“Koca/baba parasıyla alınmış iyi kullanmaz tabii” söylemlerini bir kenara bırakın. Kazanmış, didinmiş, aracını kendi almış, arabası herkes kadar değerli olan kadın şoförlere bakış açınızı öğrenebilir miyim?

“Koca/baba parasıyla alınmış iyi kullanmaz tabii” söylemlerini bir kenara bırakın. Kazanmış, didinmiş, aracını kendi almış, arabası herkes kadar değerli olan kadın şoförlere bakış açınızı öğrenebilir miyim?

Düşük modelli araç kullananlar genellikle kendi birikimiyle almıştır der geçerim. Biraz daha yeni modelli araçları evliyse; ya koca parasıyla ya da kredi çekerek almıştır, bekar veya dul ise; sadece kredi çekerek veya sattıkları arabalarından artan paralarıyla almıştır der geçerim.
Niye bi kadın kendi başına lüks araç alamaz mı benim annem şirket sahibi mesela 17 yaşındayım bana ayrı bir spor araba alacaklar bu ay ben şimdi koca parası mı yiyorum?
@gizlii_000 Hayır, anne veya baba parası yiyorsun; ama yolda gördüklerimin çoğunu koca parası veya krediyle alınmış olarak tahmin ediyorum. Anne-baba parasıyla alınan çok nadir rastlıyorum. Çoğunluğu da 2005'ten eski araçlarda geçerli olarak kabul etmekteyim. Yurtdışına çıksam durum farklı olurdu. Bunu Türkiye geneli olarak açıklıyorum.
Arabayı kimin aldığı önemli değil ki. Ben bi sabah işe giderken bı kız sokak arasından önüme çıktı sert ama acayip güzel manevrayla çevre yoluna girdik önümde gidiyor suratleniyor bende suratlendim 130-140 civarı hız ile 25 km kadar peşpeşe gittik inan kız 1 sefer bile frene basmadı kikisini sağdan kimisini soldan geçti gitti şehir Hastanesi'ne kadar yolumuz aynıymış manevraları o kadar güzel benim tanıdığım erkek şoförlerin %50 şu öyle araç kullanamaz. Bir kıza arabayı babasida alsa kendinde alsa kocasida alsa trafiğe cikinca arabayı nasi kullandığın bakarım. Ha diyorsan ki ben kendim aldım arabamı helal olsun derim. Benim kızımda aldı kendine araba gayet güzel ve gurur verici bir durum.
Kendi kazancıyla veya babasının-kocasının parasıyla almış fark etmez bence. Benim için önemli olan güzel ve dikkatli kullanmasıdır. Erkekler genelde kadınların araba kullanmasını sevmese de kadınlar kurallara daha çok uyuyorlar.
erkeklerden daha iyi, daha dikkatli süren kadınlar sürücüler var trafikte.
ister kendi, ister koca veya baba parasıyla alsın arabayı süren sürüyor süremeyen süremiyor.
Cevap
14Cevap
Kadın erkek fark etmiyor önemli olan dikkatli ve kurallara uygun kullanması. kendi parasıyla alması tabi ki güzel bir şey
Bazen is icin baska sehirler'e gitmem gerekebiliyor o zaman tanidigim kadin soforlerden birini yanimda goturururum.. Hem dinlenmis olabiliyorum hemde daga kuralci ve guvenli.
Kadinlar zeki varliklardir.
Tarfik lurallarına uyan, başkasının hakkına saygö duyan ve genel trafik akışını bozmayan herkese bakış açım aynıdır. Yolunda düzgün giden bir aracın şoförünün kadın mı, erkek mi olduğuna bakmam.
Belirli bir bakışım yok, nötr. İnsanlar babasının aldığı arabayı özenli kullanabildiği gibi, kendi parasıyla aldığı arabayı hor kullanabilir de.
Almanyada kendi arabamı almıştım. onu satıp turkiyeden aldım. guclu kadınlar kimseye muhtaç olmaz
Araba kullanan herkese saygı duyuyorum özellikle o kadar maganda arasında kullanabilen kadınlara
arabayı nasıl aldıgı çok öenemli değil düzgün kullandığı sürece sorun yok.
kadınlar hayatın her alanında saygıyı fazlasıyla hak ediyorlar ;)
Helali olsun sevgilimin mali benim de malımdır 😂😊
Çalışmış almış derim. Araba almanın erkegı kadını farklı degıl benım gözümde
Bütün araç sürücülerine bakış açım aynıdır beni sıkıştırma ne b@k yersen ye 👍 bana kaza yaptırma çünkü düşmek ve bir yerlerimi kırmak istemiyorum 😂🤣🤣😅🤣😂
Helal olsun darısı benim başıma derdim çok takdir ediyorum böyle dimdik ayakta duran kadınları
İyi biriktirmiş ve almış derim.
Evet eskiden aldık arabamızı eski derken 4 sene önce şimdi kim neyi nasıl alır Allah kolaylık versin ama çok zor artık birsey almak Allah yardımcımız olsun.
Sofurluk koca parası ya da baba parasina bağlı degilki
Baba parası muhabbetini de hiç anlamıyorum. Benim ilk arabamı da babam almıştı. Sonuçta babam yani niye harcamayayım parasını
Çalışıp alın teriyle almış derim
👏kendi emegiyle almis
hic bir sey :d
Helal olsun derim
Helal olsun
saygı
SAYGILI olcak
Ucubeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?