• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Üniversitede başlayan ilişki okul bitince bitiyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Üniversitede başlayan ilişki okul bitince bitiyor mu?
Üniversite Soruları İlişki Soruları Okul Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • tahsinkaya
    tahsinkaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    6 ay

Bence üniversitede başlayan ilişkilerin mezun olunca otomatik olarak bittiğini söylemek çok haksız olur. Evet, okul bitince hayat çok değişiyor; şehirler ayrılıyor, iş telaşı başlıyor, herkes kendi yolunu bulmaya çalışıyor. Ama bu “mezun olduk, ilişki de bitti” gibi zorunlu bir kural değil. Daha çok, o ilişkiye gerçekten ne kadar emek verildiğiyle ve iki tarafın da aynı yönde yürümek isteyip istemediğiyle ilgili.

Üniversitedeyken her şey daha kolay; aynı kampüs, aynı kafeterya, ders araları, ortak arkadaş ortamı… Birbirini görmek için ekstra çaba harcamaya gerek kalmıyor. Mezuniyet sonrası ise ilişki biraz sınavdan geçiyor. Uzak şehir, yoğun iş temposu, aile baskısı, gelecek kaygısı derken iletişimi sürdürmek zorlaşıyor. Bu noktada ben şuna inanıyorum: Gerçekten isteyen, bahane değil çözüm arıyor. Bazen daha az görüşülüyor, bazen saatler uymuyor ama iki taraf da “biz bunu sürdürelim” diyorsa ilişki bitmek zorunda değil.

Tabii her ilişki de sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok. Bazı çiftler okul ortamında çok uyumlu olurken, gerçek hayattaki sorumluluklar başlayınca farklılaştıklarını fark ediyor. Hayat hedefleri, çalışma tarzı, şehir tercihleri, hatta para konusuna bakış açısı bile değişebiliyor. O zaman da ilişki yavaş yavaş kendiliğinden çözülüyor. Bu da ille de “başarısızlık” değil; bazen sadece yollar ayrılmış oluyor.

Kısacası, üniversitede başlayan ilişki okul bitince otomatik bitmiyor. Bitiren mezuniyet değil, iki kişinin ortak çabasının azalması ya da artık aynı hayali paylaşmaması. Emek varsa, samimiyet varsa, “aynı takımda” hissetme duygusu varsa mezuniyet sadece yeni bir sayfa oluyor; son sayfa değil.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

mesela bir tanıdığım üniversitede tanıştılar aynı sınıftalar kızla sevgiliyken başka kızlarla da takipleşiyor. takip ettiği kızları takipten çıkmıyor böyle bir durumda kızı ciddi manada seviyor oluyor mu sence? seneyede okulları bitecek kız memleketine gidecek böyle bir erkek o kızla devam eder mi

Yorumla
    • tahsinkaya
      tahsinkaya
      6 ay

Bence burada “seviyor mu, sevmiyor mu” diye siyah-beyaz bir cevap vermek çok zor. Birinin sosyal medyada başka kızlarla takipleşmesi tek başına “ciddi değil” demek anlamına gelmez ama tamamen masummuş gibi davranmak da gerçekçi olmaz. Asıl önemli olan, bu durum kızın içini nasıl hissettirdiği ve erkeğin genel tavrı.

Eğer bir erkek ilişki içindeyken hâlâ başka kızlarla takipleşmeye, story kovalayıp beğeni atmaya çok meraklıysa bu genelde şunu gösteriyor: ilgisi dağınık, seçenekleri açık tutmayı seviyor, yani duygusal olarak tam odaklı değil. Bu “hiç sevmiyor” demek değildir ama “çok olgun, çok kararlı” bir profil de çizmiyor açıkçası.

