Ben evlenir evlenmez hemen çocuğum oldu eşimle daha birbirimizi tanıyamamışken birbirimize uygun olmadığımızı anlamışken çocuk zoraki evliği bağladı sevmeye çalıştıkça hep bir pürüz çıkıyor ve birbirimize batıyoruz. Birbirimize demeyelim hatta ben her şey için sabrederken benim varlığım ona batıyor bana değer verdiğini sevdiğini hissedemiyorum.. nişanlıyken ve evliliğimizin ilk dönemlerinde üzerime titrerdi ta ki çocuğum doğana kadar her şey tepetaklak oldu aileler araya girmişti zor toparladık şu an işe 2. Senemize yaklaştık, bebeğim de 8 aylık. Her neyse bu kadar detay yeter konuya gireyim; eşimin bana karşı ilgisi yok denecek kadar az hatta hiç yok ama hep benden bişeyler bekliyor sürekli bozuyor sert davranıyor ve sürekli gülmemi istiyor e haliyle böyle yaparak benim yüzümü düşürüyor sonra da mahkeme duvarı suratını çekmek zorunda değilim, kendinden iyice soğuttun diyor. Kötü sözden küfürden nefret ederim bunu hep söylememe rağmen sinirlenince hakaretleri küfürleri havada uçuşuyor. Beni hizmetçisi gibi görüyor çocuk bakımında yardımcı olmasını istediğimde eşşek gibi bakacan diyor sofrası geç kalsın ya da beğenmediği bir şey gelsin önüne çatalı kaşığı atıp kalkar öyle densiz bi insan. Bugün işten geldi ve çocuğumuzu öptü sevdi bende dedim ki bende buradayım ee nolmuş buradaysan diyor öküz gibi sonrasında hiç ilgi yok zaten yattı kalktığında yemek hazırladım uğraşıp geç kaldı diye arkamdan kötü sözler söylüyor sofrada sen saç böreği yapmayı biliyon mu dedi bilmiyorum dedim ne boku bilin sen senden bi bok olmaz olmamış da zaten dedi düzgün konuş dedim kalktım sofradan sonra meyve suyu doldurdu bana içmeyeceğim dedim bok iç dedi o kadar ağrıma gitti ki Ben gurbette yaşıyorum ve çok doldum gitmek istiyorum ama bu uzak yolu çocuğumla çekmeye cesaret edemiyorum.. o kadar çaresizim ki yalnız başıma oturdum yazıyorum yanıma da gelmedi sürekli ayrı yatmaya meyilli zaten çocuğun gece uyanıp uykusuz bıraktığını söyleyip ayrı yatardı gönlüm olmamasına rağmen. Bir yanım çekip git diyor bir yanım kal kimseye de anlatamadım yardımcı olursanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadasim coook uzun yazmissin okumak istedim ancak basarili olamadim uzgunum sorunun neyse insallah cozersin sana tavsiyem bazi seyleri de sohbet ederek konus boyle yazarak kimseden dogru duzgun cevap alamazsin kitap yazilir bu kadar yaziyla
Teşekkür ederim sorunumu kimseye açamadığım için çok daraldım ve yazmak durumunda kaldım
Yani sohbet etmek istersen konusabiliriz ama bunu okumami isteme lutfen. Ayrica benim dedigime bakma icini dokmek iyidir biraz olsun rahatlamissindir ama dedigime dikkat edersen bence daha cok yorum alabilirsin gibi :)
Bizde 2 senwlik evliyiz. Bebegimiz 4 aylik ama cok sükür esime her konuda yardimci oluyorum. Arada sorunlar oluyor ama hayat müsterek. Mecbur birlikte aşıyoruz her seyi
Biz aşamıyoruz aştığımızı sanıp erteliyoruz ve sorunlar dağ gibi oluyor
Mesela bunun ıçin yardım aldın mi? Kaynana anlat ondanciste yardim olmadi aile danışmanına gidin?
Kaynanama bahsetmek istemiyorum o sır paylaşabileceğim biri değil oğlunun tarafını tutar aile danışmanını çok istedim ama eşim gitmeye yanaşmadı hiç
Genel ne sorunlariniz var? Detaylıca yazmak istersen özelden yaz. Yok burdanyazarim diyorssn burdan yaz. Yani tek tek öneri bulabilirjz
Özelden konuşmam uygun olmaz üzgünüm ama burdan öneride bulunabilirsin. çok konuşmaz elinde hep telefon var temas etmekten hiç hoşlanmaz yanına gelip sarıldığımda falan sıkılır ev işini eksik yapsam naptın akşama kadar der çocuk baksam çocuğun kirine temizliğine bakar
Özelden farkli seyler konusmuycaz burada orada ayni bende evliyim. Uygunkukla alakasi yok. Sen de biraz uzak davran soguk ol. Onla konhsma seninxe elinde telefon olsun. Ilgisiz kal. Bak 2 3 güne nasıl köpek oluck
Elimde telefon olunca kuduruyor akşam biri mesaj atsın koca kavga kopuyor ama kendi telefonunun bildirimi susmuyor
O zaman sende kavga ediceksin. Sen çok susmussun tepene cıkarmişjn
Sesim yükseldiğinde bile elaleme rezil ettin deyip beni suçluyor
Sende onun yaptigini yapcan laf etsede sanane sus deyip devam edicen
O kavga edip hiçbir şey olmamış gibi yapmak istiyor küsmek kırılmak darılmak olmasın istiyor grip dahi istemiyor
Sende istemediklerini yap
Yapıyorum zaten
Demwmk ki bwceremiyorsun.
