Maalesef günümüz şartlarında paranız varsa biraz yakışıklı olanınız varsa ya da böyle biraz ağzı iyi laf yapıyorsa Yani bir nevi Yalan söyleme konusuna iyi bir giriyorsa erkekler daha çok dikkat çekiyor Çünkü şöyle bir şey oldu toplumumuzda izlediğimiz dizilerle filmlerle gerçek hayatı çok birbirine karıştırıyoruz dizideki ve filmlerdeki Hayatlar bizim dikkatimizi daha çok çekiyor sanki oradaki yaşananlar gerçekmiş gibi insanlar öyle Hayaller kurmak istiyor Öyle ortamlarda yaşamak istiyor ve bundan dolayı da işin gerçeği Zenginlik para pul o eski aşklar falan kalmadı değil para tip Başka da bir şey yok
Vallahi her insanın düşünceleri ve istekleri farklı oluyor. Bu yüzden kişiden kişiye göre değişir. Kimi zenginlik ister , kimi yakışıklılık ister , kimi karizmatiklik ister , kimi romantik olsun ister , kimi maço olsun ister , kimi sadece aşk ister , kimi de sadece doğru düzgün bir işi olsun ister.
Zengin diyelim ee bu adamın parası var Allah bilir kıza hangi gözle bakacak veya en dürüstü takılmalık die de hava atar bü yüzden herşeyden önce karakter önemli
Bugun fakir Olabilirsin ama. Yarin zengin Olabilirsin Tam terside olabilir paranin gucune aldananlar sonrasinda aglayanlardir bence es dost secerken daha ince dusunmelisiniz
Kıza göre değişir. Arabaya tav olan da var esprilere tav olanda olgunluğa hasta kalan da var çocuksu sevende. Zengin olmakla her kız elde edilemez. Ne mutlu o kızlara ki İstanbul gibiler.
Hayır bir kaç özellik söyleyecem. 1 tanesi bile varsa iş görür xksd. Yakışıklı, sempatik, çekici, tatlı, ciddi, havalı, tarz giyinen (daha var da üşendim kdkd)
Ayran budalası veya aması tarafından aklına zengin erkek sokulmuş kızı tavlamak için evet.. Ancak kişilikli ve hayat arkadaşı arayan kız için çok zor..
Bana göre paranın hiç bir önemi yok. Kendi paramı kazanıyorum zaten. bir erkeğin tipi ve davranışları önemli olan benim için. Fakirse bile ben bakarım ikimize
@Dolunay060 o herzaman 1. kuralım kadınlara saygım büyük. hiç bir kadına aç avcı gözüyle veya başka amaçla yaklaşmadım. hatta çoğu durumda haklarını kendiminkinden çok korudum.
@Dolunay060 olayı kadın erkek diye ayırmıyorum ama kişinin gözlemine bağlı daha önc ekadınlar tarafından çok aldatılmış yarı yolda bırkaılmış biride olsam bazı duygular ve bazı hisler kadınlara özel onlara yakışır misal annelik. kadınlara hakkında bir karar verirken sahip oldukları kadın beyninin onlara oynadığı oyunlarada dikkat ederim. biz erkekler bu konuda çok rahatız. netiz yani. çok basit bir örnek dışarı çıkcaz ark düğünümü var. ütülü pantolon gömlke temizmi temiz giy çık. bir kadın o arada dnya kadar şey düşünür eğer biz erkekler sizin kadar çeşitli düşünsek o düünceler altında ezim ezim eziliriz
Bence bu devirde zengin ve gösterişli olmak gerekiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şart demiyelim de kızın alışveriş makyaj bakım vb seyleri icin aylik asgari ucretin 5 ya da 6 kati en az kazanmak gerekiyor bence en azından benim cevremden gördüğüm bu sekilde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu devirde paran olcak Türk kızı paraya çok önem veriyor
En İyi Cevaplar