• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Arabalar

Araba kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsun?

nirhamm
nirhamm Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
19
Yapay Zekaya Sor
#nirhammm
#nirhammm
#nirhammm
#nirhammm

Biz kadınlar araç kullandığımız zaman, neden Allaha emanet gidiyor gibi bakıyorlar.. 😂😂😂

Araba kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsun?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Normal Gayet Kadınlar da araba sürebilir 😊 burada Önemli Olan Cinsiyet Değil İstemek Azim Önemli Araba Sürmek Aslında Zor değil Zor Olan Trafik Park Etmek yoksa Abartmadan söylüyorum çocuk bile sürer Tabi İlk başta Mükemmel süremez 😅 Sürdükçe Adapte Olur Gelelim Kadınların Araba Sürmesine Yanlış korkulu Gözlere bakanlara Onlar Cahilin Tekidir Ne yani Kadın diye başaramaz mi Sadece Erkekler mi başarılı Akıl önemli cinsiyet değil

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 316 cevap paylaştı.

Kurallara harfiyen uymak ve çok dikkat etmek istedikleri için çoğu kez kararsız kalmaları nedeniyle trafikte sorun çıkabiliyor.
    Bunu bir sürüş teknikleri eğitimi almış motor kullanıcısı çoğu kez kötü bir şekilde tecrübe ederek öğrendim.
    Ama bütün kadınlar bu şekilde kullanıyor demiyorum.
    Ülkemiz yollarında kötü erkek sürücü olduğu gibi iyi erkek sürücü ve çok iyi derecede kadın sürücü de var.

Tabi bu karşılaştırmalar yüzde kaçı temsil ediyor bilmiyorum.
    Tahammül sınırımız , sabrımızı kontrol ettiğimiz sürece artacak galiba.

1
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı.

Bazılarınız hakikaten kazaya sebebiyet verecek gibi her an. Koltukta dik oturup arkasına yaslanmadan, direksiyon 10:15 pozisyonunda ve çene havaya kalkmış vaziyette arabanın ön kısmının takip edilirken, sinyal verip Anayol dan 1 saatte çıkılması ya da girilmesi en basit aklıma gelenlerden.

0
    0 Yorumla
  • scil63
    scil63 Takip Et
    Master Yaş: 62 , eic 35%
    +1 yıl

Hareketleri tedirgin oluyor, öyle görünüyor.
    Ama otobüs kullanan kadınlara hayran kalıyorum.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

47

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bir şey düşünmüyorum her insan gibi kullanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Hanicancan
    Hanicancan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Görseldeki hatunlar North Miami Beach, Florida'dan ama sorudaki hayatlar Angara'dan 😂

Kadın şoför her yerde aynı buradakiler de her yere çarpıp sürtüyor, selektör yok vs. Motor sinirleriniz erkekler kadar gelişmemiş belli ki.

1
    53 Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Bunlar Dubaili alışverişe helikopterle gidiyorlar, trafiğe takılmamak için

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Haaaa o kadar palmiye Burj Khalifa demek ki. Bunlar işemeli z*çmalı Dubai porta potty ayinine giden asüfteler o zaman

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

:D bunların bir tane de sevgilisi olmuyormuş neden öyleyse

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Dubai'ye vurdurup ağzına hummus ve pilav dolu z*çılan karıyla kim sevgili olur 😂😂 belki bizim kekolar olur ya da fakir araplar. Veya Afrikalılar vs başka aşağılık ırklar

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Bu yazdıklarından bir şey anlamadım

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Dubai porta potty ne biliyor musun?

