2 senedir evliyim Hep ailesi yüzünden tartıştık az buz değil çok fazla yakınlık istediler hep cümbür cemaat olalım istediler başta olmadı ve sorun yaşadık şu an oldu ama eşimin bana kartı tavırları değişmedi hala soğuk Bana çok haksızlık yaptı unutamıyorum hala da yapıyor boşanmak istemiyprum ama toparlayamıyprum da. Yazıdaki gibi resmen ailesini seçiyo ve her şey düzelirse benim istekerimi de yerine getireceği yazıyo ama yazıyo işte icraat yok. Napıcam bilmiyorum yorum sizin...
Eşim bir yıl önce bunları yazmıştı, bir yıldır uğraşıyorum ama soğukluğu aynı ayrılmak istemiyorum düzelmiyor da ne yapabilirim?
Sana diyeceklerim ister zoruna gitsin ister gitmesin ikinizide tanımıyorum senin ne istediginide anladım eşininkinide anladım burada sen haksızsın hep bayanları savunurum ama sen adamın duygularını senden beklentilerini hiç gibi görmüşsün ve adam senden soğuyor bende adam duygulu birisi sen inat birisin kimse ailesinden vaz geçmez ne güzel hep beraber olmak bence iyi benim böyle bir şansım hiç olmuyacak adamın senden beklentileri sende o evin bir bireyi olmanı istemiş sıcak bir bakış tatlı bir gülüş destek ol köstek degil senin istedigin uzak olalım ayda bir ailene gidelim oda resmi olsun bana bişey demesinler şöyle düşün hadi ikinizde ailenizden vaz gecin hiç gitmeyin görmeyin konu komşu yeter size şu mektuplardaki kelimeleri adam yüreginden yazmış senide seviyor evlenmiş nikahı basmış bir adamdan bu sözleri duymak zor ve senin bir hatan daha var bu yazıları burada paylaşmaman gerekiyordu
Gizli kullanıcı olman seni gizlemez diyelimki ben bunu okudum yanımdaki arkadaşıma gösterdim bak kadın kocasının özelini paylaşmış desem göstersen oda senin kocan cıksa sence basit bir şey için değermi sorun yaşamaya işte demek istedigim dikkat edin anlık düşünmeyin kapsamlı düşünün ki ilişki uzun sürsün bak iki yıl olmuş sana bir önerim olacak kendinden soğutma tiskindirme erkekler kadınlar gibi degil bir defa senden sogursa kin duyarsa ağzınla kul tutsan boşanır senden şimdi evlisin bolandın ikinci evliliginde mutlu olacagına eminmisin ya daha kötü olursa şunuda unutma gelen gideni aratırmış herşeyin ilki güzel birbirinizi degiştirmekle ugraşmayın oldugunuz gibi kabullenin kimse huyundan vaz gecmez
Bakın bunlar her gün birlikte olmak istiyorlar. Ben haftada iki üç gideliö gelsinler diyorum ama onlar her gün istiyor. Evimde daha ben tv izleyemedim eşimle hiç anlıyo musunuz. Ben normal olandan değil anormal bağlılıktan bahsediyorum.
Herşeyin bir caresi var yanlış davranırsan iş inada biner hergün gelenin misafirliği olmaz alırsın eline kumandayı istedigine bakarsın rahatsız olan. Gider evinde bakar ya da odana gidersin cıkmassın ya da eşinin aklına başka türlü girer bu evi degiştirelim dersin taşınalım dersin aileyi hiç bir şekilde katma sebep başka bişeyler bul senide anlıyorum hergünde cekilmez yani arada şaka karışık söyleye bilirsin annesine en iyisi uzaklaşmak küsmeden kavga olmadan uzak olunca gelemezler sanırım yakınsınız belkide alt üst
Evli değilim ileride nasıl olur bilmiyorum fakat taraflardan birinin ailesi bizim yanımıza hiç gelmiyorsunuz diye yakınsa neyse fakat bunlar sürekli istiyorlar. Yani sizin bir aile olduğunuz gerçegi var. Vakit geçirmek zorunda olduğunuz bir gerçek yani bunlar özel olmalı. Bunları hem eşin hemde ailesi idrak etmeli bu arada sorun kimdeyse genelde o çözmeye gayret gostermeli fakat eşiniz pek gayret göstermiyor üzerine bayağı açık emir veriyor. Herşeyi geçtim bunu oturup konuşmak zor mu? Evlisiniz sonuçta neyse Benim ailem böyle değil neyse ki ya babam sağolsun git evini kur bana gelmeseden de olur der 🤣 annemde aynı şaka bir yana arada bir Ziyaret elbette olur fakat hep birlikte olmaz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olay aynı yazdığınız gibi olmalı normali bu. Bizimkiler anormal bişey istiyorlar ve olmazsa boşanalım diyorlar. Aklım almıyo madem böyle bir isteğiniz var evlenmeden neden demediniz şimdi bu kadar açık sözli ve katıysanız..
