AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Muhtaç oldugun kudret , damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Yine o kızla konuştuğunu bilsem anında bağı koparirirm
ayrıl gitsin ne olacak saçma olsun
Kanıt sebeb lazım eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide aklı ondami subheleniyorum
Kadini besleyen sey ilgidir sevgidir. Bunlar giderse kadin degisir
Sacma bi tarafi yok. Mutsuzsan mutsuzsundur. Cinsellikte mi yok
Çok az istediği zaman yapar hep
Yeni evliyken de yoksa. Sen istedigi de yapmiyosa. Tuhafmis
Bazen yapar ben istediğimde
Seni mi begenmiyor
Bencede beğenmiyor ama ne zaman söylesem senin kalbini seviyorum diyor
Sen evde dur cocuk varsa onu buyut. Ben doner dolasir her halti yer sana gelirim diyor. Dogu da misin sen?
Hayır
In s ta ni versene
Ayni senin gibi öğretmen bi tanıdığım vardı
Çok şey istememişsin aslında her kadının erkeğin istediği bir şey bu üzüldüm doğrusu
2 gün de konuşma ne olur
Mesafe tutucam ama sebebini kanitida ogrenemey caliscam eskisi gibi eskidende çalıştım eski sevgilisi olduğunu öğrendim
O sana gelmiyorsa sen ona adım at belki merhem olur
Kaç kere adım atmam gerekiyor hep ben atdım zaten ama yoruldum tükendim hep melhem olmaya çalıştım derdi ne diye sormaya çalıştım olmuyorki olmuyor
Bu durumu ona dile getirdin mi
Konuşmaya çalış mesela
Getirdim inan boşa hepsi çok kez konuştum anlamı yok artık
Bırak gitsin ömrüne yazık
Dertleşmek istersen dinlerim Zor durum
senden önceki aklında
Onu bende düşünüyorum çok kötü durum eski sevgilisi olduğunu öğrenmisdim ama kendim. arastirib öğrendim kendisi hep beni yalanlarla hayatıma devam ettirdi ama ben hep içim içimi yediği için araştırdım
iyi değerlendir öfke ile karar verme
Hep zaten bakıyorum mecbur telefonuna bazen o kadar yorgunum oluyorumki gözlerimin ici agrasa bile mecbur bakıyorum. O kız engelde olduğu halde bazen arıyor
kaldırıyor sonra yeniden acıyor
Hayır uygulama var o silse bile numarayı kayd ediyor kim kimle konuştu diye
Ben indirdim telefona
akıllısın
Yalanlarıyla akılı yaptı beni sağolsun
tekmeyi vurma zamanını iy planla şok olsun
Şimdi değil konuşursa yine o zaman işi bitecek
konrole devam et ama gizli
Ediyorum zaten yoksa tamamen kafayı yerim
sakin ol o yesin kafayı
Haklısın çok teşekkür ederim iyi ki varsın
rica ederim sizde öyle
Günaydın yorgun
Günaydın
Bana TKP at gel dm?
Yakinda bosanirsin
Kanıt sebeb bulursam bosancam eskisi gibi gerçeği bulmam gerek eski sevgilisi var olduğunu öğrenmiştim şimdi lde aklı ondami diye subheleniyorum
Bu durum aslinda eski sevgili durumu degil adam yorulmuş siz ilgi gosterin isterseniz bakalim degisiyor mu bende bir zamanlar bu duruma gelmistim fakat eşim kendinden beni soguttugu icin sevgimi öldürdüğü icin olmuştu sürekli kavga çıkardığı için sürekli istediklerinin olmasını istiyordu ve sonunda kacinilmaz son evinizde huzurunuz varsa bunu düşünün derim yoksa hayat telaşına kapilmis bir insanla basbasasiniz
İnan o kadar ilgi gösterdim dokuna bile bilmiyorum ona sinirlerime dokuyor diyo normal mi bu? Sadece kollarına dokuna biliyorum bide sarıla biliyorum bazen
Büyük ihtimalle seni sevmiyor ve hayat yorgunluğu var
Ola bilir ama o yaşadığını yaşamış ama ben. Yaşamadım kapalı yaşadım hep eglenmedim sevmedim özgür olmadım ama o oldu benim sevgiye ihtiyacım var di yinede artık istemiyorum
Seni gezmeye ya da baska bir yere götürmüyor mu
Hala yok bir kaç kez götürmüşdü şimdi yok işim var diyo hem işi var hala
İzin günlerinde?
