üniversitede ki ilişkiler uzun sürer mi ? sürmesi için nasıl davranılmalı ? fazla karısılmalı mı sevgiliye?
Cevabın nedir?
Gerçi Muhabbetlerdede yazılmış bir çok sey özellikle bayanlar bu konudaki Evet bulunuyor ama Çoğu karşıcinsin menfaat ve Oluşturmuş olduğu Kezban mantıgının birleşimi olan mantıklı eş istiyorum Ciddi Düşünen arayıpta kendini yatakta zıplayıp Mutlu sonun ardından, geçmişte yine aynı üni ortamında gerçek sevene geri dönmesiyle son bulanlarda oluyor :) Önemli Olan mantık zırvalığımış bilmeme bırakırsan bunları gerçek seveni görürüsün.Seni yatakta değil yanında sevene bak. Çoğu abaza teklifleride olabilir .İşte Çok erkek bana çıkma teklif alıyorum dadiyebilrsin ama Erkek değil Adama bakacaksın İlerigörüşlü ol tavsiye ;)
18 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın erkek cokta adma yok piyasada herkez bır ortam bir yalan bir aldatmanın peşinde gerçekten seven insan kalmamıs
- +1 yıl
karakter tabi ki karaktersiz insanlar sevmemelı bence sözünü tutmayan adamda zaten ben 3seye cok onem veriyrm 1.güvenilir olması 2.benim uzulceğim veye sevdgım seylerı ıstemedgm halda yapmayı bırakması 3. sözünün eri karakterli olması tutamayacagı sözler vermemesi ..gerçi bütün kızlar bunu ister
- +1 yıl
:) Bütün kızlar evet onu ister ama kalkıpta bir kere Güvenden kasıt önemlidir burada Mesela bende 5 ay konuşupta işte hiçbir erkeği sevemem güvenemiyorum sorun sende değil Bende değipte böyle sağlam güvenilir kızımız ciddi düşünüyoruz ayagına daha 1 haftada tanışıtığı pardon sman altında doğru işilkiler götürdüğü için kendine bile güveni kalmaz böleleri Snein güvenin yoksa erkeklerde aynı duurmda unutma sende güven vermelisin
- +1 yıl
ben türümün son örnegı gibi biriym :) sevgilimden baska hıc bir erkele gezmem muhattap dahı olmam haytımda tek o vardır benim için ve asla aldatmam çok fazla sadakatlıyımdır ama fazla ılglı oldugum ıcın surekli ne yapıp ne ettiğini ögrenmek ıstedgmden sıkarım ınsanı (sevgilim değilmi haberimin olması gerek yanı) biraz da herkız gibi dırdırcıyım kötü niytli değilim fazla sınırlenirm kızgınlgm bir lafıyla gecr istmedgm bişey olunca tabi ama sen böyle birine güvenmezmısın ?
- +1 yıl
:)) kesinlikle böyle olmalı erkek gözler yalan söylemıyor gerçekten
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkinin yürümesi mekana değil iki insan arasındaki bağa ve en önemlisi sadakate bağlıdır. İlişkinin sürmesi için de olduğun gibi davranmak yeterlidir. Seni sen olduğun için seven insanla devam etmek istersen tabi. Karışma konusuna gelirsek de herşey dozunda güzel.
03 Yorumla- +1 yıl
oldugun gibi davranmak bazen işe yaramıyr gizlilik bence gerekli insanlarda öyledr zaten gizli olanın peşinden gider
- +1 yıl
Olduğun gibi davranmal işe yarıyor demedim ki zaten aksine hep zarar görürsün. Fakat gerçek sevenin olmasını öyle olmalısın. Gizem peşinde koşacak insanıda yolver gitsin define avına.
- +1 yıl
:))
benim ilkokul arkadaşalrım 5.sınıfta bir başladılar..liseyi üniversiteyi aynı okullarda okudular..ve şimdi nişanlılar..yaza düğünleri var:)14 sene felan rahat oldu yanii:)
07 Yorumla- +1 yıl
ohh masllah ya sasoıyrm oyle insanlara nasıl surduruyolar hiç ayrılmadılar mı kı
- +1 yıl
hadi ya ne güzel gerçekten seviyorlarmıs birbirlerini
- +1 yıl
:)) hep öyle olur hatta kıskananda cok olmus onları ayrırmk istyende
- +1 yıl
:)) haha bak işte sanki dünyada erkek yokmus gibi seven insanlara bulasırlar
Arkadaşlarımın hepsi ünv bitince ayrılmıştı. sanırım 2 tanesi ünvde tanışıp evlendi.