Gerçek sevgi biraz da tutarlılık, saygı ve sınır bilmekle belli oluyor. Kız bu durumdan rahatsızsa ve o bunu “abartıyorsun, ne var bunda” diye geçiştiriyorsa, burada sorun takipleşmeden çok, kızın duygusunu ciddiye almamasında. İlişkide hislere saygı yoksa, geleceğe dair çok parlak bir tablo çıkmıyor ortaya.

Seneye okul bitince mevzu daha da netleşecek aslında. Uzak memleket, farklı hayat düzeni derken, gerçekten isteyen biri emek verir, plan yapar, “biz bu işi nasıl yürütürüz” diye düşünür. Zaten şu an bile sosyal medyada kendini frenleyemiyorsa, uzak ilişkide daha da zorlanma ihtimali yüksek. Ama günün sonunda kimsenin kafasının içini yüzde yüz bilemeyiz; önemli olan kızın kendi sınırını bilmesi: “Ben nasıl bir ilişki istiyorum, nereye kadar göz yumabilirim?” sorusunun cevabı.

Yani mesele sadece onun sevip sevmemesi değil; bu ilişkinin kızın kendini güvende, değerli ve özel hissettirdiği bir ilişki olup olmadığı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

doğru söylüyorsun ben mesela onun eski konuştuğuyum numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • tahsinkaya
      tahsinkaya
      6 ay

Ya evet, anlattıkların bana da pek ‘ciddi ilişki adamı’ gibi gelmiyor açıkçası. Eski konuştuğu kişilerin numaralarını tutması, üstüne bir de hâlâ yeni yeni kızlarla takipleşmesi falan bana biraz seçenekleri açık tutma kafası gibi geliyor. İnsan gerçekten odaklandığı, değer verdiği birini hayatında özel bir yere koyar ya, burada o özen ve sınır duygusu çok yok gibi duruyor.

Tabii sevgi tamamen yok diyemeyiz ama ciddi bir bağlılık, emek, ‘bu kızla geleceği düşünüyorum’ hali de çok hissettirmiyor bana. Özellikle seneye okul bitip herkes memleketine dönünce iş daha da zorlaşacak. Şu anki tavrına bakınca, uzak ilişkiye gözü kapalı şekilde sahip çıkacak biri gibi durmuyor ne yazık ki. O yüzden senin içine sinmiyorsa, hislerine güvenmen bence çok daha mantıklı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ve bence böyle dengesiz birisi okul bitince yani 21-22 yaşında da ciddi bir yola girmez diye düşünüyorum çünkü daha ne istediğini bilmiyor gibi öyle değil mi sence de

Yorumla
    • tahsinkaya
      tahsinkaya
      6 ay

Maalesef şu an ne oldum delisi olma çağları.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bitiyor çevremde çok gördüm. Çünkü ilişkiyi ileriye sürdürecek sebeplerden biri olmuyor oda uzak mesafe ilişkisine dönem ilişkide sabretmek. Sabır olmuyor insanlarda. Sürekli okul çevresinde gördüğün adamı okul bitince herkes kendi memleketine döndüğünde artık görmüyorsun ya gözden uzak gönülden de ırak oluyor sonra da bitiyor. Kız gidiyor a101 de çalışan bir çocuğa aşık oluyor orada aşk bitiyor. Sonra kız bakıyor a101 de çalışan çocuk bize bakamaz diye maddiyat kafasına giriyor polis asker arayışı içinde oluyor biraz daha yüksek kriterde damat adayı bakıyor kendine. Hipergami kişiliği böyle bir şey.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

mesela bir tanıdığım üniversitede tanıştılar aynı sınıftalar kızla sevgiliyken başka kızlarla da takipleşiyor. takip ettiği kızları takipten çıkmıyor böyle bir durumda kızı ciddi manada seviyor oluyor mu sence? seneyede okulları bitecek kız memleketine gidecek böyle bir erkek o kızla devam eder mi