Annemin yanına götürür
Himm izin günlerinde en azindan gezdirseymis piknige gitseymis iyimis
Çok sevmez o
Burcunu biliyor musun galiba akrep
Ben balık o Koç o yılı 1991 ben 2000
Ketum dedigin dedik sinirli asabi sen duygusal ve aranizda 9 yas var o ates sınıfı bir burc sen ise su olmayacagi bastan belli
Aşık oldum aldandım
Ve sonra bu adam dedin ve buda olmadi
Aynen yazık oldu bana sevgimə kendime hayatıma
Zamana birak
Boşansan daha beter olursun
Hiçte bile eğer aklı başka kizdaysa beter olamam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide aklı hala ondami diye subheleniyorum
Ben eşin olsaydım seni memnun ederdim
Esin şanslı o zaman
Tabiki 😃
Bir defalık aldat
Çocuk oyuncağı mı bu aldatmak ya
@bayram511 ders olsun
Aldatmayı ders olarak nitelendirmen çok saçma ve düşüncenin ne kadar önemsiz olduğunu gösteriyor, daha güzel ve sağlıklı yolları var tabi canı yanacak biraz…
Aldatamam öyle huyum yok maalesef başka yol bulmalıyım onu beni sevmediğini kanıtlayacak bir şey bulursam anında ayrilcam ben biliyorum yinede işler ters ya o kızla konuşuyor yine yine birşeyler var ama söylemiyor eskisi gibi
Aldatiliyorsun bebeğim
Bilmiyorum yalan konusmustu eskiden kaç kere bana sonra araştırdım eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide subheleniyorum yine
Eskisi gibi yine öğrenmek için elimden ne geliyorsa yapicam
Şu an ne değişti
Hiçbirsey
Evlenmeseydin ya üzdünüz o iyi insanları şimdi çek işte
Ben kimseyi üzmedim Allah şahit kendisi gəlib istedi hızlı hızlı herşeyi yaptı evlendik kendisi soğuk davrandı benim canım çok yandı yalan söyledi eski sevgilisi olduğunu söylemedi ben kendim öğrendim şimdide aklı hala ondami diye düşünüyorum
2 yılda nasıl bu duruma geldiniz ya
Zaten soğuktu ama dahada beter oldu bence aklı hala o kizda
Senin günahına niye girmiş sevmiyorsa
Bilmiyorum beni kurban seçmiş belliki unutur diye düşünmüş ama belliki unutamamis
Şerefsiz herif. Çok kızdım
Bu gidişle ya boşanacaksın ya aldatacaksın.
Tabi sebebini kanıtı bulursam gerçekten bosancam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide aklı ondami diye subheleniyorum
İçine kurt düştü yani.
Senin gözünün içine baka baka yalan söyleseydi canından çok sevdiğin biri yine de ona guvenirmiydin
Ben güvenmem.
İşte bende öyleyim yapamıyorum güvenemiyorum artık çünkü ben onu delicesine sevmiştim ondanda beter sevmişdim canım. ne kadar yandı onu Allah bilir
Boşandığın zaman ne yapacaksın
Bosanamam eğer kırmızı cizgimi yine aşarsa o zaman hickimse durduramaz beni hem ailemin durumu iyi değil
Onlara yük olmak en çok ta üzmek istemiyorum onlarda zaten mutsuz benim için
Ayni ilgisizligi ona goster bakalim napcak
Onun umrunda değil benim varlığım yokluğum çok kez denedim boşa
Anliyorum
Bana takip istegi atabirmisin bi
Bosan dienler var onu yapma pes etme hemen
Adam surekli tependeymis daha ne olsun
Seviyorsa ilişkiyi kurtar sevgi yoksa bosan
burçlarınız ne?
Eskiden burca inanırdım şimdi inanmıyorum ben balık o Koç
Hemde koç burcu kocan varken? Allah aşkına ne yaptın sen kendine koç ile evlenilir mi? Ilgi vermiyor diyorsun vermez zaten o bir tek almasını bilir her şeyi karşı taraftan bekler bencil sevmeyi bilmez.
