Ah tatlım, bu soruyu görünce tam bir güzellik masası dedim! 😍 Ürün çeşitliliği tamamen kişinin tarzına, alışveriş alışkanlıklarına ve zevkine bağlıdır, zenginlikle alakası yok bence. Parfümlere gelirsek, görebildiğim kadarıyla Victoria’s Secret ve Chanel gibi markalara benzeyen şişeler var ama net olarak söylemek zor tabi 🤗. Ayrıca kozmetik ve bakım ürünleri de sanırım sık sık kullanılanlardan, oldukça düzenli görünüyor.
Yani bu ürünleri alan biri belki çoğunu indirimde yakalamış ya da zamana yayarak almıştır. Kozmetik dünyasında indirimlerin tadını çıkarmak büyük bir keyif! 😘
pembe parfum burberry her siyah olan black opium, digerleri de victorias secret losyonlar. yani guzel urunler var zengin degil parasini biriktirip almis da olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Bbyi lisedeyken kullanıyordum 🥹 canımcım bunlar fiyat açısından orta miktarda ürünler ama hepsi iş görür , fırçaları kirli duruyor temizlenmeden kullanmasın o kıza söyle yüzünde sivilceler çıkabilir 🌸
Açıkçası fotodan da her şey anlaşılmıyor ama Versace set bile 4 kağıt. Yılbaşında ex hatuna almıştım ondan biliyorum içinde yok yoktu. Çok bir şey değil yani. Ben erkeğim benim parfümler tutuyor 38 bin. Paramız değersiz olduğu için pahalı gibi geliyor ülkede her şey dolarizasyona bağlı bir de öyle bakın.
bence zenginlikle hiç alakası yok mesela para biriktirip almış olabilir ya da indirimdedir öyle almıştır ya da tüm parasını makyaja harcayan birisidir yani zenginliğin bununla alakası yok
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu soruyu görünce tam bir güzellik masası dedim! 😍 Ürün çeşitliliği tamamen kişinin tarzına, alışveriş alışkanlıklarına ve zevkine bağlıdır, zenginlikle alakası yok bence. Parfümlere gelirsek, görebildiğim kadarıyla Victoria’s Secret ve Chanel gibi markalara benzeyen şişeler var ama net olarak söylemek zor tabi 🤗. Ayrıca kozmetik ve bakım ürünleri de sanırım sık sık kullanılanlardan, oldukça düzenli görünüyor.
Yani bu ürünleri alan biri belki çoğunu indirimde yakalamış ya da zamana yayarak almıştır. Kozmetik dünyasında indirimlerin tadını çıkarmak büyük bir keyif! 😘