11 Yorumla- +1 yıl
ne güzel nasıl başarıyorlarsa bunu bıde lisede tanısıp evleninide var bunun agzım acık izliyrm oyle insanları
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yıl2 tarafta hayattan ne istediğini tam olarak anlayana kadar o ilişki devam ediyor bazen 1 bazen üniversite bitene kadar ama genel olarak insanlar kendilerini tanıdıkları anda hayal ettikleri kişinin karşısındaki kişi olmadığını anlıyor sonrası boşa giden yıllar demeyim tecrübe tecrübedir sonuçta.
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle bazı seyler uzuyr ma tecrübe kalıyr
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılgenellikle yeni girilen bir ortam olan kampüs ve çarşı civarlarında,eğer gurbette iseniz ailenizden uzakta kalmanızın neden olduğu melankolik tavırdan kurtulmanız amacıyla,damacana ile dahi sevgili olmayı düşünebilirsiniz.Amaç,4 yıl boyunca canı sıkıntısı ve yalnızlıktan kurtulup,''ulan üniversite yılları da,ne çılgın zamanlardı.Eğlencenin dibine vururduk''diyebilmektir.
30 Yorumla
+1 yılUzun sürmez ama belli de olmaz.
Genelde herkes takılmak için sevgili yapıyor.634 Yorumla- +1 yıl
ciddi anlmda kimse olmuyr mu
- +1 yıl
Nadir denk gelir. Bunu da anlamanın yollarını sayıyorum.
1. Evine çağırırsa ayrıl.
2.Gece bara diskoya gidelim diyorsa ayrıl.
3.İçelim diyorsa ayrıl.
Bak bunlar önyargı değil ama üniversiteli erkeklerin taktikleri - +1 yıl
hep böyleler mi
- +1 yıl
Böyleler.
- +1 yıl
nasıl değiştiryr üniverste erkekleri bu kadar anlayamıyrm amacı ne yani ne tip erkek bunlar acaba sınıflandırsk
- +1 yıl
niye yaw ders çalışırdık evde
- +1 yıl
Kütüphanede çalış kardeşim.
Bana sorarsan üniversiteden sevgili yapma. Ancak sınıf arkadaşların olursa olur. Diğer bölümler sıkıntı. Adam etmeye de uğraşma. Ne gerek var kendine yazık yani. - +1 yıl
kendi bölümümden mı buluyum diyosun yani artık kımseyı adam etmeye cabalmcm cunku olmuyorlar
- +1 yıl
Aynen kendi bölümünden hatta olursa aynı sınıftan bul. Çünkü arkadaşlarınız ortak olacak başka türlü düşünmeye cesaret edemez. Arkandan işte çeviremez.
- +1 yıl
bu devirde çok arkadan iş çeviren var nasıl güvenilebilirz ki
- +1 yıl
Güvenmeyeceksin tatlım. Zaten gerçekten güvenilir biri ise zamanla sen fark etmeden güvenmiş olursun. Güvenene kadar öpüşme bile gerekirse. Zaten seni zorlamıyorsa bu konuda, yararlanmaya çalışmıyorsa ve bunlara rağmen ilgili davranıyorsa hoşlanıyor demektir gerçekten.
- +1 yıl
çok haklısın mesafeli olmak en iyisi bu dünyada gerçekten artık herşeyın çivisi cıkmıs bir allahın kulunu görmedim güven verebilck versede degısıyrlar
- +1 yıl
Aynen öyle. Azcık yumuşayalım azcık ilgi alaka gösterelim hemen bir tarafları kalkıyor.
- +1 yıl
aynen ya mesela ben ben gözümde devlestrdım zaten onu biliyrm kesinlikle hint kuması değildi diğer erkekler gibiydi ama cocuk benle cıkmadan önce pısırık birisiydi kendine güvenmeyen benle cıkmaya basladı ortamdan ortama kosmaya basladı hiç birşey anlamdım
- +1 yıl
işte böylelerine hep zoru oynayacaksın, yüz vermeyeceksin. İki adım atıp üç adım geri kaçacaksın. Sevimli ilgili davranacaksın ama takmayacaksın. Erkekler bundan anlıyor.