Madem bu kadar aileye düşkün o zaman neden evlenmiş ailesiyle mutlu mutly yaşasaymış. Senle evlendiyse bundan sonra onun ailesi sensindir ve seninle ailesini kurmaya başlamalıydı. Eğer mutlu değilsen kendine bunu yapma bir kez dünyaya geliyorsun senin de isteklerin önemli sadece onun isteklerini gerçekleşiremezsin evlilik bu değil. Gerçekten çabaladığına inanıyorsan bence yapman gerekeni biliyorsun. Sende bir anne evladısın bitek onun mu ailesi var çok bencilce.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizi bir aile olrak görmüyor. Bunu nasıl sağlarım bilmiyorum ne yaptıysam olmadı. Bilinç altına yerleşmiş bir durum var ailesi çok etkiliyor. Başlarda süperdi ailesi bizi ve bennim ailemle olan güzel bağı görünce damadı kendi taraflarına çekmek istiyolar diyerek eşimi doldurdular ve eşim de onlara inanıyor. İşin içinden çıkamıyoruz
Sizi bir aile olarak görmüyorsa zaten sıkıntı. Bence biraz ailenin yanında kal senin yokluğunun farkına varsın o zaman kıymetinş anlar bilemedim yani zor Allaj yardımcın olsun
Onu da denedin bem yokken ailesi daha çok dolduruyor yokluğumu aradılpını mutlu olöadığını söylüyor ama ailesinin dolduruşuna gelmekten de vaz geçemiyorum. Amin Teşekkür ederim
Eşinize aşık mısınız? ve eşinizin ailesi sizden farklı mı ya da size nasıl davranıyorlar siz neden fazla yakın olmak istemiyorsunuz? eşiniz düşüncelerini çok net ve güzel ifade etmiş bence. Kurtarılmaya değer gibi duruyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eşimi seviyorum. Ailesi çok başka insanlar. Cevrelerinde hiçbi akrabaları yok. Hepsiyle biZe yakın olmadınız diyerek ilişkiyi kesmişler. 1 yıllık evliyken bana da yapmaya kalktılar bize yakın değilsin o zaman ayrılmanıx gerekiyor diye. Eşim babasız büyümüş bir annesi ve ablası var. Ablası evli ve haftanın her günü annesine geliyor. Bizde her gün annesideyiz bir evimizde zaman geçiremedik. Bem uzaklık istemiyorum bir özel hayatım olsun istedim ama ablası her gün geldikce bizi de istiyorlar gitmeyince bizi istemiyosun diyorlar. Eşim ilk başlarda aldırış etmiyordu aikesine ama sonraşarda onların etkisine girdi ve çıkamıyor.
anladım. benim gözümde babanın yatıstırıcı tavrının da oldugu bir aile canlanmıstı ama görümce kayınvalide ikilisi biraz sorun olabiliyor ülkemizde malum. cok haklısınız onların en bastaki yaklasımları çok yanlıs olmus. eşinize güzelce anlatın seni seviyorum yuvamızı devam ettirmeye iyileştirmeye güçlendirmeye cabalıyorum diye. tabi denemissinizdir ama. çok üzüldüm su an keşke size yardım edebilsem...
Teşekkür ederim. 2 yıldır bunun mücadelesi içindeyim. Onlar ana kız sürekli beni konuşuyorlar ne yapsam nereye gitsem görümcenim haberi oluyor lafları dayanılır gibi değil aslında eşim de biliyor bunu ama bama sahip değil malesef. Basından brni bu konu bizi çok yıprattı beni çok seven adam gitti şimdi şartla evliliği devam ettirmeye çalışıyorum. Gercekten çok zor. Benim için dua ederseniz sevinirim. Rabbime havale ettim gelirse mucize ondam gelir başka türlü oluru yok.
