Alışveriş & Hediyeler Pazara gider misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Özellikle erkekler ev işi yoğunsa hanımınızın yerine Pazar yapar mısınız? Pazara gider misiniz? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pazar bize uzak kalıyor marketten alıyoruz genelde. O yüzden ayda yılda bi kere pazara gitmek benim için çok eğlenceli geliyor 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pazarın bir özelliği yok bence markette daha ucuz ve seçebiliyorsun... ama öyle bir durum olursa tabiki giderim annem sipariş veriyor gidiyorum.. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ömrümde sayılı gitmişımdir.. babam yapar pazarı.. ben gezmek için giderim genelde bugün buranın pazarı belkim giderim. 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bekar olduğum için ara sıra gidiyorum. Evli olsam mecburen her pazar günü giderim. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek gitmeyi severim pazarcı arkadaşlarımla da görüşmüş olurum 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evde Sürekli Ben Gidiyorum Hiç Sormadan Şu Lazım Mı Pek Sormam Alır Gelirim Ne Varsa Evli Değilim 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gideeim çok da severim gitmeyi. Sebzeyi meyveyi tek tek en güzelinden seçmek çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yalnız yaşadığım için çoğu zaman pazar alışverişi yaparım zaten 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 8 yıl boyunca pazarı hep ben yaptım. o sadece sipariş verdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de yaparım ama bil bakalım ne eksik 😂 Seninki yapar mı gider mi peki 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gidiyorum ama pek sevmiyorum tabi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 724 cevap paylaştı. salı günleri gidiyorum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pazar bize uzak kalıyor marketten alıyoruz genelde. O yüzden ayda yılda bi kere pazara gitmek benim için çok eğlenceli geliyor
Pazarın bir özelliği yok bence markette daha ucuz ve seçebiliyorsun... ama öyle bir durum olursa tabiki giderim annem sipariş veriyor gidiyorum..
Ömrümde sayılı gitmişımdir.. babam yapar pazarı.. ben gezmek için giderim genelde bugün buranın pazarı belkim giderim.
Bekar olduğum için ara sıra gidiyorum. Evli olsam mecburen her pazar günü giderim.
Tek gitmeyi severim pazarcı arkadaşlarımla da görüşmüş olurum
Evde Sürekli Ben Gidiyorum Hiç Sormadan Şu Lazım Mı Pek Sormam Alır Gelirim Ne Varsa Evli Değilim
Gideeim çok da severim gitmeyi. Sebzeyi meyveyi tek tek en güzelinden seçmek çok hoşuma gider
Yalnız yaşadığım için çoğu zaman pazar alışverişi yaparım zaten
8 yıl boyunca pazarı hep ben yaptım. o sadece sipariş verdi.
Tabiki de yaparım ama bil bakalım ne eksik 😂 Seninki yapar mı gider mi peki
Gidiyorum ama pek sevmiyorum tabi
Giderim alırım
salı günleri gidiyorum :)
Tabiki memnuniyetle giderim
Hep ben yaparım zaten
Giderim seviyorum
Arada bi giderim
Giderim