Tanımadığın insanla evlenmek için evlenen standart bir bağnaz olduğun için, ne yaşadıysan köküne kadar hak ettin. Kendi düşen ağlamaz
Tanımadığım değil aynı evin içinde yaşamasan kimseyi tanıyamazsın ayrıca
Aynı evde yaşamadan evlenmeyeceksin o halde. Aptal tabuların, toplumsal normlar yüzünden gençliğine yazık etmen akıl karı değil. O yüzden bağnaz diye altını çizdim
Yardımcı olmayı çok isterdim ama çok kötü bir durum adına çok kötü üzüldüm tamamen yanlış kişiyle evlenmişsin ayrıca çok erkek çocuk gelmiş neden kadınlar bunu haketmemeli seviyorsan niye böylesin böyle olacaktın kadının hayatını neden b.. ettin evledin çocuk işleri bozmuş ayrıca nişanlılık ta tanımadınmi bence tek çare annenle babanla konuşmalısın. Allah yardımcın olsun
Gerçekten bende diyorum çok yanlış kişi katiyen birbirimizin dengi değiliz. Çoğu kavgamızda zaten ah çocuk olmayaydı ah diyor. Keşke demek için geç kaldım maalesef
Çocuğu yapana kadar fark etmedinmi bide evliliğin tadı çıkar çocuk pat diye geldimi soğursun zaten direk evlilik bumuydu dersin
Diyorum ya çocuk aniden oldu keşke olmasaydı ama tek dayanağım o şu an ondan güç alıyorum
Ah be Allah yardımcın olsun inşallah düzelir daha çok yeni evlisin böyle olmamalıydı ve çok anlayışlısın eşin psikolog yardımı alması lazım bence
Arkadaşımın ablası aile danışmanı kaç kez gitmek istedim göndermedi ama gitme düşüncem var eğer boşanmaz isek
Hemen erkenden asla çocuk sahibi olmayacaksınız. Daha kötü huyları olan birisi bile çıkabilirdi 2-3 yıl hem gezip eğlenmek hem de daha çok vakit geçirmek gerek.
Olmuşu yok edemiyoruz maalesef olanla yolumuza bakmak için önerin varsa alabilirim
Çocuğu güvenilir birine bırakıp biraz da kendinize zaman ayırın bence.
Zaman ayırmayı hiç istemiyor başbaşa bişeyler yapmaktan kaçıyor
Nerden buldun bu öküzü
Kuzenimin erkek arkadaşının abisiydi :(
Hic sohbet etmediniz mi önceleri
Evet konuştuk aylarca
Him. O zamsn böyle değildi galiba. Üzüldüm senin adına
Düzelir insallh
Çekip gitmeli miyim düzelmesini mi beklemeliyim
Hayır kusura bakma
Biraz simarmis kocan. Duzelme durunu var. Ama senin naif yapıda olduğunu unutuyor
Benim ışığımı söndürdü giyim tarzımı değiştirdi çalışmama izin vermedi aşırı kıskanç sosyal medya kullanmama foto atmama karşı çok geri kafalı
Baya değişmesi lazım onun. Aldatıyor mu seni
Yok aldattığını düşünmüyorum kendi de sosyal medya kullanmıyor zaten askeri personel ortamında da yok kadın falan
Allah yardimcin olsun. Uzmsn cavus mu
Yok asb
Düzelir insallh en kısa zamanda
Bu hallerni bilen kimse var mı?
Herkes fevri olduğunu biliyor ama ben alttan alıyordum
Onunla oturup konuşmayı denedin mi
🙄
Kaç kez denedim ama sonuç anlaşamıyoruz boşanalım diyip tekrar barışıyoruz
O halde diri durup onunla pek muhattap olmadan dediklerini duymadan hayatına devam etmelisin. Çocuğun kız mı erkek mi
Kız çocuğum
Allah yardımcın olsun. Kız çocuğu baba sevgisini göremezse ilerki yaşlarında o eksikliği başka yerlerde arıyor. Çocuğun için 3 maymunu oynamalısn
Kızına karşı çok ilgili ve sevgili ama annesini yok sayıyor işte bende aslında çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum ilerde yaşayacağım zorlukları da düşünüyorum ama şu an tek yapabildiğim sabretmek
Balık burcumusun?
İkizler
Kızım bende ikizlerim. Sen nasıl bu kadar duygu yüklüsün. Mahalle yansa saçımı tararım 😃
Ben içime atmaktan hasta oluyorum
Ya delimisin be canım ya. Ne hasta olcan. Nasıl ikizlersin sen ya
Kendimi ifade edebilmeyi yeni yeni öğreniyorum desem?
Konşmak istermisin?
🤔?
Yorumda konuşuyoruz ya
Gunaydın
Hayatında biri olabilir mi? Özel hayatınız ne durumda yakınlaşıyor mu size?
Hayatında biri olacağını sanmıyorum fakat para sıkıntısı çekiyoruz son zamanlarda elime harçlık bile istemiyorken parasını ben bitirmişim gibi bana sinirleniyor
Anlıyorum seni. Ama sanırım o seni pek anlamamış. Anlayamaz gibi de duruyor.
Aynı çatı altında yaşamaya başladıktan sonra insanlar anlaşılıyor
Gerçekten öyle yüzünü yeni yeni gösteriyor oysa ki kalabalık ortamlarda bana bir bibloymuşum gibi davranırdı o kadar özenli şimdi o hallerinden eser yok
Buradan konuşabiliriz
Nasıl istersen öyle olsun. Ama diğer türlü daha sağlıklı olabilirdi
Çok vaktim yok birazdan uyuyacağım o yüzden
Selam yazıver
Çocuğu evlatlık ver yeni hayat kur