Burcla değil bence o beni sevmiyor o kızı seviyor eski sevgilisi olduğunu öğrenmisdim eskiden bende hele aklı onda
Orasını bilemem tabi eğer öyleyse de srfsz olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu madem unutamamış neden senin hayatına girdi
Bilmiyorum belki unuttur diye düşünmüş eskiden yeni evliyken işte çok dalardi uzaklara ben sorarardim hep ne düşünüyorsun diye söylemezdi bir gün baktım yüzüne kötü oldum yüzünde öyle bir keder vardiyki sanki yakını kaybetmiş gibi Allah'ım gördüm söyledim dedimki senin yüzünden haberin var mı dedi noldu diyorum sanki dokunsam ağlayacak halın var güldü hemen değişti yok iyiyim falan sonra yine o hale büründü bence çok pişman benle evlendiğinde yemin ederimki pişman ama ben ondan beter pişmanım tabi
Kitap oku, film izle
Boşan
Sebeb kanıtı bulursam evet bosancam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide aklı ondami diye subheleniyorum
Kombisi bozulmuş olabilir
Başka biri ile konuş
Oyle biri değilim sadece kanıt sebeb bulmaya caliscam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide subheleniyorum
Onla konuş
Bı bilsen kaç kere konustugumu
Sonuç degismiyor mu
Hayır hiç değişmiyor ne kadar ciddi olduğunu kötü halde olduğumu görmüyor
ayrıl knka
Eskisi gibi yine kanitlarsam o kızla hala konuştuğunu ogrenirsen duramam zaten
kımle konusmus
Eski sevgilisyle ben bilimiyordum durmadan arama geliyordu eskiden ben hep sorardım kim diye söylemezdi hep merak ederdim sinir keçirirdim 10 11 kere erkek arayamaz diye düşünürdüm hep sonra kızın whatsappna baktım kız çıktı eşime soylemedim işte engelledim sonra başka numaradan aradi yine engelledim yine tekrar tekrar sonra işte eşime neden engellemiyorsun derdim bilmiyorum diyordu ben bir kere engeliyice sabahı engelden çıkardığını gördüm neden çıkardın dedim dedi öylesine işte çıkardım ne istiyor diye cildirdim işte uzatmadan kıza en son eşimin numarasını gizli alıb ona yazdım beni eşim sandı konuştum bana telefon aldinmi diyor neden aramıyorsunn diyordu evliyim çocuğum var dedim delirdi sovdu senin eşinin ben... Bok yiyor o falan
aldatmış yanı senı
Bu eski sevgilisi sadece yalan söylemiş durmadan bana
aldatmış
Bu kadar eminsen öyledir
Belkı kocan öyle sevıyodur
Keşke öyle olsa bilmiyorum eskiden olay çok yaşadık eski sevgilisi olduğunu. ogrendim düşünüyorum belki onu düşünüyor onu istiyor
O zaman sıkıntı ya boşa gıtsın omla uğraşılmaz yorar ınsanı
İşin zor aldatmaya kadar gidebilir
Kanıt sebeb bulmaya caliscam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim tabi araştırarak simdie akli ondami diye öğrenmem gerek
Yazmayacak mısın?
Boşa.
Bana kanıt lazım kendisi bile kitleyecek kanıt onu bulmaya caliscam eskiden buldum şimdide bulucam
Boşanmalısın
Biliyorum bende öyle düşünüyorum ama kızım var doğmamış bebekte var oda bilmiyorum ben beklemiyordum sorun olduğu için ikinci bebeğim hala olmayacağına inanmıştım ama oldu engel var yani bana delirmiş gibi bakarlar ve ne zaman onu o kızla yine konuşurken görürsem o zaman ayrilcam kanıta ihtiyacım var
ha o zaman işin zor bebeğini büyütmelisin o yüzden 5 yıl daha katlanmalısın yapacak bir şey yok
Bir yol bulmalıyım ama kızla konuştuğunu ogrenirsem o zaman duramam
Olmaz öyle şey sakin olmalısın ve katlanmalısın sonuçta kızının ve doğmamış bebeğinin sağlığı daha önemli
Biliyorum önemli zaten hastalık bulmamak için agresif olmamak için elimden geleni yapıyorum keşke oda yardımcı olsaydı ama böyle evlilik olmaz 25 yaşım var hala fazla istekliyim sevgi ilgi haraket istiyorum hep aynı aynı devam edince olan bana oluyor sonra ne çoğuma baka biliyorum nede eve
Madem çok isteklisin benimle sevgili ol
Salla gitsin yaa. Bırak ne istiyorsa yapsın. Tilkinin dönüp dolaşacak yer yine kürkçü dükkanıdır. Kanıtın varsa dursun elinde. İleride boşanmak isterse nakafa için ya delil olarak kullanırsın. Ya da şiddet, çocuklarınla ilgilenmeme gibi durum olursa herkesin önünde rezil edebilirsin.
Aynen ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Rica ederim
Bence boşanma. Evlilik terapisine gidin
Eşim gosturmez asla ama ben kanıt sebeb bulmaya caliscam eskiden eski sevgilisi olduğunu öğrendim şimdide aklı ondami diye subheleniyorum
Ne bicim erkek yaw tüh yazıklar olsun
Boşan
Sekste de mi ayni
Soğuk bazen değişir
Kitap okuyun
Teşekkür ederim ama aklım başka yerde olduğu için okuyamam şimdi kanıt sebeb bulmaya caliscam eskiden çalışdım eski sevgilsi olduğunu öğrendim şimdide subheleniyorum
Sevgili yap
Derdini opeyim
Sende evlen aldatilda bizde senin derdini opelim ne dersin
Sen esinin telefonunda numraa görürsen bu kim diye sorursan o durmadan yalan söylerse gözünün içine baka baka hiç kim derse ve sen arastirib onun eski sevgilisi olduğunu ogrenirsen ve o nişanli vakitden evliliyə kadar yalan soyledigini itiraf edib sana yalan söylediğini soylerse ne yaparsın yine onu guvenirmiydin ben olsam guvenmezdim güvenemiyorum zaten hala o kizda aklı olduğunu düşünüyorum siz hep kadın şımarık olduğu için böyle yaptığını düşünüyorsunuz yazık tabi yaşamayan hiçbir zaman anlamaz
Cilve yap
Cilve sevmez naz sevmez
Dur bi istek at