Sorum ortada, açıklama yok :) ben sevdim, gerçekten çok zor. Anlatmak isteyen varsa?
Cevabın nedir?
Her soru da gelir benim yaramı deşer.
Sevdim arkadaşım, sevdim.
Seviyorum.
Hemde öyle bir sevdim ki, hemde öyle bir seviyorum ki.
Hem zor hem çok güzel. Daha ne kadar yaşayacağım bilmiyorum, ama tüm ömrümü onun var olduğunu bilerek geçirmek benim gerçek anlamda huzur kaynağım.
Çok kötü yanları da var. Ama en kötüsü nedir bence biliyor musun ?
Sarılamıyorsun arkadaş ya.
Orada duruyor, nefes alıyor, gülümsüyor ama sen sarılamıyorsun ya.
Başını omzuna yaslayıp sarılamıyorsun ya.
Rüyalarında sarılıyorsun anca.
Rüyalarında sarılarak hasret gidermeye çalışmak nedir biliyor musun sen ?
Her sabah kalktığında biraz daha sarılabilmek için uyumak nedir onu biliyor musun ?
Peki her sabah uyandığında aklına "acaba şimdi ne yapıyordur ?" sorusunun gelmesi ?
Peki her dinlediğin müzikten, her izlediğin filmden her okuduğun kitaptan ona bir kapı açılması ?
Peki ya uyurken onu izleme isteğin ?
Hiç yoğun olarak yaşadın mı bunları ?
"Ah şimdi yanımda olsa da sarılsam, öyle kalsak orada" dediğin oldu mu peki ?
Otobüslerde başını cama yaslayıp onunla ilgili hayallere daldığın oldu mu peki ?
Onun sevdiğini bildiğin yemekleri yerken için huzurla doldu mu peki ?
Sokakta yürürken aklına geldiğinde -hiç çıkmıyor ya zaten- böyle yüzünü salakça bir gülümseme sardı mı peki ?
Biraz önce seviyordum yine, bak yine özlemişim.
Seviyorum.
Nasıl da gizliden yazdım ama, anlaşılmasın sevdiğim hah.64 Yorumla- +1 yıl
Kendime benzettim yazımı. İlginç.
Hatta bir aralar o kadar benzettim ki, "hadi lan oradan, ne ara yazdım ben bunu?" dedim.
Dedirttin ..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdim hemde çok. Hiç olmayacak mı bilemem ama şuan ki durumda imkansız gibi. Sevgilisi var ve çok güzel bir kız dünyalar güzeli benim gibi tipsiz biçimsiz bir adamla beraber olması imkansız galiba. Ama hırs yaptım çok iyi bir vücut yapacağım sporla. Tabi sevgilisinden ayrılması içinde hergün dua ediyorum.. Birgün benim farkıma varabilecek mi acaba ::(
15 Yorumla- +1 yıl
Anam seninki daha bir zormus
Cevap sahibi+1 yılsanki farkında benim onu sevdiğimin her gördüğünde gözlerimin içine bakar aynı bölümdeyiz ama bir fırsat arıyorum işim Allah'a kaldı yani nasibimse zorlayacağım sonuna kadar
Cevap sahibi+1 yılsorunada 5*
- +1 yıl
Teşekkürler ama kızın sevgilisi varsa bence unutmaktan başka bişey yapamazsn
Cevap sahibi+1 yılAşk bazen beklemeyi de gerektirir. Demek ki vakti gelmemiş...