Bu konuda sen haklısın. Eşinin ailesinin sürekli sizinle vakit geçirmek istemesi bir hata, eşinin de aynı beklentiye girmesi diğer hata. Bunlar genelde evlenmeden önce halledilmesi gereken meseleler. Kişi ailesini en iyi tanıyandır dolayısıyla onlarda böyle bir yön sezerse uyarılarını yapar, kırmadan incitmeden. Evlendikten sonra devam ediyorsa yine meseleyi açar.
Bu meseleye dair tek istisnam var: o da anne/babadan birinin ölmesi sebebiyle diğerinin tek kalması, ikisinin de hasta olmaları vs. Bu da evlenmeden anlatılır ki, karşıdaki kişi bunları bilerek ve kabullenerek gelsin.
Eşinin yaptığı ayıp. Hem senden zor bir durum istiyor hem de bunu ilişkinin sağlıklı bir şekilde devamı için önşart olarak dayatıyor. Oturup konuş bunları onla. Uzlaşmaya yanaşmıyorsa sen de tavır al.
Bunu eşinle özel olarak yeniden konuşmalısın anlamıyorsa onun yaptığı gibi mektup yazarak bunu yap sen bu konuda inan bana çok haklısın zaten bir aile bukadar özel hayata karışmamalı ve eşinle kendi evinde özel zamanlar geçirebilmelisiniz ve ablanla annen varken bu mümkün olmuyor ama herkes bir gün ölecek bunu unutma eşin babasız büyümüş ancak kocaman adam artık küçücük çocuk gibi bunları bahanne etmemeli ayrıca olgun davranmalı. Son birkez daha konuş eğer şunlar olmassa bunlar olmassa de biliyorum gerçekten kolay olmayacağını biliyorum ama seni mutsuz ediyorsa bunu yapmalısın ve ayrılmalsın.
Ne acı; insanların evlenmeden konuşup, dertleşip ve fikirlerini paylaşmadığını ve birbirini anlayamadığını görmek...
Oysa insanlar neden konuşur, neden fikir alışverişi yapar evlenmeden? Karşısındakini sadece kendiyle değil; karşısındaki, karşısındakinin sahip olduğu madden ve manen her şeyi anlayıp aslında evlenmenin 2 kişinin değil iki ailenin ve hatta iki sülalenin evlenmek olduğunu bildiğinden her şeye etraflıca idrak edebilmek için konuşur.
Üzücü evlendikten sonra birbirinizi tanımak gayretinde olduğunuzu görmek; temel hususlarda bile, Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Zor da emir verici konuşmak ve şart olan bir yerde nasıl durulur ve nasıl sürdürürsun bilmiyorum. Çünkü mantık dışı bana heyecanımı geri VER! yazmak bile değişik bence. Tek bir taraf suçluymuş gibi. Tamam hani ailede sıkıntılar olur da onun kendi ailesi bir aile, siz ikiniz bir ailesiniz bunu idrak etmek önemli gibi bence. Ve maalesef bunu tam olarak becerememiş ve ailesine önem vermiş çözüleceğine inanıyosan eğer çabala ya da bazı şeyler değişir mi acaba dersen çabala ama sanmıyorum ben bir değişim olacağını
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu işte hep aile baskisi asllinda çocuğun ailesi hepm izinle okucaksiniz diyor büyük ihtimalle oda sana bu baskıyı yapıyor senin ailenle görüşme ne bile kizarlar bunlar o zaman evlenmicekti bu kadar ailenle yasayacaktin siz bir aile olmak için evlendiniz bunu da birlikte yapmaniz gerekir sana şunu diyim bu adam dan çocuk falan yapma bu adam hep ailesini sever seni kenara atar ömür geçmez bununla hep mutsuz olursun çocuğun olursa ozaman da ayrılma durumu zorlaşıyor Allah yardım etsin sana zor bir durum
Anlaöadığın bokta adamın ailesini seçmesi değil, seçim yapamaması. O kadar smaimi yazmış ki her şeyi. Adam istiyor ki ailesi seninşe büyüsün. Ama sen ailenden vazgeç sadece ben olayım kafasındasın. Adamı seçim yapmak zorunda bırakıyosun. Daha me yapsın bu adam? Sorunu biraz kendinde ara ve onu çöz.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir yıldır ailesiyle çok iyiyiz. Hatta onların şstediği gibi haftada dötr beş kimi zaman yedi gün bile beraberiz. Ama eşim neden benim isteklerimi yerine getirmiyor neden özel bir hayatımız olmuyor onu ailesiyle olduğumuz gibi bir kısım da olsa bemim ailemle öyle olamıyoruz neden hala bu inat neden hala bu tavır. Ben ailenden vaz geç gemiyprum bizce bir aile olalım diyprum.
