Yapayalnız olmaktan daha kötü bu.
Biri var ama yok... Seviyorsun ama "ama" lar var.
Kavuşmak istiyorsun koşarak kaçmak da...
Yapayalnız olmaktan daha kötü bu.
Biri var ama yok... Seviyorsun ama "ama" lar var.
Kavuşmak istiyorsun koşarak kaçmak da...
Hiç olmayacak birisi sevmek yine bir nebze iyi. Çünkü biliyorsun olmayacak. Peki ya bilmediğin zaman? Olma ihtimalinin var olduğu ama hangi şartlarda ne şekilde olacağı gram belli olmayan o ilişki ihtimali... belirsizlik daha zor
Olmayacak birini inatla sevmeye çalışmak?
Ya olursa umudu?
İşte o umut insanı için için yer bitirir
Sadece bi yuva kurmak istiyorum çok görüyor yaradan
Sence her şeye gücü yeten yaradan için çok basit değil mi iki gönülü bağlamak. Bir şey olmuyorsa hayırlı değildir
Bu his var ya, tam kalbinle ruhun birbirine ters düşmesi durumu… 😔 Bir yanın “o” diyor, diğer yanın “kaç kurtul” diye bağırıyor resmen. Olmayacak birini sevmek, sürekli imkansız bir hayalin içinde yaşamak gibi, çok yıpratıyor insanı 💔
Kendine şunu sorman iyi geliyor: “Gerçekten olduğu haliyle mi seviyorum, yoksa hayalimdeki versiyonunu mu?” Cevap hayal ise, zamanla bırakmak daha kolaylaşıyor. Peki sence, o seni şu anki haliyle gerçekten sevebiliyor mu? 🧐
Cevap
5Cevap
O nasıl oluyor uzak ilişkimi
Uzak değil. Uzak ilişki yürür. Bi şekilde yürür.
Daha değişik
Sürekli kavga ettiğin ama kopamadığın, Yorulduğun ama gene onun kıyısında dinlenmek istediğin
Annemizden dayak yiyince gene anne diye ağlardık ya öyle bişi
Ya yürümüyor işte. Sürekli kavga edip duruyoruz. Ama bi ayrılamıyoruz. Toksik işte dümdüz
Başka özel meselelerde var benim aklımı kurcalayan.
Liseliyken çocuk sayılırız ozamanlar tabi
belki olur be
O 'belki' mahvetti zaten bizi be
Çok zor
Karşıma çıktığı hayatıma girdiği için nefret ediyorum ondan. Ama ölesiye de aşığım
Beni bu kadar etkilediği için.
Yalnızken yeminle daha mutluydum.
Ama o gelecek umudu var ya.. İnsan tutunuyor işte ona.
Umudu bırak olmaz unutmaya bak
tanisma varmiydi
Var. Hayatımda bu kişi.
yürümüyor ilişki ama kopamıyoruz da.
Olmuyor işte ama inat ediyoruz anlamsız anlamsız. Sürekli kavga ediyoruz ama sonra ikimizde barışmak için uğraşıyoruz filan
Evet sevdim
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?