Kadınımla ilgileneyim derken bunalıp soğuyacak diye korkuyorum! Bunaltmadan nasıl üstüne düşüp her sıkıntısına iyi gelebilirim?

HEPSİNİ OKUYUN LÜTFEN
Sevdiğin insanı aşırı düşünüp ince düşünerek sevip sürekli ilgilenmek istemek acaba şu an morali nasıl diye düşünüp ona sürekli iyi gelmeye çalışmak ve kaybetmekten korkarak sevmekte bunaltirmi onu yani kaybetmekten korkarak seviyorum morali iyi değilse iyi gelebilmek için çabalıyorum ama bu çabamdan bunalıp soğuyacak diye fazla üstüne düşemiyorum çünkü ilgilenmek ile bunaltmayi birbirini karıştırıp yanlış anlayıp soğuyacak diye ödüm kopuyor.
.
7 cihana kafa tutar onu canım pahasına korur kollarim hiç biseyden korkmam ama onu öyle çok seviyorum ki o benim zaafım ve hiç biseyden korkmayan ben onu kaybetme korkusuyla ödüm kopuyor o benim bu dünyadaki cennetim diğer yarım olduğuna inanıyorum ve gece gündüz sürekli onu düşünüyorum. Ben özünde ağırbaşlı sert erkeklik ağırlığını koruyan romantik biriyim ama onu kaybetme korkusu öyle bişey ki onun için ne gerekiyorsa yapacağım oturduğum şehri değiştirmekten tutun ne gerekiyorsa yapacağım o benim zaafım o benim herşeyim
.
.
Ve keyfi yerinde değilken ilgilenip ona iyi gelmek istiyorum ama bunalacak diye de ödüm kopuyor aradaki dengeyi koruyamıyorum fazla ilgileneyim derken sıkılıp soğuyacak diye korkuyorum bu aradaki dengeyi nasıl koruyabilirim?
Kadınımla ilgileneyim derken bunalıp soğuyacak diye korkuyorum! Bunaltmadan nasıl üstüne düşüp her sıkıntısına iyi gelebilirim?