- +1 yıl
Anlat doğrusunu sabri bilelim.
- +1 yıl
aynen bundan sonra böyle davranıcm örgüde bile ter yüz oluyor yüz vereicm bağlanmcm cok sevmcm sevdircm ilgili olcn ama terslemesini sensiz de olabilcgni hissetrcn yoksa cantada keklik muamelısı yapıyorlar
- +1 yıl
yüz vermicen kaçan kovalanır dicen oda kovalamayacak , seni bırakacak başka bir kız deniyecek yüz veren illaki çıkacak kaybeden yine sen olacaksın ... örngin 2 kız arkadaşsın erkek arkadaşın sende bulamassa aradığını arkadaşına yönelecek olmadı başka bir kıza ... olay bu böyle yaparsa sen kaybedersin
- +1 yıl
Aynen tatlım bir söz varya. "Başımın üstü de müsait, ayağımın altı da, yerini sen seç" diye.
Cuk oturuyor. - +1 yıl
Sabri zaten yüz bulamayınca başkasına gidecek ise ebesinin nikahına kadar yolu var. Öyle adamları uzak tutmak için böyle yapmalı diyoruz ya.
- +1 yıl
aynen tatlım cuk oturdu valla :) öyle olcksa zaten benle işi olmasın sabri03 yüz versende giden gider vermesende gider aklında varsa baskası yapar sen engel olamzsın erkek cokta adam yok işte yüz verirsin seversin sonra ise seni burusturup atar bir kenara adamına göre davranmak en iyisi ama insanlar cok değişiyr malesef adam sandıklarmızda serefsiz cıkyr
- +1 yıl
neymiş o
- +1 yıl
Bir şey bildiği yok bunun.
- +1 yıl
:)) saol canım benim bu arada cevapladıgın konustugun akıl verdiğin için :)
- +1 yıl
Rica ederim her zaman canım :)
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
cocuk oyuncagı mı bu git ıycn ama gitmyck senin kuklan mı olmalı yanı nasıl ızın vermıcksın kı
- +1 yıl
sen bana öner o zman
+1 yılkarşı tarafın karakterini çözdüysen anladıysan sorun yok sempatik ve bakımlı bir kızsan cana yakınsan o çocuk seni bırakmaz -bırakırsada aptalın tekidir.. (deneyim k0nuştu :) )
21 Yorumla- +1 yıl
valla öyle bir kızım ama bırakan bırakıyor arkads anlamdm ben zaten bu işi ilgi göstersende gidşiyr göstermesnde
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Süren de var sürmeyen de.
Genelleme yapamazsın ki böyle konularda..114 Yorumla- +1 yıl
haklısında genellikle üniversite ortamında eşini bulmak için gidiyrlar ya
- +1 yıl
Milletin dediğine kulak asma bence. Şöyle derse amacı budur vs.. Bilemezsin bunları kişileri tanımadan. Sen kendine uygun hayatı yaşayan,kendine denk kişilerle olduğun sürece milletin kriterlerine uymasa da yıllarca sürebilir hatta sonu ciddi kararlara da varabilir. Hmm bana içelim dedi,demek ki ciddi düşünmüyor gibi bir şey yok.Ki bu bir örnek..
- +1 yıl
evet cok haklısın artık kimin iyi kimin kötü bilinmyr
- +1 yıl
sabri03 çok haklısın bencede hersey yerinde güzel insan bir zmandan sonra sıkılır zaten
- +1 yıl
çıkarları için sevmek nasıl oluyr gerçekten seviyor ama nasıl oluyr
- +1 yıl
vay aynısı oldu ya bastan sevdi sonra katlnamdı gitti demekki cıkarları ıcın seviyormus benı vay serefsiz
- +1 yıl
bana ilgi gösterirse benden baska kıza bakmassa en önemlisi benim üzülceğimi bildiği seyleri yapmazsa buda değer oluyr sabri03 meesha ı rahatsız etmeylım ona sürekli ileti gidiyordur sen soruma cevap yaz kendin olur mu?