@Suzaa evet böyle düşünüyorum @soran aile elbette değerli. Ama hiçbirimiz altın değerli diye, Cebimizde taşımıyoruz altinlarimizi. Ya eve bırakıyoruz ya ds bankaya... Yani değerli olan şeyi kendimizde uzak tutabiliyoruz değil mi?
anamizdan ayri cekeriz kardeşlerimizden karimizdan ayri cekeriz derken şikayetlerinizi kastediyorum caliştigimiz yerdekilerden bir ayri cekeriz bindigimiz 0t0busculerden bir ayri cekeriz patron dan bir ayri cekeriz hepinizin mayasi ayni sadece ben önce ALLAH sonra 0 sizin begenmedigin anamiz varya bizi dunyaya getiren hani sizin görmuye tahammul edemediginiz hani tercih ettigimiz kardeşimiz varya tereddut etmeden gözunu kirpmadan canini veren kadinlar size sessleniyorum bizim tercihimiz hepiniz bizim için ölmeyin biz sizin için öluruz bizi yalandanda 0lsa mutlu edin hayattan sogutmayin anamiza kardeşlerimize yalandanda 0lsa tebessum edin işte 0zaman tercihimiz ölsekte siz 0lursunuz zannetmeyinki erkekler çok mutlu siz mutsuz 0lmayin diye tebessum ediyoz yoksa gecim sikintisi belimizi kirmiş vaziyette bide dunya 0muzunuzdaymiş havasi vermeyin insanlara nedemek boşanmak 2. ci çokmu mutlu edecek saniyonuz sizi seven eşinizi mutlu edin :D
ben her zaman iki insan evlendiginde aileleriyle de bir bakima evlenmis oldugumuzu dusundum. cunku iki tarafin da aileye giren yeni bireylerden bir cok beklentisi oluyor. muhim olan kisilerin aileler arasindaki bu dengeyi saglamasi. esinize de size de bu noktada is duser. siz ailesinin, o da sizin gonlunuzu yapmali ki bazi seyler icin kendinizde guc bulun.
Selamlar. yanlış anlamadaysam birbirinize söz geçirmeye ben imparatorum ayaklarını bırakın. Birbiriniz üzerine ororite kurmaya çalışarak hiçbirşey kazanamazsınız hatta herseyi kaybedebilirsiniz. Bu otorite hakkı erkekte olması genel anlamsda daha iyidir. Ayrıca annesi biraz akıllansın evlenen oglu daha 3 yaşındaki bebek değil. bırak yavru kurt kendi ayaklarının üstünde dursun yediğii taşta tuzaklaran aldı hasarda onu güçlendirecek. eğer kızla evlenmesini istemiyor isen iş işten geçti. Bir yeni evlenen çiftin evine ilk altı ay içinde hafta da 1 günü geç 2 hafta da bir gün bile fazladır. biraz aileye saygın olsun. Ama kadın belkide gelinimle oğlum fazl kavga etmesin diye anlaştırmak istiyor olabilir. hertürlü bu evli çiftin daha 20 li yaşların başında oldugu belli, acemiler ve hayat tecrübesi yok. Eğer böyle giderlerse hiçbirşey kazanamayacak ve herşeyi kaybedebilirler az akıl denen varlığı kullanın sagduyudan haberdar olun. bencillik gözünüze perde çekmesin.
Cok basit bir durum aslında bılıyor musun? Esin seni oldugun sekilde istemiyor, degısırsen yanımda kal diyor. Degısım degil, anlayış istese haklı olabilirdi. Tabı kı fedakarlık her ılıskıde gerekli. Ama degısmenı istiyor ve bu egerler hıc bitmez bu istegıne goz yumarsan. Biri ıcın kendinden vazgeçmek zordur, karar senin.
