Salına salına yürüyen, yol vermeyen teyzeler.
Pazarın ortasında muhabbete dalan ablalar.
Yılışık pazarcılar ve KALABALIK...
:)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer nefret ederım pazara gıtmeyı cunku pazarda kadınlardan cok erkekler sankı kadın avına cıkmıs gıbı boş boş dolanıyorlar.bu bırıncı sebebım.ıkıncı sebebım bazı kadınlarda sahılde gezıyor gıbı tıpış tıpış gezıyolarkı en gıcık kaptıgım sey.üçüncü sebebım bazı pazarcıların saçma saçma davranısları atıyorum sarısın bır hatun gorunce lımon var cok tatlı lımooon dıye bagırmaları.bu yuzden adım dahı atmam pazara
nefret edrim pazara gitmkden ya gitmem yada yalnız gitmem,hele kışın hiç çekilmez,tam orta yerde hafta içi birbirilerini görmeyen pazarda gördükleri zzaman dakikalarca konuşup geçmemize pazar trafiğinin tıkanmasına neden olan hatunlarmı dersin sana değmek için kalabalıklığı fırsat bilen sapıklar mı dersin o yüzden çıkarsam tenha olduğu zaman çıkıyorum
hiç sevmem küçükken annem zorla götürürdü ne giyim ne yiyecek pazarından hiç hazzetmem
Cevap
1Cevap
Hiç sevmem teyzeler öyle bi yürüyolar ki sanki bomboş tarlada yürüyolar gibi önlerine geçeni eziyolar annem zorla götürüyo bazen :(
gittiğiniz pazara baglı :) kıyıda kösede acılan dandik pazarlara gitmeyi sevmiyorum elbette ama olsun söyle bir ulus pazarı, bir yesilköy pazarı bakın nasıl zevkle gidiyorum .
Severim pazarları ama uzun süredir hep marketlerden alışveriş yapıyoruz.Evimizin dibinde her yerde market var artık.
Kıyafet için de severim.Bostanlı ve Özkanlar pazarında gayet güzel ve kaliteli şeyler bulabiliyosun.
pazara gitmeyi sevdiğim tek bir yer var o da ilkokulu okuduğum ilçede onun dışında korkulu rüyam
Ben biraz boğuluyorum kalabalık ortamlarda . Çığırtkanların dışında seviyorum ama :)
Bazen gitmeyi severim.
Annemle gidersem severim :D
sevıyorum farketmez :)
Sevmem
farketmez:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar