2 yıldır evliyim, eşim 2 gündür soğuk yapıyor. İlgiye ihtiyaç duymamak için ne yapmalıyım?

İki yıldır evliyim eşim ilk günden beri soğuk çok az sevgi ilgi gösteriyor bir iki gün gösteriyor sonra ara veriyor kısacası canı ne zaman isterse o zaman sevgi verir ilgi verir kaç kez konustum onunla yapamıyorum diye ben sevgiye aşırı ihtiyaç duyan biri sevdiğim insanın beni sarilmasini opmesini bazen güzel sözler söylemesini günaydın doğum. Günümü güzel sözle kutla masini isterdim ama galiba fazla istemisim artık anladım son kez boşanmak istedigimi söylemek istedim ama biliyorum bunu saçma bulacak ailemde ama gerçekten yapamıyorum eşime söylüyorum iyi değilim ihtiyacım var diyorum hiçbirsey yokmuş gibi dinliyor haklısın diyor ama karakterim böyle diyor işim var yorgunum diyor hep sanki daha beter olmuş ruhsuz hissiz biri artık çok yoruldum sevgi dinlenmekten yoruldum yeter artık ona ihtiyaç duymamak için soğumak için ne yapmalıyım boşanmak istiyorum dediğim gibi saçma bulacaklar ama eğer yine hatasını bulursam yine bana yalan söylerse gerçekten ayrilcam şimdi bana lütfen aklı verin ne yapmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Kızlar çocuğum var bana hiçbir zaman izin vermezler
Güncellemeler
1 yıl
Değişmem gerek dibden çok zor ama yapmam gerek yoksa ya delircem ya da kalp hastası olucam biliyorum ben çok saf biriyim eşimde bu yanımı hiç sevmez hep uyanık çok bilgili olgun biri olmamı ister ben maalesef öyle biri değilim köyde büyüdüm kapalı büyüdüm yani hiç çalışmadım okudum ama okulu yarım bıraktım mecbur başka istediğim hevesim vardı ama hayat işte olmadı kapalı büyüdüğüm için aşırı safim bilgisizim sokaka çıkınca uyanık olamıyorum ama degismem gerek mecbur
2 yıldır evliyim, eşim 2 gündür soğuk yapıyor. İlgiye ihtiyaç duymamak için ne yapmalıyım?