inkılap öğretmenime aşık olmuştum ama cidden adamcağıza körü körüne bağlanmıştım gözüm ondan başkasını görmüyordu . halbuki adamında yeni oğlu olmuştu evli barklı biriydi 3 yıl onu sevmiştim liseye geçince unutuverdim :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılsevdim.. ve tam da ondan tamamen vazgeçtiğim bir anda çıkıp geldi ama hayatımda başkası vardı bir boka yaramadı
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
+1 yılEvet çok zor birini sevdim deliler gibi seviyorum hala da seviyorum ama ailelerimiz eskiden beri kavgalı düşmanlar birbirine o yüzden ne benim taraf istedi ne onun taraf o unuttu mu bilemem ama bana da unut dediler başta çok çabaladım ama olmayınca olmuyor en kötüsüde onu sevdiğim için dayılar bana oro*** diyorlar bu çok kötü işte birini sevdiğim için o tabiri kullanıyorlar bu benim kalbimi yaktı geçti neden olmadı onu da söyleyim biz trakyalıyız trakyada akraba evliliği yoktur o da benim annemin kuzeninin oğlu diye kimse kabullenmedi benide dövdüler onu da kendimi çok kötü hissediyorum galerimden tüm fotoğraflarını ağlayarak sildim ona dair herşeyi silmek istiyorum çünkü böyle olmak zorunda maalesef aynı yerde yaşıyoruz aynı mahallede korkuyorum görünce birşey hissederim diye Allah karşıma çıkarmasın istiyorum onu şunu anladım seven gidermiş ben gidiyorum artık sevdiğim seni unutmak zorundayım herşeye rağmen seninle yaşanan herşey güzeldi kalbin iyi senin Allah kalbine göre versin herşeyi ama ben artık gidiyorum olur da bir gün Allah nasip eder bizi birbirimize o zaman görüşürüz allahın izniyle şimdi gitmek zorundayım çünkü seninle biz olamayız
50 YorumlaKimileri cevap vermiş imkansızı istemem. Gönülle kim ferman dinletebilir. Biri sini seven düşünüp de mi karar verir. Lisede 35 yıl önce birini sevmiştim. Defterler dolusu şiirler yazdım. ona asla gönderemediğim mektupları yazdım. Ben fakir köyden gelmiş içine kapanık bir gençtim. Bir gün babası asker olan birisi ona teklif etmiş. Arkadaşımın birsi onunda arkadaşı idi. Asker çocuğu ile beni tanıştırdı. Benim sevdiğimi kızı sevdiğini söyledi. O uzun zaman uğraştı. Ben liseyi bitirip üniversiteye gittim. Öğrendim ki ikisi evlenmiş. İstanbul'a gitmişler. Onu facebookda rastladım çocukları olmuş.
00 Yorumla
+1 yıl4 5 sene pesınden kostum elını o benım arkadasca koluma gırmeye calısyordu ve ben ızın vermıyordum belkı takılırım duserım oda duser falan canı acır elımı bır keresınde omuzuna koymustum ve hemn cektım arkadas ne oldu falan dedı dedım yanlıslıkla ellerıme falan sacları takılır kopar falan dıye sevgılısı vardı benım onu sevdıgım bılıyordu ama olmuyordu ıste olmadı da olmayacakta bunu da bılıyorum bende en son yoruldum artık 4 5 sene ondan baskasını hayatıma sokamadım sonra dusundum ben hep pesınden kosuyorum yeter bırakayım da ne kaybetttıgını gorsun ıstedım ve pesını bıraktım onun ıcn ınsanlar bellı bır sure sonra yoruluyor bakıyorsun baskalarıyla senın zoruna gıdıyor ugrasıyorsun cabalıyorsun onunla ugrasmayan onu sevmeyen bır ınsan gelıyor onu elde edıyor senın gozunun ıcıne baka baka en cok ınsanın zoruna bu gıdyor ıste arkads Öyle İşte...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. sevdim olmayacağını bile bile sevdim , ben elimden geleni yaptım sonra ne oldu dersen olmadı , görüyorsun şuan bulunduğum konumdayım yine üzgünüm dargınım ama yapacak birşey yok .
32 Yorumla- +1 yıl
O duyguyu iyi bilirim
Hala da seviyorum ama olmuyor iste ben onun icin arkadas bile degilim bir yabanciyim ama seviyorum iste bir nedeni yok her gordugumde yine ayni kipirti kalbimin kut kut atan sesi nasil anlatilirki bu ne kadar cirpinsamda olmuyor sonunu bildigim halde olsun kucucuk bir umutta olsa ben beklerim onu ne zaman gelirse
32 Yorumla- +1 yıl
ay böyle erkekler çok tatlı kiiii ya
Sevdim
Kişiliğini sevdim. Neşesini sevdim. Gülüşünü sevdim. Hafif sinir bozuyodu ama onu bile sevdim.
Tam zıttım bi kişiliği vardı.
O neşeliydi ben depresif. O hareketli ben ölü. O konuşkan ben sessiz.