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Onu geç.. Z. çmalı ne demek? Kim sevgili falan olur demişin ya, çok güzeller ondan mı fazla oluyor sevgilileri

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Bir tane de sevgilisi olmuyormuş dedin şimdi tonla sevgili dedin benim kafam karıştı kız 😂

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Şimdi açıklıyorum:

Birebir görseldeki kızlar gibi hatunlar Dubai'ye Emirates first class uçaklarla kara para aklayan arap petrol baronları tarafından getiriliyor. Bu kızlara güzelliğine ve süreye göre değişiyor 1 gün ile 30 gün arası kiralıyorlar $10,000-250,000 arası paralar veriliyor. Bu kızları önce maile çatır çutur beceriyorlar bu araplar, full kondomsuz. Sonra ailedeki 10-13 yaşlarında ergen bakir erkeklerini yine kondomsuz millî ediyorlar. Kimisi lamasına, kimisi panterine, kimisi arap atına, kimisi goriline de ikram ediyor. En sonunda da maile humus ve pilav yiyorlar bol hacı yağlı sonra da bu karıların ağzına löpür löpür z*ciyorlar. Daha sonra da anüs deliklerini yalattırıyorlar. Bunları yemeleri gerekiyor yoksa paradan kesiyorlar. Ömürlük travma karşılığı çeyrek milyon dolar, biraz Louise Vuitton o bu alıp gidiyorlar tekrar Emirates first class. En çok beyaz kadın alıyorlar en pahalısı da o. Türkiye'den giden çok fazla karı var. Eğer Türkiye'den bir karı Instagram'da hayatı boyunca çalışsa alamayacağı bir arabanın yanında Burj Khalifa'da ya da ultra lüks yatlarda foto çekildiyse o ayin yapmaya gidip yıkanmadan gelmiştir. Istersem videolarına ulaşır bulurum mideniz kaldırırsa ama biraz daha detaylı bilgi almak isterseniz www (nokta) tagthesponsor (nokta) com diyorum :)

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Bu kadar bilgiyi nereden biliyorsun? Merak ettim tabi

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Araplara ve dinlerine olan nefretim araştırmaya itti

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Sonra kızları gönderiolar mı işleri bitince

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

İlk defa böyle şeyler duydum

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Ohaaa anasını bende bir zencinin ağzına yaparken izledim herkes izledi gerçi karı intihar etti. Bir kadın neden bu kadar aşağılık şeylere katlanır?

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Tabii onlara göre hepsi "haram" kızlar. Türk kızları en çok tercih ettikleri 5 kız arasında. Ruslara or*spu Natasha diyen Türk kızları özellikle bu dönemde dolarların kokusunu alınca kelimenin gerçek anlamıyla yemeyeceği halt yok :)
      ODTÜ işletme'den bizzat birisini biliyorum her gittiğinde Louis Vuitton donatıp dönüyordu ağzını yüzünü orasını burasını yaptırdı tek celsede. Şimdi de Londra'da aldığı evinde yaşıyor 😂 seviyor Arap dşkısını demek ki

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

@elmayanak01 black panter queen diyorlar onlara bahsettiğin videoyu biliyorum sarı sarı safranlı hummus bırakıyor ağzına 😂😂 onlar en ucuzları türk kızları orta üst paralar alıyorlar. En pahalılar ingiliz ve Amerikalı beyazlar

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Yaaa cidden onu yapmış mıdır bir de bilmeden onla olan erkekler vardır içerisinde ki virüsleri nasıl yok edecek. Bu arada ruslar dubai de cirit atıyor büyük ihtimalle onlara da bunlardan yapıyorlardır. Çok varlar çünkü. Ve dediğin gibi pahalı şeyler üzerine kurulu düzenleri.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Aynen Ruslara yapmaz olurlar mı ama bizimkiler de yapıp namus timsali gezinmezler mi ona gülüyorum :)

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Çok haklısın herşeye şüpheli bakacağız. Üfff bir de ya bedevileri Türkiyeye alındılar.

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

ya bedevileri.

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

A@mıııkkkkk

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Çok haklısın. İsrailoğulları ne derse oluyor işte. Bu globalist multicultural bok hep onların teşvikli pisliği. Dünya leş gibi bir yer olacak korkunç bozulmanın başlarında ölüp gideceğim için şanslı hissediyorum. İslamda doğru olan tek şey herhalde kıyamet bunlar da onların alâmetleri

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Benimde aklıma israiloğulları geldi onlarda çok sapkınlık vardı ortadoğunun bu kadar cahil aptal olmasının sebebi Allahı dahi tanıyamamasının sebebi israiloğulları ve araplar.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Tüm kitapları okumuş birisi olarak Musa'nın mason ailelerine hizmet eden bir politikacı olduğu kanısındayım. Diğer dinleri de o uydurdu kitle manipülasyonlari yapıyorlar. Tipik ingiliz ve yaveri yahudi hesabı.