Sen de yaz bence. De ki ben demiyorum ki ailenle ayrı olalım kötü olalım senin ailen benim ailem Benim ailem senin ailen. Ama istediğim şu yedi yirmidort beraber olamayız onlarla bizim bir özel hayatımız olmalı bu yaptığın bana haksızlık. Heyecanını yitiren bir tek sen olmuyorsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen uyum sağlıyamamısın o kişye Çokta bunaltmısın önceleri.. Anne ve babasına kısaca ailesine önem gösterecek tabi insan Senden anne ve babasına bakmanımı istedi? Bunu bilmiyorum Eğer böyle birley şstediyse haksızdır Ama yap yok sen ben kendi isteklerinin olması için tartıstım ben onu ailesindenuxaklastırmaya calıstım diyorsan ozaman sen haksızsın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailesinden uzaklaştırmaya çalışmadım. Haftanın uer günü onlarla birlikte plup evimizdr zaman geçiremediğimizden şikayetçiydim annesi abladı duyunca bizi istemiyo bu kız diyerek ayrılmamızı istedi. Eşim de onlara itibar etti zor bir süreçten geçtik hala daha atlatmış değiliz
Ayrılmak istemiyoruö neden isteyeyim kurulu düzenim var o kadar çaba vermilşim. İstiyorum ki normal insanlar gibi bir hayatımız olsun grzelim aileziyaretleri yapalım evimizevyuvamıza bakalım. Hep senin ailenle hep senin ailenle bir hayat sürülmez ki.
Ozaman yapaağın teksey var Alıcaksıb karsına uzun uzun konusacaksın Diyeceksin ki ben seninle mutlu olmak için evlendim Birbirimize ters dğşmek için birbirmizi kırmak için bu evde oturmuyoruz.. Bak arkadasım bazen kayıp etmekfe iyidir Gözünğ karartacaksın olmuyorsa Ama yok karartamam diyosan mızmız etmiyecek denileni yapacaksın ve eldekilerle mutlu olmaya calısacaksın
Gitsin annesinin koynundan ayrılmasın Lütfen anne kuzuları aile kuzuları evlenmeyin abi gidn annenizin koynundan ayrılmayın 😏😏😏 Bitirmelisin sende eğer nokta kadar gurur ve şeref var ise o adama geri dönmessin
Resmen ailesini seçiyor seni değil Anne kuzularındn nefret ederim Defolsun gitsin
Dediğim gibi seni geri dönecek diye düşünüyor seni köle olarak görüyor Seve seve geri dönecek diye düşünüyor Sakın dönme nokta kadar gurur ve şeref varsa
Bana satirlar pek duyguyla yazilmis gibi gelmedi.. ailesiyle aranda ne oldu, onlara gore ne yaptin merak ediyorum. Bir erkegin bu kadar annekuzusu olmasi bence cok itici. Deger verir, sever ama sen onun esisin ne olursa olsun orta yolu bulmali. Bu zaten heyecanim gitti diyerek ayriligi olaganlastirmis, pek umrunda gibi degil. Olsan iyi olur olmasanda pek bisey kaybetmem diyor. Klasik erkek alacagini alinca heyecani kalmiyor. Ne diyiyim yazik..
Sen haklısın yani onun ailesi anlayış göstermesi gerekiyor Bir büyük olarak ne biçim şey ya bence Daha uzak bir yere taşının başka şehire ya da başka ilçeye falan onlardan uzak biryere birşekilde onu ikna et daha iyi olcak sizin için
Ne saçmalamış bu adam ya annesi babasi hep yaşıyacak mi çocuk mu bu yetişkin oldu artık Artık onun ailesi sensin öncelik olarak büyüdü anne baba mi kaldi
Seni yola getirmek istediklerini yaptırmak için numara yapıyı Şu an soğuk olan insan mektilup yazmaz hele ki erkek sen üstüne gittikçe de naza çeker al karşına konuş yuvamizi yikarsin bile yaparsan ben sana kötü bizi yapmadık falan de biraz ağır ol o geri aşık atsın
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar. .
