Merhabalar sizden fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :) Ekim ayında sevgilimin doğum günü var güzel bir kutlama yapmak istiyorum aklımda bir şey var ama uygun olur mu Ekim ayında bilmiyorum :) böyle bu resimdeki gibi bir şey hazırlamak istiyorum işte balonlar filan kendi yaptığım yiyeceklerle filan piknik yapalım istiyorum sevgilimle ortam olarak iki seçeneğim var birincisi yeşillik bir yer böyle piknik yerleri ikincisi de yine piknik yeri ama göl kenarı henüz tercih yapmadım :) Ekim de hava bunun için soğuk mu olur yoksa uygun mudur sizce? :) Bide sevgilim Fenerbahçeli forma almak istiyorum ona bir Galatasaralı olarak hiç düşünmezdim böyle bişey yapacağımı sevgilimde beklemez heralde bunu benden ama aşk işte :))) fenerium sitesinde baktım isim de yazdırabiliyormuşuz sizce ismini yazdırmam hoş olur mu? Bu arada hem forma hemde altını şortunu alıcam inşallah :) sevgiline dogum gunu suprizi
Senin fikirlerin çok güzel eminim sevgilin beğenecektir. Onun haricinde bunları da yapabilirsin; - Doğum günü videosu çekebilirsin. Onu ne kadar sevdiğini anlatan cümleler kurabilir ve doğum gününde sevgiline gönderebilirsin. - Kanvas tablosu yaptırabilirsin. Eğer birlikte fotoğraflarınız varsa bunları birleştirebilirsin.
sevgiliye piknik sürprizi
- - Seni sevme nedenlerim diye ufak not kağıtlarına içinden gelenleri yazabilirsin. - Birlikte tuttuğunuz takımın maçını izleyebilirsiniz, zevkli olur :) - Piknik fikride çok hoş. Evde kendin hazırladığın şeylerle güzel vakit geçirebilirsin. Mesela kalpli pankek, ya da kalpli pasta yapabilirsin.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnşallah değer.. Ben de neler yaptım ama simdi değmedi. Ekim dediğine göre akrep burcu. Benimkide öyle. Allah hakkımızda hayırlısını versin
En İyi Cevaplar