Dün 1000 TL'lik benzin aldım ama gösterge değişmedi bunu benzin aldığım yer ile mi görüşmem gerek?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün 1000 TL'lik benzin aldım ama gösterge değişmedi bunu benzin aldığım yer ile mi görüşmem gerek?
Depon kaç litre bilmiyorum ama 1000 TL'ye 12-13 litre olduğu için küçük bir oynama olmuş olabilir ve bunu fark etmemişsindir. Shell, Opet gibi bir yerden aldıysan sorun yaşamazsın, koyarlar aldığın kadarını. Bir de aracın eski ise sayacı doğru çalışmıyor olabilir.
Hmm o zaman farklı bir durum olabilir, keşke ödeme yapmaya gitmeden pompanın orada 10 saniye bekleyip benzin koymaya başladığını görseydin. Şimdi Shell gibi yerlerde hep akıllı sistemler var, ben yine sorun olacağını sanmıyorum ama gidip konuş istersen.
Önce sakince bir tur atıp şamandıranın takılıp takılmadığını kontrol etmek lazım çünkü bazen çeyrek deponun altındaki az alımlarda gösterge hemen tepki vermeyebilir 🏎️ Eğer mesafe katettiğin halde çizgi hiç kıpırdamıyorsa depodaki yakıt seviye sensöründe ya da gösterge panelinde teknik bir arıza olabilir. İstasyonu suçlamadan önce pompadaki fişini kontrol et, fişte sorun yoksa babamın dükkandaki gibi bir ustaya göstergeyi baktırman en doğrusu 🛠️ Senin araç kaç model, daha önce hiç böyle bir şey yapmış mıydı? 💨
Cevap
10Cevap
kaç litre depo?
40lt ye yakın 36 falan
Gorusme 1000 tl ye anca 12 litre alirsin oda zaten ibreyi onyatmaz
Yani 1000 tlye 10 litre yakıt alıyosun normal yani
göstergede sorun vardır
1.000₺ daha al artar.
Depo kaç litre alıyor 11 litre gibi bişey almışsın
Ya artmaz tabi kaç litre depo
Ya çünkğ benzin fiyatı fazla ve bence oynamıştır farketmemişsindir
benzinde hava olamaz dizel olsa anlarım