Biz kadınlar araç kullandığımız zaman, neden Allaha emanet gidiyor gibi bakıyorlar.. 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Biz kadınlar araç kullandığımız zaman, neden Allaha emanet gidiyor gibi bakıyorlar.. 😂😂😂
Normal Gayet Kadınlar da araba sürebilir 😊 burada Önemli Olan Cinsiyet Değil İstemek Azim Önemli Araba Sürmek Aslında Zor değil Zor Olan Trafik Park Etmek yoksa Abartmadan söylüyorum çocuk bile sürer Tabi İlk başta Mükemmel süremez 😅 Sürdükçe Adapte Olur Gelelim Kadınların Araba Sürmesine Yanlış korkulu Gözlere bakanlara Onlar Cahilin Tekidir Ne yani Kadın diye başaramaz mi Sadece Erkekler mi başarılı Akıl önemli cinsiyet değil
Kurallara harfiyen uymak ve çok dikkat etmek istedikleri için çoğu kez kararsız kalmaları nedeniyle trafikte sorun çıkabiliyor.
Bunu bir sürüş teknikleri eğitimi almış motor kullanıcısı çoğu kez kötü bir şekilde tecrübe ederek öğrendim.
Ama bütün kadınlar bu şekilde kullanıyor demiyorum.
Ülkemiz yollarında kötü erkek sürücü olduğu gibi iyi erkek sürücü ve çok iyi derecede kadın sürücü de var.
Tabi bu karşılaştırmalar yüzde kaçı temsil ediyor bilmiyorum.
Tahammül sınırımız , sabrımızı kontrol ettiğimiz sürece artacak galiba.
Bazılarınız hakikaten kazaya sebebiyet verecek gibi her an. Koltukta dik oturup arkasına yaslanmadan, direksiyon 10:15 pozisyonunda ve çene havaya kalkmış vaziyette arabanın ön kısmının takip edilirken, sinyal verip Anayol dan 1 saatte çıkılması ya da girilmesi en basit aklıma gelenlerden.
Hareketleri tedirgin oluyor, öyle görünüyor.
Ama otobüs kullanan kadınlara hayran kalıyorum.
Cevap
47Cevap
Bir şey düşünmüyorum her insan gibi kullanıyorlar
Görseldeki hatunlar North Miami Beach, Florida'dan ama sorudaki hayatlar Angara'dan 😂
Kadın şoför her yerde aynı buradakiler de her yere çarpıp sürtüyor, selektör yok vs. Motor sinirleriniz erkekler kadar gelişmemiş belli ki.
Haaaa o kadar palmiye Burj Khalifa demek ki. Bunlar işemeli z*çmalı Dubai porta potty ayinine giden asüfteler o zaman
Dubai'ye vurdurup ağzına hummus ve pilav dolu z*çılan karıyla kim sevgili olur 😂😂 belki bizim kekolar olur ya da fakir araplar. Veya Afrikalılar vs başka aşağılık ırklar
Dubai porta potty ne biliyor musun?
Bir tane de sevgilisi olmuyormuş dedin şimdi tonla sevgili dedin benim kafam karıştı kız 😂
Şimdi açıklıyorum:
Birebir görseldeki kızlar gibi hatunlar Dubai'ye Emirates first class uçaklarla kara para aklayan arap petrol baronları tarafından getiriliyor. Bu kızlara güzelliğine ve süreye göre değişiyor 1 gün ile 30 gün arası kiralıyorlar $10,000-250,000 arası paralar veriliyor. Bu kızları önce maile çatır çutur beceriyorlar bu araplar, full kondomsuz. Sonra ailedeki 10-13 yaşlarında ergen bakir erkeklerini yine kondomsuz millî ediyorlar. Kimisi lamasına, kimisi panterine, kimisi arap atına, kimisi goriline de ikram ediyor. En sonunda da maile humus ve pilav yiyorlar bol hacı yağlı sonra da bu karıların ağzına löpür löpür z*ciyorlar. Daha sonra da anüs deliklerini yalattırıyorlar. Bunları yemeleri gerekiyor yoksa paradan kesiyorlar. Ömürlük travma karşılığı çeyrek milyon dolar, biraz Louise Vuitton o bu alıp gidiyorlar tekrar Emirates first class. En çok beyaz kadın alıyorlar en pahalısı da o. Türkiye'den giden çok fazla karı var. Eğer Türkiye'den bir karı Instagram'da hayatı boyunca çalışsa alamayacağı bir arabanın yanında Burj Khalifa'da ya da ultra lüks yatlarda foto çekildiyse o ayin yapmaya gidip yıkanmadan gelmiştir. Istersem videolarına ulaşır bulurum mideniz kaldırırsa ama biraz daha detaylı bilgi almak isterseniz www (nokta) tagthesponsor (nokta) com diyorum :)
Araplara ve dinlerine olan nefretim araştırmaya itti
Ohaaa anasını bende bir zencinin ağzına yaparken izledim herkes izledi gerçi karı intihar etti. Bir kadın neden bu kadar aşağılık şeylere katlanır?