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Musa yahudiler sevmezdi kendisi de yahudi değildi aslında. Onun adına ayak bastığı topraklara vadedilmiş topraklar dediler. Biz ise ona Mezopotamya diyoruz doğuanadoludan Akdeniz'e kadar ele geçirmek istiyorlar

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Neyse ki Tengri'ye eriştim oralardan göçtüm gittim yarın seferberlik ilan edilse umrum olmaz. Çanakkale ve yemen şehitleri atalarım da onaylar bunu zaten. Oğluna gemicikler alıp saraylarda zevk-û sefa sürenlerin evlatları gitsin beni bağlamaz ben sefaya ortak olmadım cefasını da çekmem.

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Kadınlar seviyor mu böyle şeyleri? Mide bulandırıcı.. Bunlar için zevk mi yani böyle şeyler araplar için

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Vegas'ta bir yazı görmüştüm ufak duvarda asılı dandik bir motelde. Erkeklerin kadın, kadınların para için yapmayacağı şey yoktur diye. O günden beri ne kadar doğru bir laf olduğunu düşünürüm bu tür şeyler yüzeye çıkınca.

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

Para güçtür ama boktan gelen güçe de sıçsîîınlar yaniii böyle kadınların dünyadan tek tek yok olması dileğiyle araplar ile beraber.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Ay umarım. Araplar ve dinleri yok olsun da gerisi çözüm sürecine zaten kavuşur.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Lanet videoyu buldum slay queen dedikleri zenci kalitesi bu. CIDDIYIM MIDENIZ KALDIRIRSA. Sonra bana kızmayın elçiye zeval olmaz.

shorturl. at/dhXY2

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Link açılmıo

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Ortada bir boşluk var o boşluğu kaldır. Bir de p*rn sitesine koymuşlar o yüzden ya VPN ya proxy lazım

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Yani Türkiye'de eğer erişim yasaksa hala. Ya da DNS değiştirme yolu da olur

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Başka olursa haber ver çok merak ettim.. Kadınlara neden böyle bir yapıyorlsr? Neden öyle şeyleri yaptrıolar kendilerine çok gurur kırıcı

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Çünkü araplar onlar. Kitapları da seksist kadınlardan da nefret ediyorlar. Şeriat düzeni de onların. Türk boyları kadını ne kadar el üstünde tutmuşsa İslamiyet bir o kadar yerin dibine sokuyor. Ancak burada bunu baskısız vaziyette kabul edenlerin de kadın olduğunu unutmamak gerekir. Yani ölüm döşeğinde bile olsan böyle paraya ihtiyacın olmamalı hayatta. Emperyalizm böyle bir şey işte insanların şeytan olup olmadığını böyle ortaya çıkarıyor.

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Böyle bir şeyi kabul edip o kadar iğrençliğe tahammül etmeleri çok kötü..

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Evet hakikaten iğrenç bir şey kimse böyle onursuz olmamalı. Yani ancak şunu anlarım belki bir sevdiğinin tedavi masrafı için çaresizlik diyeceğim ama sonuçta Louise Vuittonlar alıp sağda solda gezmeyeni de yok. Eğer öyle ihtiyaç olsaydı gezmeye vakti olmazdı. Ancak bunu yaptıranların hakikaten Tanrı belasını versin. Işte böyle şeyler beni dinlerden uzak tutuyor. Bir Tanrı ve ahlak dini olsaydı bu tür şeylere izin vermezdi.

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Loulse dediğin bir ürünü 2 ev parası ediyor.. Ama bunları kabul eden insan olamaz.. Bunlara mecbur kalan marka seven varoş kısımları bence.. Yoksa kimse kolay kolay istemez miden almaz ki.. Ne garip bir şey.. Hep böyle mi oralarda hayat?

