
30 yaşındayım, 22 yaşımda yani 8 sene önce evlendim eşimle. Kendisi 19 yaşındaydı o zamanlar. Evliliğimizde iki yıl boyunca sağlık kaynaklı bir problem hiç olmadı ve bende gençliğimin verdiği cahillik ile eşimi üzüyordum. Bir olay yaşandığında bağırıp çağırıyor hakaret ediyordum.
Kabusumuz 2 yıl sonra başladı
Herneyse bu şekilde geçen iki yılın ardından eşimin beyninde kötü huylu bir tümör olduğunu duydum. Birde oğlumuz vardı o zamanlar. Eşim sürekli kusuyordu ve başı ağrıyordu. Hamile olduğunu düşünerek mutlu mutlu gitmiştim hastaneye ama şok oldum. Büyük çaresizlik yaşadım, ameliyat olması gerek dediler ve ameliyat oldu. Bir sıkıntı yoktu ama bir süre sonra tekrar nüksetti. Velhasıl kelam 2 yıl daha mücadele etti eşim tümörle.
Ayrılık
2 yıl sonra bir gün yine hastanede yatarken kötüleşti. Doktorun sorduğu soru şuydu "eşinizi makinaya bağlayalım mı?" Çünkü makinaya bağlansada sadece biraz daha yaşamasını sağlayabilirdik. Birkaç ay belki. Son zamanlarda eşimde gitmek istiyorum diye sayıklamaya başlamıştı zaten. Makinayı kabul etmedik. Bütün akrabalarımız geldi hastaneye, eşim kendindeydi pek bizi anlamasada. Herkesle görüştü. 9 saat boyunca yanından hiç ayrılmadım. Doya doya konuştum sarıldım öptüm ve 9 saatin sonunda Daha fazla dayanamadı ama onunla dolu dolu bir 9 saat geçirdik. Herkes yanındaydı tam istediği gibi. Çok nadir rüyalarıma gelir. Oğlumada annem bakıyor, bana ondan kalan emanete. Eşime herzaman çok saygı duydum. Çok asil bir kadındı. Sevdiklerinizin kıymetini bilin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başınız sağolsun. Hayat kısa yaşadığımız her anın değerini iyi bilmek gerekir
MEkanı cennet olsun. Biz insan evladı elimizdekilerin kıymetini çok geç anlıyoruz. Bazen durup bir soluk alıp başkasının gözünden olup bitenlere bakmaya çalışırsak belki bir farkındalık yaratabiliriz.
Basiniz sag olsun cok uzuldum, esiniz sizi goruyor once Allahin rizasi icin sonra esiniz icin oglunuza iyi bir baba olun. Allaha emanet olun.
Biliyorum ama istemiyor beni..
Başınız sağ olsun! :(
Başınız sağolsun
Başınız sağ olsun.:(
Başınız sağolsun 😔
emeğine sağlık