Çok yakın arkadaşım sevdiğimi söyleyemiyorum

bu kızla lise sonda sınıflar karma yapılınca tanıştım. evi evime yakın her gün birlikte gidip gelirdik ev-okul.bir çok kez yalnız bulunduk gerek benim evimde odamda gerekse onun evinde ama pc filan bahane oldu hep kız fotomodel gibi bişey bende fotoğrafçılık yapıyorum + photoshop yapıyorum bu sebeple çok sık gidip geldik birbirimize

bir çok kez gizli olarak kaçamak yaptık uludağa gezmeye denize yüzmeye v.s. yazlığa götürdüm dükkana çağırdım (petshop) ama bir gün evdeyken hafif elimi kolumu sürttüm belli etmeye çalıştım ama ama rahatsız oldu devam etmedim hala ara ara görüşürüz üni için Bursa dan Düzce ye gittim gelince arada görüşürüz ama direkt yüzüne söylemedim seni seviyorum diye ya da direkt öpemedim gitti benden kopmasından korkuyorum.Benim yabancı kızlarla cam açtığımı filan biliyo bunu söylemiştim zamanında eski kız arkadaşlarımdan filan bahsettim hiç yaptınmı diye sordum ama seni seviyorum diyemiyorum bende ne sorun var anlamıyorum bir kıza gidip direkt gel takılalım diyorum ama devamı yok uyuz oluyorum... ona sevdiğimi nasıl söyleyeceğim yardım edin bir akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
buluşma ayarladım takılcaz bir yerlerde gün boyu bakalım belli etmeye çalışırım ufaktan karşılık verirse veri napalım artık :/
Güncellemeler
+1 yıl
dün gece söyledim seni arkadaş olarak göremiyorum daha farklısın dedim . biraz durdu ve yanlış izlenim bıraktım sanırım senin üzerinde dedi ve ben seninle arkadaş olarak kalmak istiyorum sakın benle iletişimi filan koparma kırarım kafanı filan dedi ve kısa süre içinde onu bir yere götürmemi istedi :/ bu durumdan ne anlarsınız siz şimdi ileri bir tarih içinmi saklıyo kendisini çözemedim yani :/
Çok yakın arkadaşım sevdiğimi söyleyemiyorum