- +1 yıl
yukarıdakı sorumun altındakı mavi kutucuga yaz
+1 yılaşk ile uğraşanların gözleri daha fazla şişiyor hem manitayla ilgilen :D
hem ders çalış falan çabuk yaşlanıyorlar çok şahit oldum fenaa@ :D
tabiki üniverrsite bitince dostluklarda aşklarda bitiyo lisenin bir değişiği :D18 Yorumla- +1 yıl
:) bunda cok haklısın
- +1 yıl
sende yaşamış gibisin :)
- +1 yıl
yaşadım evet:)
- +1 yıl
peki özlüyormusun o günleri :)
- +1 yıl
özlüyrm ama keşkelerde çok bneim lise yıllarım cok güzeldi üniversiteye gecnce hersey degişti nedense
- +1 yıl
ben 3 üniversite okudum hiç birinde lisenin tadı olmadı evet haklısın :)
- +1 yıl
aynen daha saftık daha temızdık galiba ya da daha sıkıntılar baselamamıstı 18yaşıma bir geldm üniverste sınavna bir girdim feleğim şaştı hersey değişti resmen
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılkarışacaksın tabi o da sana karışacak. birbirinizi daha iyi tanıyıp herşeyiinizi bileceksiniz. artı hayat üniv. de başlamıyor. okul bittiğinde gerçek hayat insann suratına tokat gibi geliyor. Her şey toz pembe değil.
01 Yorumla- +1 yıl
okul biittiğinde değil mi
sevgiline karışmazsan elinden uçup gider çok karışırsan yine uçup gider dozacını tutturman lazım önce sevgilini tanıyacaksın senin için nelerden vazgeçebilir gerekirse arkadaşlarından bile vazgeçermi ?
022 Yorumla- +1 yıl
vazgeçmedi benden vazgeçti işte ben onla her zman bulusmazdm cıkamazdım dısarı ben cıkamyrm dıye yerimi onlarla doldurdu işte ben öyle erkeğin ne biçim erkek sevmısım ben ya kendimden nefret edyrm yazık bana tam bir zman kaybı olduğunu farkettim gerçek yüzü çıkınca
- +1 yıl
aynen aynen keske hiç aşkı yasmasaydım yasasaydım da adam gibi biriyle yasasaydım böyle erkek bozuntularıyla olup uzulmektense ise hiç yasamasaydm
- +1 yıl
nasıl nerde aranır
- +1 yıl
aşkın yeri yoktur kırmızı ışıkta yayalar geçerken iki kişi birbirine aşık olabilir klasik kitap düşme olayı çarpışma felan çevrendekileri analiz etmelisin bana değer verenler vermeyenler olarak daha sonra senden vazgeçemeyecek olanları seçeceksin daha sonra bunların içindeen onun isteklerini karşılayabileceğin biriyle mutlu olabilirsin yani kısaca iki elmanın yarısı gibi olacaksın birbirini tamamlayacaksın ...
- +1 yıl
öylede bunu bulmak zor sen karsılasann bile isteklerini o karsılamaz erkeklerin coğu nankör oluyr nedense kızların yaptıgı fedakarlıkları görmuyr
- +1 yıl
fedakarlık yaptıgın halde yaptıklarını görmuymus gibi hareket eden hatta haketmedgnı bile bile seni üzen biri nankördür
- +1 yıl
ilk fedakarlıgı kım yapmalı
- +1 yıl
çok haklısın erkekler cok cantada keklik görüyr kızları iki ilgi sevgiyle
- +1 yıl
18m bırı 3sene surdu diğeri sayılırmı bilmem ama sanal ilşkiydi yyüz yüze 3kere falan geldik en fazla .. kesinlikle haketmıyr ben cok fedakarm bir ilşkide benim üzülcgmi bile bile hareket etti ve beni kaybetti emınımşu anonu bırakcgmı sanmıyrm ama bırakıcm yemin ettm benim değişmemi düzelmemi beklemek yerine gününü gün edyr simdi bir grm bile uzulmuydur emınım o kadar cok kızgınım kı umut verip gitmek ınsana cok koyuyr
- +1 yıl
ekle beni ordan onerirsin kıtap bana
- +1 yıl
kesinlikle eski sevgilim o ve hep oyle kalıck universtyye gitti bu sene k.bkma bı yerlerı kalktı
- +1 yıl
herkez böyle diyor sen hakedysun mutlulugu falan napıyım sevdim bir adam sanıdıgım adamı cefasını cekıyooruz işte ..gerçek aşk ne olursa olsun gitmemektr güvenebilmektr onu görünce mutlu olmaktır onla huzur bulabılmektır
- +1 yıl
vardır vardır
Yaşamış biri olarak söyliyebilirim Kantinde başkayan aşk Otogarda biter...
