Platonik Aşk Hikayem

Bu yazımda sizlere 2 yıl önceki aşk hikayemi anlatacağım. Biraz uzun olabilir, kusura bakmayın. İçimi dökmek istiyorum.

2017 yılıydı, 12. sınıfa geçmiştim o zamanlar. Üniversite hayallerim vardı, bir sürü kitap almıştım. Gecemi gündüzüme katıp ders çalışıyordum. Okulda bir çocuk vardı ilk Instagramdan görmüştüm. 11. sınıfta okul nöbetçisiyle annesiyle de tanışmıştım hatta. Okullar açıldığından itibaren bana bakmaya başlamıştı. Hatta sadece bakmakla kalmayıp arkadaşlarına da gösterip onların kulağına bir şeyler söylüyordu. Sürekli bakışıyorduk, aynı okul kursundaydık benim esprilerime gülerdi. Bana aşık gibi bakardı. Öylesine bakınırken bakışlarımı yakalar bana gülümserdi. bir keresinde kurstayken uç da istemişti. Ben de ellerim titreyerek verdim. Bu olaydan 2 hafta sonra Instagramda resmimi beğendi. Ertesi gün de gözleri benim üstündeydi. Merdivenlerden çıkarken arkasını döner bakardı.

Günler günleri kovaladı. Ben eskisi gibi ders çalışamıyordum. Çünkü onun gülüşüne aşık olmuştum. Eve gelince şarkı açar hayaller kurar, aşk sözleri paylaşırdım Instagramdan. O da görürdü. Arkadaşlarımın çoğu da biliyordu onu sevdiğimi. Onun tuttuğu takımla ilgili ve burcuyla ilgili aşk sözleri yazardım. O da beni seviyor zannettim, ne kadar da safmışım!

Kaderim böyle, hep platonik sevdim ben.
Kaderim böyle, hep platonik sevdim ben.

Kasım ayı geldi çattı. Ben iyice boşlamıştım dersleri. Aman nasıl olsa mezuna kalırım dedim. Hayatımın hatasını yaptım. 24 Kasım Öğretmenler Günüydü. O gün hava yağmurluydu. Onu sevdiğimi bilen bir arkadaşım beni çocuğun üstüne itti. Nasıl olduğunu ben de anlayamadım. O gün anladı onu sevdiğimi. 2 gün sonra Instagram profilinden tuttuğu takımı ve burcunu sildi. Çünkü ben onlarla ilgili aşk sözü atmıştım. İşte o zaman anladım hayatında başka birisi olduğunu. Haftalarca günlerce hayatında biri olduğunu gizleyip benimle flört etmişti. Ertesi gün arkadaşımdan araştırmasını istedim. Tahminim doğruydu, başka bir kızla konuşuyordu. Kızın sınıfı bizim karşımızdaki sınıftı. Zaten anlamıştım o kızın bütün fotoğraflarını beğenmişti.

Ben çok pişmandım, kendimi derslere adadım. Üniversiteyi kazanacaktım. Kaymakam olmak istiyordum. Hedeflerim hayallerim vardı. O ise benim onu sevdiğimi öğrenince sürekli benimle dalga geçti. Arkadaşları da beni suçladılar. 25 gün sonra da tekrar bana bakmaya başladı. Duydum ki kızın eski sevgilisi sevdiğimi tehdit etmiş ondan ayrılacaksın diye. Bu pısırık da korkup ayrılmış. Bir de sözde çok seviyorlar ya birbirlerini. Kız 2 ay sonra onun sınıf arkadaşıyla çıkmaya başladı.

12. sınıf bitti üniversite sınavını kazanamadım. Sevdiğim de başkasıyla çıkmaya başladı. Ben her gün ağlıyordum. Geceleri tansiyonum düşüyordu. Hatta bir keresinde kalp atışlarım 130 çıktı hastanelik oldum. Mezuna kalınca çok hırs yaptım. Ve şu an büyük bir ihtimalle istediğim yer olacak. Ama mezun senemde çok yıprandım. şu an maalesef antidepresan kullanıyorum :( Ben onu çok sevmeme rağmen o arkadaşlarıyla benim dedikodumu yaptı. Hiç kendilerini eleştirmeden beni suçladılar hep. Ben nereden bileyim ki çocuğun başkasını sevdiğini? Bilsem zaten aradan çekilirdim. Beni hep küçümsedi, benimle dalga geçti. O ve arkadaşlarının zihniyetine göre bir erkek çapkınlık yapabilir. Ama bir kız bir erkeğe aşık olsa suç (!)

Şu an eskisine nazaran daha iyiyim. Ama şunu çok iyi biliyorum ki yediğim kazıklardan sonra eskisi gibi olamam. Hep umutlarım hayallerim yıkıldı bugüne kadar. Kendime bir söz verdim. Artık hiç kimseyi kendimden fazla sevmeyeceğim.

Bu benceyi içimi dökmek için yazdım. Okuduğunuz için teşekkürler :)

Özdemir Asaf çok güzel özetlemiş
Özdemir Asaf çok güzel özetlemiş
Platonik Aşk Hikayem
Cevapla