• YasinTR
      YasinTR
      6 ay

Yani kızların geneli zaten erkeğin kimleri neleri takip ettiklerine önce bakarlar sonra erkeğini ona göre seçerler. Ama bu %80 ihtimalle evet başka kızları takip eden erkekle başka erkekleri takip eden kızlar genelde hayatının merkezine kalıcı olarak birini alamıyorlar.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben mesela eski konuştuğuyum ben onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

• YasinTR
      YasinTR
      6 ay

Hayır kesinlikle cepte tutuyor çünkü bende bu sitede 2 senedir duruyorum ve kızlardan gelen sorular şikayetler genelde bu tarz oluyor rehberden silmiyor ama aynı zamanda başka kızlarla da konuşuyor görüşüyor gibisinden sorular geliyor. Yani bu tarz insanlara dikkat edin.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

O kızla da okul bitince ayrılacaktır büyük ihtimalle değil mi çünkü şu an her gün görüşüyor büyük ihtimalle bir şeylerde yaşıyor ama okul bittiği zaman ortak noktaları kalmayacak

• YasinTR
      YasinTR
      6 ay

Karakteri bozuk insan kimseyle ciddi yola giremez sadece karşısındaki insanı kandırır bir süre sonra öyle ilerler sonra kız farkeder ne olduğunu ve ilişki biter. Ama işte bu döngü kırılmaz. Hayatına kimi alırsa onu zehirlemeye devam eder. boş ver unut onu. Herkesin bu tarz pişmanlığı oluyor geçmişinde. İyi birini bul.

• Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Eğer kendi ülkenden sevgili bulamazsan maalesef öyle olur hem arkadaşlıkta biter çünkü okul biter herkes kendi memleketine gider geriye hatıralar kalır.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

• Necro12345
      Necro12345
      6 ay

Başka kızları takip ediyorsa o zaman onu sevmiş olur mu emin olamam. Zaten üniversite bitene kadar onu yanında olur bittikten sonra devam etmesi için önceden plan yapmaları ve anlaşmaları gerek yani iletişimi kesmemeleri gerek yoksa karşı taraftan umudu keser insan maalesef.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben mesela onun eski konuştuğuyum numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

• Necro12345
      Necro12345
      6 ay

O zaman o kişinin telefonunu bir kurcalasin ne var ne yok o zaman bir fikir sahibi olur.
      Silmedi numaranı ama yinede seni rahatsız etmiyor değil mi. Ne desem yalan olur..

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

tamam da o kızı ciddi manada sevip okuldan sonra da ciddi bir şey düşünse başka kızlara ihtiyaç duyar mı mantıken

• Necro12345
      Necro12345
      6 ay

Yani duymaz ama ben emin olman için öyle yapmanı söyledim sadece.. eğer şüpheleri varsa bu konuyu onunla konuşmalı. Ona göre devam etsin yaşa ayrılsın

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Bunu soran herkesin aklındaki o endişeyi hissediyorum! Üniversite ilişkileri bazen tam bir mevsim aşkı gibi, değil mi? 🎓🍂 Ama, ilişkiyi sadece bir "kampüs meselesi" olarak görmediysen ve birbirinize gerçekten değer veriyorsanız, okul sonrası da devam etmesi için hiçbir engel yok! Tabii hayatın getirdiği değişiklikler, farklı şehirler ya da kariyer planları işin içine girince dengeler sarsılabiliyor. 🌍🕊

Ama aşk dediğin, biraz emek ister. Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız hem bireysel hayallerinizi yaşayıp hem de ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Senin fikrin ne bu konuda? Üniversitenin aşk büyüsüne inananlardan mısın? 😊💕

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      6 ay

Ay bu durum tam bir karmaşık aşk bilmecesi, değil mi? 🤯 Şimdi, birini gerçekten sevmek demek, ona saygı duymak ve güven vermekle başlar. Eğer bir ilişki içinde başkalarıyla flörtleşme gibi hareketler varsa, bu biraz sevgi konusundaki durumu sorgulatabilir. 👀 Kız memleketine gittiğinde güven çok kritik olacak. Eğer ilişkiyi ciddiye alıyorsa, hareketleriyle bunu göstermesi şart. Ama maalesef bu durum güveni zedeliyorsa, devam etmesi biraz sallantılı olabilir. Kızın, bu dinamiğin onun duygularını nasıl etkilediğini iyi düşünmesi lazım. 🫶 Kesin seviyor ya da sevmiyor diyemem ama sevgi eylemle de belli olur, değil mi?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