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Hep böyle. Halkın 5%i böyle yaşıyor 95%i legal kölelik açlık sınırında çalıştırılıyor pek çok insan ve bir oda salon evi 10-15 kişi paylaşıyorlar. Bir de ağızlarından helal ve haram kelimesi eksilmez.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Tam bir aşağılık arap kokuşmuşluğu. Her taraf da pislik pislik hacı ve palmiye yağı kokar.

Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      +1 yıl

Arap ülkesi neden en zengin ülke her şeyleri altından.. Ama mide bulandırıcı hep, bunların yemeği bile yenmez demek ki

Yorumla
    • AyanTulyakova
      AyanTulyakova
      +1 yıl

Ben de bu anlattıklarınıza benzer şeyler duymuştum ama bu kadar iğrenç olduklarını bilmiyordum🥲 Azerbaycandan bizzat tanıdığım biri 2 ayda 150bin dolar kazandı bu şekilde ama onunki bu kadar iğrenç şeyler değildi yani cinsel ilişki dahilmiş sanırım o kadar rahat anlatıyordu ki😂 Güzelliğe göre rakam da değişiyormuş o tanıdığım kadın bayağı güzeldi.. Benim anlam veremediğim şey neden kendi ırklarından kadın seçmiyorlar? Kendi irkinin kadinlarini diger irklardan ustun goruyorlar galiba ama aldatmayi, dovmeyi de eksik etmiyorlar bu araplar cok garip

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Kendi ırklarındakiler üstün onlar için. Kendi ırklarındakiler helal gerisi haram. Aşağılık ırkları ve dinleri işte.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Zaten cinsel ilişki dahil değilse kim niye versin ayda 75000 dolar 😂

Yorumla
    • AyanTulyakova
      AyanTulyakova
      +1 yıl

Demek istedigim birtek cinsel iliskiden bahsetti, sizin anlattiginiz igrencliklerden bahsetmedi😅 Garip bir millet bu Araplar ne kadar onyargimi yikmaya calissam da olmuyor hepsi garip cunku

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Önyargı yıkmanıza gerek yok ben ABD'de de her gün görüyorum hepsinin kanı bozuk bunların. Elimden geldiğince nezarete attırıyorum elimden bu kadar geliyor. Bir gün bahçeme falan girerlerse özel mülk ihlalinden vurma hakkım doğacak içlerine domdom kurşunu dolduracağım :)

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

@AyanTulyakova kendi ırklarından kadınlara da yapıyorlardır. Ama bakirelik bozmaya 1 milyon dolardan fazla almıştı bir kız. Yani tabi sadece bakirelik bozmaysa onla sınırlıysa.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Hepsini yapmıştır artı bozdurmuştur ancak primat beyinsiz Arap farkında değil ki hymenoplasti ameliyatı ile 3-5 bin liraya dikiliyor yine kanıyor o zar parçası 😂 bacak arasında namus arayan zihniyet işte...

Yorumla
    • AyanTulyakova
      AyanTulyakova
      +1 yıl

@hanicancan Bence onlardan birine zarar verirseniz başınız belaya girer en iyisi yaptıklarını görmezden gelmek. Maalesef dünyanın her tarafına dağıldılar at koşturuyorlar, tek yapabildiğimiz yok saymak, görmezden gelmek

Yorumla
    • AyanTulyakova
      AyanTulyakova
      +1 yıl

@Elmayanak01 Bu tarz hikayeler duymuştum. Sonra da Batıya sallıyorlar Müslümanlara yardım etmediği ve İslamofobik olduğu için. Kendi zenginleri paralarını böyle iğrençliklere saçarken Batıdan yardım bekliyorlar 😂 Ayrıca bize ırkçı diyorlar ama kendileri daha beterler. Muhammedin karikatürünü yaptı diye Fransız profosoru öldürüyorlar ama yıllardır Çinin Müslüman Uygurlara yaptiği zulme dur demediler.