Hep yetmeyeceğimi, sıkılacağını düşündüm ve olsaydıkta muhtemelen böyle olurdu.
Olsaydık diyorum bide.. Lan hayvan sen daha konuşmayı beceremiyorsun biriyle aranda ne olabilir?
Bir keresinde kendisininde dediği gibi sıkıcı biri olduğumu biliyorum.
Normalde birine karşı birşeyler hissedeceğimde kendimi vazgeçiririm ama bunu geçiremedim yıllardır severim kendisini. O bunu bilmesede...00 YorumlaYa kardeşim nerenizi yırtarsanız yırtın herkes kendince haklı şeyler yazıyo ama her defasında bu yaşanıyo anlamıyoruz bilerek mi yapıyolar ya vahiy mi geliyo da sen seviyosun ama git başkasıyla çık o aşkından acı çeksin senin için mücadele etsin diye vahiy geliyo herhalde lan başlı başına şeytan aldatması ne kadar çok seviyo bu kızlar şeytanla yatağa girmeyi sonra cennetten kovuluyo acılar içinde bir ömrü heba ediyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet kendimden 8 yaş büyük birini sevdim aşık oldum oda bana aşıktı bakışlarınla bell ediyordu ama bir öyle bir böyle davranıyordu iltifat-bakışlar sonra kardeşim mardeşim canım kardeşim benim bak sen bizim kardeşe diyordu sonra çekti gitti aradım açmadı geride dönmedi yalan söyledi bana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benden 3 yaş büyük bir kızı sevdim olmadı cünkü yaş farkı bizim toplumumuzda buyuk bir sorun
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen abes kaçıyor, illa erkek büyük olmalı
Şu an olduğu gibi karşılıksız ve beni sadece arkadaş gözüyle seven birine ölesiye aşık oldum. Bir çok kez aşık oldum ama hiç bu kadar aşık olmadım berki bir gün olur diye hayalini kurmaktan başka bişey olmuyo ne yapsam arkadaş gözüyle bakıyo ne yapcam ne yapmalıyım bilmiyorum yardımı dokuncak biri olursa özel mesaj ya da bunun altına yorum yapsın
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı durumdayim kanki
Bende aynı duygular içindeyim yanında ama sarılamıyon öpemiyon dokunamıyon ve bazen konuşamıyon konuşurken gözlerinin içinde kayboluyon her gün acı içinde kıvranıyon ama olmucak bir aşkın kurbanıyım. Yardımınıza ihticım var
01 Yorumla- +1 yıl
Of aynen bendeşu anböyleyim :(
+1 yıl3. sınıftan beri sevdiğim bir kız var hala da severim yani. Eskiden belki olabilirdi ama şu anda kız popi oldu olmadan önce çok azcık bir umut vardı şu anda yok kız bizi takmıyo bile yolda görse selam vermez 10 yıllık arkadaşım göya :(
00 YorumlaOldum ya, bazı oyunculara aşık olabiliyorum, bakıyorum magazin programlarında yeni bir sevgili yapmış bırakıyorum sonra. Başka kanalda başkası çıkıyor sonra :P
00 YorumlaUc sene oldu hala sevıyorum evt gercekten cok zor :( :(
00 YorumlaEvet sevdim karşılık beklemeden seni seviyorum dedim. Saçmaladı durdu sonra vedalaşmadan kayboldum gittim.
00 Yorumla
+1 yılHerkes sevmeye başlarken bu ihtimalde değil midir zaten ...
00 Yorumla
+1 yılevet ama oda bir süre sonra ANLADI DÖNDÜ ama bu sefer ben yol verdim onun için imkansızlarla uğraşma inceldiği yerden kopsun başta üzül sonrası daha acı oluyor aynen acılı kebap gibi bir şey ;)
00 Yorumla
+1 yılAsla öyle birsey yapmam çünkü senin hissetigini bir kendin biliyorsun.
Mantıksız bir davranıştr bana nasip olmycksa başta belli olir zaten
Sonunu gòrmeye meraklı degilim çünkü hayal kırıklıgı..00 Yorumla
+1 yılsevdim ama benim olmayacağını bilsem sevmezdim... :\ ama iyi ki de sevmişim çok şey öğrendim... ;(
04 Yorumla- +1 yıl
siz ne yapıyonuz benim cevabımda ben anlamadım ki :)))
+1 yılherzaman tercihlerimi ekonomik gücümle paralel olarak yaptım.bile bile lades olacak kadar salak değilim.