20

Cevap

• barraküda
    barraküda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Eğer amaç sadece ilişki ise hiç bişe kalmaz anında biter. Amaç ilerisi ise daha sıkı güçlü olur evliliğe doğru gider

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      6 ay

Zor o iş
      Ama bilinmez belki aralarında bir anlaşma vardır karışmama konusunda
      Kimse kimseye karışmıyorsa ya da darlamıyorsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

yok ya o kadarda rahatlık olmaz bence ciddi ilişkiyse şayet. birde kızı cidden sevse kız demeden de çıkarır mantıken. ben mesela onun eski konuştuğuyum numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      6 ay

Adam seviyor sevmiyor bilinmez belkide aralarında çıkar ilişkisi var bilemezsin boş ver ne halleri varsa görsünler
      Burada ne genişlikler gördük ne varki bunda

Yorumla
  • Karahindibaaaaaa
    Karahindibaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

Kişiye bağlı tamamen. Benim çevremde üniversitede tanışıp şu an evli olan insan çok ki şehirleri falan da baya uzaktı yani. İş kişide bitiyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

• Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Devamını getirip evlenenleri de gördüm okuldan sonra ayrılanları da beni sorarsan benim manitalar hep üni dışındaydı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

Bence arkadaş bir b planı da yapıyor gibi me geliyor ciddi seven bir insan değil takiplesmek gerçekten gerekmediği sürece başka kızlarla münasebet bile kurmaz çünkü zaten gereken doyumu sevgilisinden alıyor olması gerekir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

doğru söylüyorsun ben mesela onun eski konuştuğuyum numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

Yani ben olsam ilişkim varken sevgilim dışındaki karşı cinse mesafeli yaklasirim öyle de olması gerekir iliskime olan saygım gereği

Yorumla
  • Seftsegta
    Seftsegta Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Üniversite ilk yılın da olanlar genelde bitiyor

İkinci sınıfta ve sonrasında tanışıp şu anda asistan olup evlenen çok gördüm

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

genelde evet.. cok nadir devam eden var ayni sehirler vs olmasi gerek..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Hayır istatistiklere göre evlilerin çoğu eşleriyle okul/iş ortamında tanışıyor

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Devam edebilir ama alıştığı için eder sevdiği için değil sevse sevgilisini üzecek bir şey yapmazdı

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben mesela onun eski konuştuğuyum numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Sevdiğini hiç sanmıyorum arkadaşını çok üzer o oğlan bence sen ona akıl ver

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

kız memleketine gidince de büyük ihtimalle devam etmicektir demi mantıken

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      6 ay

Etmez ederse de kız mutsuz olur

• buttercupie
    buttercupie Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Üniversitede başlayanlar genelde evliliğe gidiyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • buttercupie
      buttercupie
      6 ay

İlişkisine sahip çıkıp başkalarına dadanmayanlar evliliğe gidiyor demek istemiştim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

doğru söylüyorsun. ben mesela eski konuştuğuyum onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • buttercupie
      buttercupie
      6 ay

Allah kurtarmış

Yorumla
  • E_c_e_33
    E_c_e_33 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

İlişkideki dinamiğe, niyete, samimiyete, iletişime bağlı. Değişkendir.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • E_c_e_33
      E_c_e_33
      6 ay

Zor bir olasılık. Yedek kulübesi doludur onun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben mesela eski konuştuğuyum ben onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • E_c_e_33
      E_c_e_33
      6 ay

Mümkün değil. Hovarda takılıyor o.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

evet çok doğru söyledin kalbi geniş gibi

Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.

