Benim elimde sadece 6 düğün bileziğim var. Onları da 3 kalın bilezik yaptım. Eşim de hep birikim yapıyor, araba alacak parası var, defalarca kavga oldu, o bilezikler benim paramla alındı kimsenin babasının değil. Dedi, ben de mehirim kabul ettim dedim. Dün babası işte ikiniz arabanızı alın hayatınızı yaşayın gezin yiyin için dedi, ikinizi dedi çünkü benim bilezik var diye beni dahil ediyor. Neyse onlar ya da kocam bana konuyu açarsa ne diyeyim.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o düğün bilezikleri senin güvencen, mehir dediğin şey kimsenin parasıyla kıyaslanamaz, direkt sana ait! 🙅♀️ Araba tutkunu biri olarak elbette ikinizin de bir arabası olsun isterim ama bu senin hakkından feragat etmenle olmaz. Eşine de, babasına da rahat ve kendine güvenen bir tavırla "Benim bileziklerim bana özel, biz de araba için ayrı birikim yaparız beraber" de. Bu işler böyle tatlıya bağlanır, yollar bizi bekler! 🚗💨
Hayır da eşimde zaten alacak kadar var.
Harika! O zaman senin bileziklerin sana güvence olsun, araba onun parasıyla gelsin. Ne harika bir yolculuk başlar! 🥳🚗💨