11 Yorumla- +1 yıl
lisedede cok sürmüyr ki
Kişilere bağlı bir olgu bu..lisede tanışıp sevgili olan birlikte aynı üni okuyan ve şu an 15 yıllık evli olan amcam var benim :)
03 Yorumla- +1 yıl
ay ne güzel ya bende öyle olmak ısterdim hep ama işte kader bize gülmedi
- +1 yıl
öyle öyle hayırlısı buymus canım :)
+1 yılzannetmem ama uzunlukta kişiden kişiye değişir kimine bir hafta uzundur kimine 10 yil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenende oluyor okul bıtınce ayrılanda. Bıraz sabır gerekıyor.
00 Yorumla
+1 yılamaç skor yapmak daha fazla vagina kız la beraber olmak :D uyan uyan .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya nerede başaldığının ne alaksı var anlaşabiliyosan sürer :D
00 YorumlaValla bence çoğu üni bitene kadar sürüyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
lisede öyle
Benimmki 6 yıldır devam ediyor
01 Yorumla- +1 yıl
allah ömür boyu mutlu etsin maşallah :)) sırrı nedir bu işin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 tarafında kişiliği sağlamsa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe bile götürür :D
00 Yorumla
+1 yılGenelde finali düğüne bağlayan ilişkilerdir ..
00 Yorumlaben çıktım 3 ay aldattı sen karar ver.
01 Yorumla- +1 yıl
:(( kime güvencez biz o zman
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çiftlerin meşrebine göre.
00 Yorumla
+1 yılüni aşkları ünide başlıyor otogarda son buluyor...
011 Yorumla- +1 yıl
otagarda derken
- +1 yıl
okul bittikten sonra aşk otogarda son buluyor herkes memleketinin yolunu tutuyor ünide olan ünide kalıyor üni aşkları bir gönül macerası...
- +1 yıl
evlenenlerde var ama yanı bizim iş görücü usulune mı kalmalı en doğru en saglıklı bu mudur
- +1 yıl
ini aşkları boş iş çok nadir oluyor evlenenler millet gönül eğlendiriyor boş ver aşkı meşki okulunu bitir kendi memleketinde ailenin uygun bulduğu birisi ile evlenirsin en doğrusu böyle...
- +1 yıl
evlilklerde uzun sürüyr ama görücü usuluylede
- +1 yıl
aşk sevgi ve saygıya döner sonra ıse değer ve kıyamamazlıga döner
- +1 yıl
sen bunu yapabileckmısın peki
Insana göre degsir.
020 Yorumla- +1 yıl
gerçekten doğru diyosun 20sınde neden topraga girer ki
- +1 yıl
allah korusun bazı kızlarada güven olmuıyr işte güvenşck kızlarada erkekler değer vermyr
- +1 yıl
saol canım :) erkeklerin coğunlugu boyle ama sabri03 üniverstede değil ya da baska yerde erkekler sevilmyck kızlara gidiyr doğru dürüst kız varken başkalrınla olmayı tercih edyrlar
- +1 yıl
erkeklerde oyle kızları sever takılır gerçek sevenleri görmez zaten ben kendimden biliyrm sırf kız arkadşlarıyla birlikte gezip tozmak ıcın beni harcadı tercih yaptı çünkü gezmesini istemedim hiç bir zman hangı kız ısterki sahiplenmesi gerek sevgilisini ama simdi ise onlarla birlikte takılıyr gezyr eglenyr ama ben yokum bensiz mutlu gözüyor bu işin geleceğide var umut verip giden erkeklerden adam olmaz böyle erkekler sevgili bile yapmamalı haklı değilmiyim OdiEtAmo
- +1 yıl
cok haklisin canim benim, citipiti. Birak onlar yaptiklariyla kalsinlar. Demekki allah seni bir hata yapmandan korumus. O seni hak etmiyormuski öyle seni kaybetmis. Sen onu kaybetmedin. Böyle düsünen cok oldugu icin zaten adam gibisini bulamiyoruz. Hep cikar pesinde millet. Ama kaya gibi kiza raslayinca, hepsi korkak ve pisirik oluyor.