Üni aşkları otogara kadardır derlerdi bizim zamanımızda

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Aserehehadejetejebe
      Aserehehadejetejebe
      6 ay

Bu esas oğlanımız daha otogara gitmeden başlamış ilişkisini bitirmeye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben mesela eski konuştuğuyum onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • Aserehehadejetejebe
      Aserehehadejetejebe
      6 ay

Ayran gönüllü bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

kesinlikle öyle. böyle biri okul bittiğinde o kızla mı evlenicek çok saçma düşününce

Yorumla
    • Aserehehadejetejebe
      Aserehehadejetejebe
      6 ay

Elbet bir gün durulacak ama kimse beklemez bunu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    6 ay

Konuşmaları uzakta iken de devam ediyorsa, sorun olmaz. Arada buluşurlar.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Etmez , zaten dalga geçiyor öyle yapmakla, gerçekten sevse diğer kızlar ile konuşmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben mesela eski konuştuğuyum onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Sevmez yeri geldiğinde onlara da yazacaktır, istemiyorsan numarayı da sileceksin. Hatta engelleyeceksin.

Yorumla
  • Ibracan2112
    Ibracan2112 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.

unide ilişki pek olmadi ama işimi ve arabami altima aldğimdan beri 2 ayda bir ilişkim oluyor saka gibi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Ibracan2112
      Ibracan2112
      6 ay

bak benim sinifimda bir kız vardi bana mektup yazmişti ama kıza dedim sevgilim var neden desen beni oldursunler ben ayni sinifimdan insanla yapmam miletin ağzina lokma olurum kız bunu yapti sonra dedim bak kımseye soleme aramizda ben solemem bu mal araya adam sokmaya başladi tum sınıf oğrendi hem kendini rezil eti 2 sene hem beni hata okulu birakti bile bi donem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

kötü olmuş. benim anlattığım olay için ne düşünüyosun

Yorumla
    • Ibracan2112
      Ibracan2112
      6 ay

bak benim ilişkim daha yeni bitt ben kızı seviyorudm verdim eline teli aldi cikardi pp ben kendim kaldirdim oda kaldirdi seven insan olunca kız sayisi 1 e duser gerisi yalan kız içinde ayni şekilde seviyorsa erkek sayisi 1 olur

Yorumla
  • Ateşligeceler90
    Ateşligeceler90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    6 ay

Çoğu fb ilişki zaten yüzde 90ı desek yalan olmaz

0
    0 Yorumla
  • Axetyhact
    Axetyhact Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    6 ay

Yok ya geneli evleniyo

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Yoo o lise için geçerli bir şey daha çok bence

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Kızdan eğer cinsel manada yararlanıyorsa devam etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bence o manada yararlanıyor çünkü benimle cinsellik üzerine konuşmak istemişti benden faydalanamayacağını anlayınca konuşmayı kesmişti. sen çekirdek kola yap sevgilinle demişti. ben onun eski konuştuğuyum. ve numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor mesela. ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Takma kafana bunu düşünecek olan sen değil onun hayatındaki kız bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

haklısın ama kızı kullanmıyor mu şu an sence anlattıklarıma bakarsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Ne biliyim ya seks zaten normalleşti sevgililer arasında artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ya kızı da görsen allah günah yazmasın hiç beğenmezsin niyeti de belli bence. kızı beğense ciddi düşünse hayatında sadece o olur diye düşünüyorum sence

Yorumla
  • GeceYıldızı1688
    GeceYıldızı1688 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Bitiyor olgunlaşınca istemiyorsun

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • GeceYıldızı1688
      GeceYıldızı1688
      6 ay

Yok güven vermez o erkek bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.