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

@AyanTulyakova onlar sayıca üstün olmadığı sürece yemezler ayrıca buyursun gelsinler bahçeme benim eyaletimde vurma yetkim var özel mülkte domdom kurşunu doldururum kıçlarına :) 5-6 tane arabı nezarete de attırdım ben. Bir tane de camiiyi mahkemeye verip kazandım ezan desibeli yüksek yasal sınırın dışında diye. Herkes ben gibi olsa keşke yok olurlar anında

Yorumla
    • Elmayanak01
      Elmayanak01
      +1 yıl

@AyanTulyakova üstelik Uygur Türklerinin organlarını çalıp kendilerine takıyorlar bu araplar ahir zaman nemrutlari firavunlaridir. Umarim hepsi birbirine düşer.

Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Düşüncem yok, her insan gibi araba kullanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın sürücü görünce ben son duamı ediyor, ne zaman bana gelir çarpar korkusu oluyor.

Kadınlara ayrı yol yapılmalı bence bu ülkede.

Gaz pedalı ile fren pedalını daha ayırt edemeyen kadınlarla aynı yollarda nefes alıyorum.

Allah'a emanet yaşıyoruz, dediğiniz gibi...

0
    12 Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

erkekler bayanlardan daha çok hız sevdiği için olan kazaların %99'u Hepsi erkek bir kere

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@SultanToraman nedense bana çarpan iki aracı da kadın sürücü kullanıyordu? Biri tali yoldan gelip anayola fırlayıp bana çarptı, diğeri de kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptı. İşin garibi ikisinde de kadınlara göre ben suçluydum. Ama ceza ve kusur polis tarafından onlara yazıldı. Benim ise hiç kazam yok. Şimdi size mi inanayım, kendi yaşadıklarıma mı?

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Normalde biz işimizi yarım bırakmayız Ama sen ucuz kurtulmuşsun😂😂

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@SultanToraman daha da korkutmayın. Zaten kadın sürücü fobisi var bende.

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Kadın sürücülerden korkma kadınlar hiçbir zaman aşırı hızı sevmez kaza olsa da küçük şeylerle atlatırlar

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Mesela ben o kadar Araba kullanıyorum 150'ye geçtiğim hiç olmamış

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@SultanToraman benim 110'u geçtiğim yok. Kadın sürücüler çok telaşlı ve ne yapacağı belli olmuyor. Kornayı da gereksiz yere çok kullanıyorlar.

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Tm Elimizin hamuru ile erkek işine karışmayız özel şoför tutarız artık

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@SultanToraman sen dalganı geç.

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Daha iyi bir fikrin var ise buyur

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@SultanToraman esprili yaklaşımın hoşuma gitti, eleştirmiyorum.

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Eyvallah😊

Yorumla
  • reddii
    reddii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

her erkek gibi kadınlarda da çok iyi kullanan var.

ancak çok kötü de kullanan trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiğine hayret ettiklerimde var.

kadınlarda genelde koltuğunu direksiyona yapıştıranlar ve illa dik olup arabanın önünü göremiyorum yoksa diyenler kötü kullanıyor ya da acemi oluyor.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bazıları çok iyi gerçekten ama bazıları da allahım delirtiyor. Önü boş yol vermez, ani fren yapar, sol şeritte minnak minnak gider

2
    0 Yorumla
  • SultanToraman
    SultanToraman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Araba kullanmak kadınlara erkeklerden daha çok yakışıyo bi kere

3
    4 Yorumla
    • corapci4242
      corapci4242
      +1 yıl

Topuklu ayakkabıyla sürebilirmisin peki

Yorumla
    • SultanToraman
      SultanToraman
      +1 yıl

Düğüne giderken bile o biçim yüksek topuklu ayakkabıyla sürdüm😎

Yorumla
    • corapci4242
      corapci4242
      +1 yıl

Helal olsun o zaman

Yorumla
    • corapci4242
      corapci4242
      +1 yıl

Araban otomatikmi manuelmi

Yorumla
  • FrestGreen
    FrestGreen Takip Et
    Bilge Yaş: 50 , eic 97%
    +1 yıl