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani pes okumaya çalıştım biraz buğulu gibi ama anladığım adam seni çok seviyor ama sen onun ailesine iyi davranmadığın sevmediğin için seni bırakabileceğini mi aöylüyor özetle canım dağru anladım mı? Anladıysam peki sen cidden ailesine kötü davrandın mı haksızlık ettin mi ne yaşadın?
Ayni sorundan bende muzdaribim. Benim ailem kalabalikti esimin ailesinise daginik ana baba ayri ben esim ne zaman ailesini gormek istese 3 ile giderdim o uzilmesin vs diye ancak esim ayni sehirde yasadiginiz aileme sadece 2 kere gitti.. bu konuda yatdimci olamayacagim. Ancak aile sizin hayatiniza mudahil olup kararlariniza karismiyorsa kalabalik ailede yasamak candir... erkekler naz eder ama elinde sonunda eslerine kiyamazlar..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendi aileme iki haftada bir gidiyprum yakın oldukları halde. Ama onun ailesiyle her gün beraneriz sahile cümbür cemaat iniyoruz bişey yapıcaksak hep beraber. Ben olaylardan değil dpzunun fazlalığından sikauetçiyim. Eşşm de bundan dolayı aile olduğumuzu bir evimizinboldupunı önceliğinin benim olduğunu anlamış değil. Anlasın diye uğraşıyorum. Umarım anlar.
Öncelikle eşinin sana özel yazmış olduğu bir şeyi burda uluorta paylaşıp bunu sorman bile bana saçma geldi. Bana kalırsa senin ne eşine ne de düşüncelerine saygın var. Evlilik gibi bir yola çıktığın zaman sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun. Fedakarlık yapmayı göze alamıyorsan düş adamın yakasından.
Bakın evet kimse ailesini annesini babasını karşına almamali ama kız olsun erkek olsun farketmez o aradaki saygı hiç bitmemeli ve adalet olmali cunku evlendikten sonra o kişide bizim helalimiz olur yuva kurarız demi ne yazikki bu çoğu insanda yok o kadının eşinin ailesini sevmesi gerekmez ama saygı olmasi gerek eğer adam sürekli olaraktan evlendikten sonra eşini ikinci plana atıyorsa sürekli olarak annemde annem babamda babam diyorsa bu durumda yanlıştır her şey yerine göre olacak adaletli olmasi gerek ve su bir gerçekki oğlan ya da kız farketmez evlendikten sonra anneyle babayla oturmayacak he bakıma muhtaç hasta felan olur o durum ayrı ama herkesi kendine ait hayatı olacak herkesin bir özeli var sonucta
Haklısın arkadaşım şükür ki senin gibi insanların varlığı rahatlatıyor beni ahir zamanın pisliği düşünce tarzını bozmamış rabbim ne dilersen gönlüne göre versin 😉
Surdurulemeyek bir iliskiyi devam ettirmenin anlami yok bence sana şart kosmus. Tabi cozulebilecegini dusunuyorsaniz bir sure deneyin ama olmadi bir omur birlikte gecireceksiniz unutmayın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende şart koşmasına sinir oluyorum. Ailesi olabilir ama başta bana bunları söyleyerek evlenmedi. Onları tercih edeceğini bilsem zaten başından evlenir miydim.. bu katı tavrı evlendikten sonra sergilediler benim hakkıma girmiş olmuyorlar mı?
Çok haklisin evlilik zaten birlikte mutlu olabilmek birlikte sorunlara karsi durabilmektir eger sevgi de bitmisse aranizda anlami kalmıyor bir de benim icin en onemli olan sey aileydi demiş bunu daha önceden dusunemedi mi yani anlamadim siz bakın aranizda cozmeye calisin umarim ikiniz icin de hayırlısı olur
Bir yıl nişanlı kaldık hiç bu şekilde bağlı olduğunı anlatmamıştı bemde görmedim şimdş bu şartı sunan başından sunsaydı da hiç olmasaydık. Anlam veremiyorum. Teşekkür ederim
Sende aynı şekilde bir kağıda istediklerini ve beklentini yaz? Ayrıca sürekli onun ailesiyleyiz ve biraz özelimiz olsun istiyorum demişssiniz cinsel hayatınız nasıl gidiyor?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim bir yıl önce bunları yazmıştı, bir yıldır uğraşıyorum ama soğukluğu aynı ayrılmak istemiyorum düzelmiyor da ne yapabilirim?
En İyi Cevaplar