Tabiki de arkadaşlıklar bile

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      6 ay

Edenler var evlilikler var hani bilemez her kes aynı değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

tamamda kız ciddi manada sevse takip ettiği kızları bile takipten çıkmaz mı şu an o daha kız ekliyor yani sevgilisi varken

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      6 ay

Ya olasılıklar ile olmaz bunu soracagi kişi o erkek dedim herkes aynı karaktere sahip değil olmayabilir

Yorumla
  • mihribann1
    mihribann1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 32%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Biten de var bitmeyen de var

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      6 ay

Takip rtmesi önemli değil gerçekten sevgi var mı yoksa sadece sevgili mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Gerçekten sevgi olsa başka kızları görmek ister mi sosyal medyasında

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      6 ay

İstemez nence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      6 ay

Sanmıyorum onun için kendini yormamalisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

o kızı da kandırıyor büyük ihtimalle değil mi

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      6 ay

Özel konulara giriyor mu peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bence evet giriyordur niyet saf sevgi olan biri değil

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      6 ay

Giriyorsa işte hangisi yerse hangisi daha çok ileri giderse bende o işi görürüm hesabında olabilir

Yorumla
  • Maça-As
    Maça-As Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Araba/motor varsa bozulmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

kişilere bağlı

0
    0 Yorumla
  • 06KILIC06
    06KILIC06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 85%
    6 ay

Çoğu...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • 06KILIC06
      06KILIC06
      6 ay

Tabiki ciddi manada sevmiyor. Sevip değer verse onca kızı takip mi eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • 06KILIC06
      06KILIC06
      6 ay

İnandırıcı değil zaten

Yorumla
  • __tati__
    __tati__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    6 ay

Benim birader okul bitince evlendi. Bitmiyor yani

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • __tati__
      __tati__
      6 ay

Etmez. Her zaman yeni adaylara açık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

aynenn. ben mesela eski konuştuğuyum onun numarasını silmeme rağmen benim numaramı silmiyor ve eminim ben gibi konuştuğun kızların numarası da duruyordur telefonunda şu an. böyle bir insan o kızı sever mi bana inandırıcı gelmiyor ya

Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.

Devam eden var

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • PokerFace001
      PokerFace001
      6 ay

Başkasını takip etmesi bırakacağı anlamına gelmez ne düşündüğünü. bilemeyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

evet bitiyo

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Cerberus23
      Cerberus23
      6 ay

zor bence ya genelde bitiyo tüm ilişkiler şaşmadı bugüne kadar :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Cerberus23
      Cerberus23
      6 ay

sadece bu detaydan çocuğun zihnini okuyamam ki ama dışardan bakılınca evet inandırıcı gelmiyo

Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Devamı gelmezse evet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Davinci000
    Davinci000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.

Evet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Mahşerin_Yakışıklısı
    Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.

Genellikle evet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Cerennnn467963754
    Cerennnn467963754 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    6 ay

İdil sen misin hahahah

0
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Lisede öyle

0
    0 Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    6 ay

Evet

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      6 ay

Valla bacım o herif seni gözden çıkarmış üni bitti mi ilişki biter yattiysan eğer enayilik yapmissindir geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
  • Organicchemist199444
    Organicchemist199444 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    6 ay

çoğu kısa suriyorr

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yani devam etmiyor mu

Yorumla
    • Organicchemist199444
      Organicchemist199444
      6 ay

cogu cinsellik için birlikte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yorumla
    • Organicchemist199444
      Organicchemist199444
      6 ay

gel bu konuyu özelde tartisalim

Yorumla
  • CagriDen
    CagriDen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    6 ay

bitmez

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversitede başlayan ilişki okul bitince bitiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversiteye başlayınca ilişki biter mi? 21 cevap verildi
Üniversiteye gidince ilişki biter mi? 10 cevap verildi
Üniversiteye geçince lise aşkları biter mi? 5 cevap verildi
Lise aşkları üniversitede biter mi? 20 cevap verildi
Üniversiteye başlayınca her aşk biter mi? 44 cevap verildi
Üniversite arkadaşlıkları okul bitince bitiyor mu? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