- +1 yıl
allaha bıraktım hayırlı neyse o olsun canım dıyorum artık..aynen hep çıkarları ıcın yanasıyrlar çok sevip öldükleri için öyle kısılerde cok yoktur zaten bizde bizi haketmeyenlerle oluruz zaten hep..diş geçiremıyecek her dedğini yaptarmyck ya ondan korkarlar en ıyı kız tıpı kaya gibi sert kız kovalyn değil kovalnn kız basit olmıycksın basit ınsanlar sana teklif dahı edemesin
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. denemeden bilemezsin
02 Yorumla- +1 yıl
orasıda öyle tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde kısa bol sevişmeli-sokuşmalı ilişki moda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonu gorulmeyen iliskidir
01 Yorumla- +1 yıl
peki severek kimseyle olamckmıyız illa görücü usulumu olck hiç bir ilişki yrümyr baksana
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. takılmalıksan sürmez
031 Yorumla- +1 yıl
ciddi olarak
- +1 yıl
evlilik düşüncesiyle birliktelik
- +1 yıl
allaha şükür göründüğüm gibiyim ortamcı ya da erkeklerle muhabbetm yoktur
- +1 yıl
gördüğüm kadarıyla erkekleri çok bozuyor gerçektenn niye böyle oluyrsa
- +1 yıl
benim eski erkek arkadşımda iradesizmiş demek ki oysa kı doğruyu bilirim havalarındydı simdi ortamdan ortama kosuyr gezmedği yer akşamları evde oturdugu birgün bile yok
- +1 yıl
üniversite bitince anlar ama işte geç oluck artık
- +1 yıl
aynen düşün düşün nertti eye kadar hakedemedi gi
- +1 yıl
bağlanılmak kötü işte ya bitiyr ya bide ilşki bir boşluk oluyr içinde insanın ılıskıde ne bağlancksın ne cok sevceksın nede güvenceksın bence insanlar o kadar cabuk değişiyr kı insan sasıryr bitmycek ılıskı yoktur bitmycek gibi davranılınca sen bitiyosun
- +1 yıl
bağlanmak kötü bişey değil sadece doğru kişiyi tahmin edebilmeli insan biraz kapılarını kapalı tuttumu öyle her önüne gelen içeri giremez zaten bakarsın biri zorluyor o kapıyı işte o doğru kişidir senin kapalı olmana rağmen uğraşması emek harcaması niyetinin doğru olduğunu ortaya koyuyor
- +1 yıl
haklısında sonra vazgeciyr ugrasmıyr bile ki insanlar dediğim gibi cabuk değişiyr beni seven ınsan bu olamaz demeye başlıyosun
- +1 yıl
hımm bakıs acını cok begendim sen kovalamalı o kaçmalı diyosun yani zor kız hesabı yanı kovalamayı ya bırakırsan peki
- +1 yıl
ne güzel inş öyle birini bulursun ama düşüncelerini çok begendim bu arada sözünün eri biri gibi duruysn ne güzel ;)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)) mubalağa etmek istemem tabi yani düşüncelerimin vardığı son nokta bu çünkü artık ciddi bir ilişki düşünüyorum önceden hatalarımız olmuştur dört dörtlük değiliz tabi ama böyle bir sonuca başlamak iy diye düşünüyorum çünkü insanın bir yerde kendine çeki düzen vermesi gerekiyor ; )
- +1 yıl
aynen çeki düzen verince ona göre kişiler çıkacktr karsına ..haasız kul olmaz onemlı olan hatadan dönüp kendini düzeltmektir ..bende bu bu düşünceyle yola cıktım bakalım son duragımız nersi olucak hakedeni buluruz inş :) bu arada takibindeyim iznin olursa ekliyim
- +1 yıl
kesinlikle adam gibi erek ve ciddi bir ilişki gerisi yalan benim için :) saol
- +1 yıl
hıc bir zman kolay kız olmadım ama sevdigımde birkere kolaylıgı bırak yalvaran kız oldum ve ben böyle biriside degılım hıc ..adımlar önemli hakedebilck kıymet vecekse gelsin vermiycekse gitsin zaten hatamdan cok pişmanım keske zamn geriye aksa ama iste ders oldu hatalar bana bu yönden bkıyrm artık tekrar aynı hataya düşmemk için
- +1 yıl
tek amacım bu bundan sonra zaten
- +1 yıl
sanada cok tesekkürler konustgun için derdime ortak oldugun için :) görüşmek üzere iyi aksamlar:)
Pek uzun sürmez
00 Yorumlaüç günlüktür hepsi
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri