Yanlızlık dört bir yanını sarar sanki..
O zaman ne yaparsınız?
Nasıl yanlızlık duygusunu bastırırsınız?
O zaman ne yaparsınız?
Nasıl yanlızlık duygusunu bastırırsınız?
Bu duyguyu dibine kadar yaşayanlardan biri de benim. Yalnızlık, müziğin seni dinleyebildiği andır, Özdemir Asaf'a göre. İnsanın moralini alt üst eden his belki, belki de kimsenin seni anlamamasıdır , birine derdini açamamaktır tüm dertlerinin boğazındaki düğümde kalmasıdır. Her şeye rağmen iyi yanları da vardır yalnızlığın. Kendine daha çok vakit ayırabilmek ,daha iyi tanıyabilmek gibi. Kendi yolunda yükselerek yürümek gibi.
Ayrıca yalnızlık, alışınca bırakılmayandır. "Hayatının yalnız sana ait olduğuna karar verdiğin gün dönüm noktandır." demiş adamın biri.
Mutlu,huzurlu bir hayat yaşamak ve özgür olmak istiyorsak hayatımızı bir amaca bağlamalıyız kişilere veya eşyalara değil, bu yüzden artık yalnızlığı sorun etmiyorum ben çünkü ulaşmak istediğim bir amacım var.
Süper bir cevap teşekkürler iyi ki varsınız :)
Rica ederim :)
Kalabalik icinde yalnizlik ceken biriyim ben...sadece sessizce kalirim..
Benim gibi ..
Kendimi olmayan sevgilinin varlığıyla avutuyorum.. Gözleri ışıl ışıl dişleri inci gibi saçlarını küt yapmış.. gamzesi varmıydı bilmiyorum :)) öyle işte :D
:) Allah iyiliğini versin emi
çok olur o bende.
yalnız bir düşünceyi kafamda saplantı haline getirebilen biri olmadığımdan,
defetmemde kolay oluyor :)
Ne güzel :)
bu güçlü yapıyor insanı.
ve bir o kadar da yakıyor canını.
her ne kadar defetsende kafandan,
biliyorsundur gerçeği.yalnızsındır.
6-7 milyarlık nüfusu olan şu dünyada seni düşünen kimse yoktur.
o yüzden erteleyerek biriktirdiğin duyguları,bir yerde boşaltman gerekir.
sessiz bir gecede,şarkılarla.. :)
Şarkılarda olmasa hislerimize tercüman olacak hiç bir şey yok :)
tavsiye ister misin :)
eğer rabb 'ine sığınıp,güzel bir vakit namazının sonrasında ağlayarak durumunu dile getirirsen,
"al içimden bu duyguyu yarabbim" dediğinde,cidden alıyor bu duyguyu içinden biliyor musun :)
aslında kimsesiz değiliz.hepimizin bir Allah'ı var.çoğumuzun arkasında yolunu gözlediği bir annesi bir seveni var.umudu kesmemek lazım :)
Bunada şükür sağ olasın dileklerin için çok sağol :)
Cevap
8Cevap
bazen ıslık bazen bir şarkı bazende gözleri tavana kitleyip inadına yürümek yalnızlıgın üstüne...
Bazende bir şiirde unutmak yanlızlığını mısralarda...
:D :D oda güzel :) şapşal :P
:) :)
ne yönden ? :)
:( :(
Çevrem kalabalık,ruhum yalnız durumu
Oturur ve geçmesini beklerim.
Geçmiyorsa?
Bende müzik aşığıyım :) dinlemeden yapamam
İnsan yüreğine eş bulamayınca hep yalnızdır zaten... Ben sahile iner dalgalarla dertleşirim...
En güzeli hava soğuk olmasa bende yapardım deniz ruhumu okşar hep
Sizlerle konuşmak iyi geliyor :)
sağolun :)
Amin hepimiz için :)
gerçekten yalnız kalıp bir sigara yakarım genelde
bak bunu yapmicaktın yaa :)) hem dinleyip hem içelim o zaman :D
sigarayla da geçmiyor dostum :(
kalitesiz kalabalıktan kaliteli yalnızlık iyidir ya, artık o bağışıklık kazandı ki ruhum seviyorum galiba
at kendini dışarı çare yok
Hava buz gibi :(
Evt bende böyleyim yanımda onca arkadaş varken çok yanlızmış gbi oluyorum ve hiç gülesim konuşasım gelmiyor
evet o duyguya kapiliyorum bazen
- Çünkü çevrendekiler sana yardımcı olamaz.!
o duygu bitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar