Güncellemeler
10 sa
Erkeklerde yok demedik, kadınların çoğu böyle
Sinyale son anda basıp dönüş yapar, yolun orta şeridinden kağnı arabası gibi gider, arabayı arka arkaya park ettireceğim 50 metre kuyruk oluşturur! Bunlara ehliyet verilirken keşke üç kez kurs onayı alınsa...
Dahası sizden gelsin?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla onları görünce karşı şeride atlayacak duruma geliyorum genelde özellikle okul saatları park eder onlar bitince devam ederşm yola
Sorma reis ya
Valla bende erkek sürücülerden çekiyorum. Bırak yaklaşırken sinyal vermeyi öyle bir koldan haberleri bile yok🤦🏻♀️ Max 82 gidilecek yerde kamera olduğu halde arabanın totişine totişine iyice dayanıp hadi diyorlar. Hadi ise geç kenardan ye cezayı kardeşim 😒😒
Hahaha ben bile bazen beyinsizliklerine isyan ediyorum
Helal, linçliyecekler şimdi ama neyse 😃
Umrumda değiller far görmüş tavşan gibi bakıyorlar dar bi sokakta sıkışınca lan geri gitcen ya da ileri gitcen mal mal ne bakıyorsun bekliyorsun bi de diyorum 🤣
😂😂 konuş be! Kadının hası ❤️
Bi de 70 üstü dayılar en sevdiğim 🤣🤣🤣 sövüyorumm hjhjj
Onları hiç deme, amcamın yürüyecek hali yok ama direksiyon derdinde 😃
Düşünemiyorlar ya ama hala iktidar onlarda olcak kdjd
İktidar kalmamış, iktidar 😂😂 Direksiyonları buruşmuş hala sallama derdindeler jdglfl
Ahhahah işte büzüşünce böyle eksantirik işlerde tutunmaya çalışıyorlar ordaki kaybettiğinin yerini tutmasada arıyorlar bişeyler jdjdjdj hahahah
😂😂😂 o yüzden bol bol spor yapmalı hem vücuda hem oraya, nazar değmesin kalktı mı inmemeli :)))
Boş genellemelerden çıkın ya önüme sinyalsiz atlayan bi anda arabanın önüne kıran kurtarmasam kazanın bizi skeceği bi ton durum yaşadım o kadar m@l ehliyetini kasaptan almış gibi kullanan adam var ki kadını erkeği yok ama sizin işinize geldiği için ağzınıza kadın sürücü diye takıyorsunuz
asjjdsmam
tam zekana yakışan bir cevap olmuş hayatım aferin
😅
Saydıklarını yapan en çok erkek, bunu gösteren veriler var ama sen bilirsin. d
onu beceremeyen erkek sürücüler var kral.. çok takılmayın. d
Bazı erkek şoförler de böyleler