#Arens

Bugün yanımizda olanlar yarın yanımızda olmayabilir. Eğer kırgınlıkların gözle görülür bir tarafı yoksa iyi olmak lazım. Küsmek etmek çocuklukta kalmış. Onsuz geçirdiğim vakti kısa filme alırdım. Pastasını da hiç beceremesemde bir şekilde ben yapardım. Sonra pastasını yedirirken kısa filmi izletirdim. Herhalde ismide sensiz bir gün olurdu.
Hiç bir şey hazırlamam. Hatalıysa önce arasın beni ikna etsin :)
Hep biz hep biz 😒 bide sorduğun soruları kendin cevaplasanaaaaaaa 😝
Eğer ben kırmışsam hazırlardımmmmm sürprizlerii :D o kırdıysa da hazırlamam :D
Eğer haklıysam hiçbir şey yapmam.
Cevap
15Cevap
Seviyorsan ve hatalı sen isen; evine/çalıştığı yere bir çiçek ile özür notu ve devamında akşam yemeğine davet edebilirsin. Kalabalık kutlamayı seviyorsa, arkadaşlarını da yemeğe davet edebilirsin. Çiçek kabul etmeyecek kadar kızdırdıysan, arkadaşlarından nerede doğum gününü kutlayacağını öğrenip, oraya mutlaka seveceği bir hediye ile gidip, biraz da gururu kenara bırakıp özür dileyerek hediyeni takdim edebilirsin.
Hatalı o ise; üsttekilere ek olarak, çiçek senaryosunda not kısmına xxx sebepten sana çok kırıldım ama seni şöyle seviyorum, böyle seviyorum gibi açıklamalar yapıp devamını aynen getirebilirsin.
Kırıldıysam da küstüysem uğraşamam. İçimden gelmez...
Xdxdxd
Gönlünü alırdım en azindan oğüne karşı sonra oluruna birakirdim
Eğer basit bir sebepten dolayı küslük oluşmuşsa ikimizde birbirimizin gönlünü almalıyız doğum günü de bunun için bir fırsat olurdu bence :)
Şimdi ben küssem hakedecek birşey yapmıştır , ama o küsse ben kesinlikle birşey yapmadım o ayrılmaya bahane arıyor kesin görüştüğü biri var doğum gününü onunla kutlamak istiyor köpek herif bak olmayan sevgilime sinirlendim.
Odun işte 😜
Eğer küssem ilk adımı atmam, o yüzden sürpriz de hazırlamam. İnadım inattır😃
Ona koca bir ayi alirdim😒 ki ben kusmussem demekki bu benim hatam degil onun ayiligindandir
Küsmüşsem geçerli bir sebebi vardır, doğum gününü ayrı kutlayacak kadar geçerli bir sebeptir. Barışmam
Ben küsmüşsem kırılmışımdır. Hiçbir şey hazırlamam, umrumda dahi olmaz.
Haksız olan ben değilsem, süpriz müpriz hazırlamam tabiikide
Mekân kapatıp doğumgününü kutlardım. tamamen farklı bir konseptle
Biz dogum gunu yaklasirken hediyeden yirtmak icin küsme planlari yapalim birde senin dedigine bak.
Altın alırdım. bir mekanı kapatır süslerdim 🎻 keman eşliğinde
sadece kutlarım
#hacıemre
Dogum günü vs kutlamalarini sevmem de yapmam da.
Kuş İsem hiç bir şey yapmam
Suyu ısıt geliyorum derdim😊
Beni küstürdüyse süpriz falan yok ona😊.
Hazırlamazdım kuru bir kutlama yeterdi.
Küsme sebebimize bağlı.
Alırdım bir şekilde😔
Küssem hiçbir süpriz hazırlamam, kutlamam bile
Onun zevklerine göre bir şeyler bulurdum.
Pastasını yapabilirim.
Hazırlamam o benim gönlümü alsın
Normalde kutlamıyorum küskün iken zuhahh@aa
Küs isem hiçbirşey yapmam
Hazırlamam
Hazırlamam
Yapardım bişiler..
Hazırlamam.
Küstüm çiçeği
Hazırlamam banane.
Yapmam küsümya
Hazırlamam