İlerleyen yıllarda değişecek, ailede araba varsa bunu babasından sonra erkek çocuk sürer gözüyle bakıp büyütüyoruz çocukları. Bisiklet sürmelerine bile izin vermiyoruz. Sonra direksiyona oturunca afallıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Dynamicc
    Dynamicc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Kimi hanım ablalar gercekten Allah a emanet sekilde araba kullaniyor da o yüzden 😂 saka bi yana ben bayan sürücüye denk geldigim zaman daha cok ona yardımcı olacak sekilde davranıyorum. Bir cok hanim ablamiz gereksiz sıkıntı olusturabiliyor trafikte. Yardımcı olmak gerek... Sonuçta araba kullanma isi Allah tarafından sadece erkege bahşedilen bi lütuf değil yani

0
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Özellikle de bizimkiler, tamam yeni yeni öğreniyor olabilirim ama çok üzerime geliyorlar ahaha

1
    0 Yorumla
  • P4nch_
    P4nch_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl

Benim ogrettigim gibi kullansin hizdan korkmasin yeter😂

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

%80 lik kısmı kötü kullandığı içindir.

Kimisi F1 pilotu gibi mübarek.

1
    0 Yorumla
  • CatsDream
    CatsDream Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatımda gördüğüm en iyi şoför 2 tane kadındı. Ama işte hepsi aynı olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Sasssha
    Sasssha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Ben de kullanıyorum ama hemcinslerimden trafikte korkuyorum. Mesafe koyuyorum araya ya da başka araç, ya da şerit değişiyorum. O kdr kıymetli ki arabaları, dokunurum veya ürker falan kıyamet kopar. Hiiiç uğraşamam..

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bir şey düşünmüyorum. Araç kullanmak sadece erkeğe has bir olay değil ki.

1
    0 Yorumla
  • corapci4242
    corapci4242 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Topuklu ayakkabıyla sürebilirmisin önemli olan o bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Mümkünse trafiğe cikmasinlar ya da devlet sadece 3 gün belirkesin o günlerde çıksınlar 3 kez ölüm tehlikesi atlattım onlar yüzünden

1
    0 Yorumla
  • Walking
    Walking Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

😂😂 öyle sürüyorsunuz çünkü, Allah'a emanet, duruşunuz hiç güven vermiyor

1
    0 Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

İyi kullananlara sempati duyuyorum , bugün bindiğim otobüs şoförü 45 ve üstü yaşlarındaydı ve yolcusu olmak güzel hissettirdi

1
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

kadınlar biraz daha korkak ve soğuk kanlı değiller ki bunda cokda haklılar onun için kendim kullanırken dahi arabayı korkuyorum 😂

1
    0 Yorumla
  • yanlizkurt8434
    yanlizkurt8434 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Aslında daha dikkatli kullanıyorlar bazı Kaçıklar hariç;)

1
    0 Yorumla
  • Bazenn12
    Bazenn12 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 70%
    +1 yıl

Ve fark ettim ki erkekler güzel lüks araba süren kadın gördüklerinde içten içe sinir okuyorlar itiraf etmeseler de 😂

0
    0 Yorumla
  • Severance
    Severance Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Araç kullanan kadınlar hakkında düşüncelerim gayet iyi. Allah etrafındaki sürücülere sabır ve dikkat versin. 😂

0
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yeni yeni motosiklet kullanmaya başladım, kadınlar motosiklete karşı zerre dikkat etmiyorlar ya :D

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 661 cevap paylaştı.

Araba kullandıklarını düşünüyorum

Bir de GTA oynar gibi sürmeseler iyi olacak. 7 kez kaldırımda araba çarmasından kıl payı kurtulduğum oldu. Cinsiyetci değilim ama 7'sinin de kadın olması şaşırtıcı

0
    0 Yorumla
  • AlpayG
    AlpayG Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bence çok hoş çünkü ben araba kullanmayı sevmiyorum beni gezdirmiş oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • FeyzaOnur
    FeyzaOnur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Gayet güzel kullanırım kadınların herşeyde hakkı var

0
    0 Yorumla
  • alicelosangeles
    alicelosangeles Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

kadınlarda araba kullanır diyorum bende kullanırım

0
    0 Yorumla
  • EsKiYa8154
    EsKiYa8154 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Kadınlar erkeklere göre daha cesaretli olduğundan her yerden girip geçebileceğini düşünüyor sonra kazaya sebebiyet veriyorlar iyileri tenzih ederim

0
    0 Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Güzel araba kullanıyorlar bazı analrı fhişe gibi atlamıyorlar sağa sola

0
    0 Yorumla
  • SSS-SAKULTA
    SSS-SAKULTA Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

O eskidendi bence aetık kadınlarda gayet güzel ve güvenli kullanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir yerde trafik duraksadıysa en önde , Ya Toros, ya Brodway, ya da Kadın bir sürücü vardır.

