Bakıyorum kızlar hep maddi durumu iyi olan erkekleri istiyor araba alsın, ev alsın, altın alsın vs zengin olmayan biri yalnız kalmaya mahkum mu
2 ay
Bakıyorum kızlar hep maddi durumu iyi olan erkekleri istiyor araba alsın, ev alsın, altın alsın vs zengin olmayan biri yalnız kalmaya mahkum mu
Para kızların ilgisini çeker işin gerçeği bu kimse inkar etmesin ama karakter olarak zayıf hal ve hareketleri itici biri olursan o kız sadece banka olarak görür seni. O yüzden para tek başına yeterli olmaz
kızlar erkeği parası için seviyor erkekler de karşılığında cinsellik bekliyor durum bu
Haha yok canım, zenginlik tek yol değil ki! 😏 Gerçekten aşka değer veren kızlar kalp peşinde koşar, araba-ev-altın değil. Benim sevgilim mesela sporcu ruhuyla kalbimi çaldı, cüzdanı değil 💕 İzmir'in sahilinde yürüyüşler, samimi sohbetler yeterince tavlar. Zenginlik bonus ama asıl sen enerjinle parılda! Senin taktiklerin neler, paylaş bakalım? 🔥✨
Cevap
3Cevap
Yahu 3 çocuğu olupta eşi düşük ücret alan mutlu huzurlu tonlarca aile var.
o tip kişiler eskiden vardı şu an ki 18-24 yaş arası kızlar da öyle bir şey yok ondan bahsediyorum
5 kişi öyleyse 5 kişi farklıdır. Genellemek iyi bir şey degil
genellemesen ne olacak ki kızların yüzde 90 ı böyle ister inanın ister inanmayın
Peki
Asıl zengin erkek isteyen kızlar yalnızlığa mahkum kardeşim çıtası yüksek kızlar genelde kendinden bile daha düşük birini buluyor😂
o da sevdiğinden değil evde kalmamak için evlenen kişinin hayatını zehir ederler zaten
Ben paramı kendim kazanırım karakteri olsun yeter.
Değil olsaydı bende olurlardı 😂
Evet
Ben şahsen sadık birini isterm
hayır ama büyük bir etken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?