01 Yorumla- +1 yıl
Akıllısın çünkü
Benim olmayacağını bile bile sevdim fakat güzelliğini sevdim kendisini tanıma fırsatım hiç olmadı :)
00 Yorumla
+1 yılEvet zamanında sevdim.onlada onsuzda olmayan sonu olmayan bir ilişkiydi.
00 Yorumlakim sevmediki ? ama gerektiği zamanda yolu vermeyi bilmeli insan :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenene kadar kimseyi okadar sahiplenmeme kararı aldım kendimce.
10 YorumlaBöyle sevdalarda sizler sayesinde yüzmemeyi öğrendim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevdim ve hala sevmiyormuşum :(
14 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam lan
- +1 yıl
Yıllar sonra aynı fakülteye denk geldik iyi mi. Görüşürüyoruz arkadaşlığımız var devam ediyor. Nasıl olduysa iletişimimiz hiç kopmadı. Gerçekten çok esaslı birisi canımı emanet ederim o kadar yani. Ama sanırım hala içimde közü kalmış onun. Bu şekilde ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ama o közü tamamen söndüremedim :((
- +1 yıl
Söylesene sevdiği
- +1 yıl
Söylediğim an kaybederim. Onun dostluğu bile yeter bana. Sanırım böylesi daha iyi
sevmez olumuyum. bill gatesin kızını sevdim. daha ulaşamadım bile o kaltağa..
00 Yorumlaİmkansızı sevmek benim için sıradan bir şey oldu artık desem :D
00 Yorumlaevet sevdik ama olmuyor işte arada bir fotograflarına bakıyorum mal mal :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemen ulaşabileceğin birisini sevdiğinde buna AŞK denmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet benden 2,5 yaş büyüktü, 4 yıl koştum uğraştım :( şimdi nişanlı :((
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten imkansız birini çok seviyodum bu bende takıntı haline gelmişti çok zor onu unutamıyorum.ne yapcağımı da bilmiyorum onu sürekli görüyorum bu bana acı veriyor. onun için kaç kere ağladım:( ama adı üstünde imkansız unutamıyoruuuuum offf offff
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu kimseye değişmeyeceğimden emin olduğum bir insan <3
bilmiyom sevmedim sevmem sevebilirimde çok hastayim
00 Yorumla
+1 yılSevmedim sevmem zaten benim olamazsa .. pesinden de kosmam birakir giderim :)
00 Yorumla
+1 yılEvet sevdim ama beşeri bir aşk değildi aramızdaki ilahi bir aşka dönüşmüştü :)
00 Yorumla
+1 yılben kimseyibsevemiyorum ki zaten.olacagi varsa da olmuyo.
00 Yorumlasevdim olmadı hiç olmadığını ölürken yazarım buraya ölene kadar ihtimal var:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNicole scherzinger gibimi :D hamiltonla terliyoo gurbet ellerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoook ... nasıl anlatayım ki çoğunu tanımıyorum bile
00 YorumlaBenim olabilirdi. Kendi istemedi. Canı cehenneme:)
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Flört ettim sevmedim.
00 Yorumlaoffff offff tam 12 den vurdun yaaaaaa ahhh ahh
00 Yorumla
+1 yılO kadar ezik olmayı benm gururum kaldırmaz
00 Yorumlasevmedim, ama birlikte çok oldum
00 Yorumlahayır öyle bişey gelmedi başıma
00 Yorumlahiç olacak birini sevdim mi ki :P
10 Yorumla
+1 yılSevdim. Gerçekten de zor, çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılhayır gercekci biriyim
00 Yorumla
+1 yılo hatayı bende yapmıştım zamanında
00 Yorumlahemde çoook sevdim ama olmadı
00 Yorumlasevmiştim iyikide bitmiş diyorum
00 YorumlaOlmayacak duyaya amin demem
00 Yorumlabende sevdim ama asla benim olmayacak biri
00 Yorumla
+1 yılevet ingilizce öğretmenimi seviyordum :D
00 Yorumlasanırım evli.
11 Yorumla
+1 yılsevdimm hemde çok