0
    0 Yorumla
  • Hofland7075
    Hofland7075 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 94%
    +1 yıl

Kazaya çok sebebiyet veriyorlar 😅

1
    0 Yorumla
  • -Kral1BoGa-
    -Kral1BoGa- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kullanmayı bilmiyorsunuz çünkü 😀

1
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 645 cevap paylaştı.

Kullanabilen kullansın. Takdir ediyorum

1
    0 Yorumla
  • benbendeğilimartık
    benbendeğilimartık Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Kullanmalı ki. Özgürlüktür araç kullanmak.

1
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

İyi kullananda var çok kötü kulananda

1
    0 Yorumla
  • senol67671
    senol67671 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Normal bir durum kullanabilirler

1
    0 Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 437 cevap paylaştı.

Kadın sürücüler beni korkutuyor

1
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bir şey düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Yerin7katdibi
    Yerin7katdibi Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 94%
    +1 yıl

Artık sürüyolar ya:))

1
    0 Yorumla
  • Erdeem09
    Erdeem09 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Trafikte aşırı yavaş gitmedikleri sürece sorun yok hayatımızın her anında onlarlayiz trafikte olmaları da kötü değil

0
    0 Yorumla
  • ozgur00000
    ozgur00000 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl

Erkeklerden daha dikkatli sürüyorlar.

1
    0 Yorumla
  • yayeterbe
    yayeterbe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yanii güzel hoş ama bir çoğu pek beceremiyor sonra ben kanser oluyorum 🤠

1
    0 Yorumla
  • İçimdekisesdiyorkii
    İçimdekisesdiyorkii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Bir şey düşünmüyorum Erkekler nasıl kullanıyorsa kadınlarda gayet kullanabilir normal karşılıyorum

0
    0 Yorumla
  • suburra3488
    suburra3488 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sürücüsüz araç görmüş gibi oluyorum :-)

1
    0 Yorumla
  • koçgızı
    koçgızı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

yan koltuktaki kadınlar daha çekici sanırım

1
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Mümkünse sağdan sağdan gitsinler

0
    0 Yorumla
  • aliceahrass
    aliceahrass Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

araba kullandığını düşünürüm ashshsh

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Severim kullanmalarını

0
    0 Yorumla
  • rumeysayemis
    rumeysayemis Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 80%
    +1 yıl

Havalı

2
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    +1 yıl

Geneli öyle çünkü refleks ve cesaret çok az

0
    0 Yorumla
  • ASARAY
    ASARAY Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Bence havalı.

1
    0 Yorumla
  • Sertsıkən
    Sertsıkən Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Çok seksi oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • kafalaarguzeel
    kafalaarguzeel Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

bişi düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • tornatesviye
    tornatesviye Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Sürmesinler mk trafiğin içine ediyorlar sonra.

0
    0 Yorumla
  • -MST-
    -MST- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bayılırım!

0
    0 Yorumla
  • badcaptain_
    badcaptain_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Araba kullanan kadınlar bana çok çekici geliyor

0
    0 Yorumla
  • Ali1528
    Ali1528 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Fazla agresifler

0
    0 Yorumla
  • Phoenix06
    Phoenix06 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

tecrübeye bağlı

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Araba kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Araba kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 36 cevap verildi
Araba kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 42 cevap verildi
Araba kullanan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 cevap verildi
Araba kullanan kadınlar hakkındaki düşünceleriniz neler? 38 cevap verildi
Araba kullanan kadınlar hakkinda ne düşünüyorsunuz? 30 cevap verildi
Kadınların araba kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