça hep bir pürüz çıkıyor ve birbirimize batıyoruz. Birbirimize demeyelim hatta ben her şey için sabrederken benim varlığım ona batıyor bana değer verdiğini sevdiğini hissedemiyorum.. nişanlıyken ve evliliğimizin ilk dönemlerinde üzerime titrerdi ta ki çocuğum doğana kadar her şey tepetaklak oldu aileler araya girmişti zor toparladık şu an işe 2. Senemize yaklaştık, bebeğim de 8 aylık. Her neyse bu kadar detay yeter konuya gireyim; eşimin bana karşı ilgisi yok denecek kadar az hatta hiç yok ama hep benden bişeyler bekliyor sürekli bozuyor sert davranıyor ve sürekli gülmemi istiyor e haliyle böyle yaparak benim yüzümü düşürüyor sonra da mahkeme duvarı suratını çekmek zorunda değilim, kendinden iyice soğuttun diyor. Kötü sözden küfürden nefret ederim bunu hep söylememe rağmen sinirlenince hakaretleri küfürleri havada uçuşuyor. Beni hizmetçisi gibi görüyor çocuk bakımında yardımcı olmasını istediğimde eşşek gibi bakacan diyor sofrası geç kalsın ya da beğenmediği bir şey gelsin önüne çatalı kaşığı atıp kalkar öyle densiz bi insan. Bugün işten geldi ve çocuğumuzu öptü sevdi bende dedim ki bende buradayım ee nolmuş buradaysan diyor öküz gibi sonrasında hiç ilgi yok zaten yattı kalktığında yemek hazırladım uğraşıp geç kaldı diye arkamdan kötü sözler söylüyor sofrada sen saç böreği yapmayı biliyon mu dedi bilmiyorum dedim ne boku bilin sen senden bi bok olmaz olmamış da zaten dedi düzgün konuş dedim kalktım sofradan sonra meyve suyu doldurdu bana içmeyeceğim dedim bok iç dedi o kadar ağrıma gitti ki Ben gurbette yaşıyorum ve çok doldum gitmek istiyorum ama bu uzak yolu çocuğumla çekmeye cesaret edemiyorum.. o kadar çaresizim ki yalnız başıma oturdum yazıyorum yanıma da gelmedi sürekli ayrı yatmaya meyilli zaten çocuğun gece uyanıp uykusuz bıraktığını söyleyip ayrı yatardı gönlüm olmamasına rağmen. Bir yanım çekip git diyor bir yanım kal kimseye de anlatamadım yardımcı olursanız sevinirim

Kocamın hakeretleri?