Tabii onlara göre hepsi "haram" kızlar. Türk kızları en çok tercih ettikleri 5 kız arasında. Ruslara or*spu Natasha diyen Türk kızları özellikle bu dönemde dolarların kokusunu alınca kelimenin gerçek anlamıyla yemeyeceği halt yok :)
ODTÜ işletme'den bizzat birisini biliyorum her gittiğinde Louis Vuitton donatıp dönüyordu ağzını yüzünü orasını burasını yaptırdı tek celsede. Şimdi de Londra'da aldığı evinde yaşıyor 😂 seviyor Arap dşkısını demek ki
@elmayanak01 black panter queen diyorlar onlara bahsettiğin videoyu biliyorum sarı sarı safranlı hummus bırakıyor ağzına 😂😂 onlar en ucuzları türk kızları orta üst paralar alıyorlar. En pahalılar ingiliz ve Amerikalı beyazlar
Yaaa cidden onu yapmış mıdır bir de bilmeden onla olan erkekler vardır içerisinde ki virüsleri nasıl yok edecek. Bu arada ruslar dubai de cirit atıyor büyük ihtimalle onlara da bunlardan yapıyorlardır. Çok varlar çünkü. Ve dediğin gibi pahalı şeyler üzerine kurulu düzenleri.
Aynen Ruslara yapmaz olurlar mı ama bizimkiler de yapıp namus timsali gezinmezler mi ona gülüyorum :)
Çok haklısın herşeye şüpheli bakacağız. Üfff bir de ya bedevileri Türkiyeye alındılar.
ya bedevileri.
A@mıııkkkkk
Çok haklısın. İsrailoğulları ne derse oluyor işte. Bu globalist multicultural bok hep onların teşvikli pisliği. Dünya leş gibi bir yer olacak korkunç bozulmanın başlarında ölüp gideceğim için şanslı hissediyorum. İslamda doğru olan tek şey herhalde kıyamet bunlar da onların alâmetleri
Benimde aklıma israiloğulları geldi onlarda çok sapkınlık vardı ortadoğunun bu kadar cahil aptal olmasının sebebi Allahı dahi tanıyamamasının sebebi israiloğulları ve araplar.
Tüm kitapları okumuş birisi olarak Musa'nın mason ailelerine hizmet eden bir politikacı olduğu kanısındayım. Diğer dinleri de o uydurdu kitle manipülasyonlari yapıyorlar. Tipik ingiliz ve yaveri yahudi hesabı.
Musa yahudiler sevmezdi kendisi de yahudi değildi aslında. Onun adına ayak bastığı topraklara vadedilmiş topraklar dediler. Biz ise ona Mezopotamya diyoruz doğuanadoludan Akdeniz'e kadar ele geçirmek istiyorlar
Neyse ki Tengri'ye eriştim oralardan göçtüm gittim yarın seferberlik ilan edilse umrum olmaz. Çanakkale ve yemen şehitleri atalarım da onaylar bunu zaten. Oğluna gemicikler alıp saraylarda zevk-û sefa sürenlerin evlatları gitsin beni bağlamaz ben sefaya ortak olmadım cefasını da çekmem.
Vegas'ta bir yazı görmüştüm ufak duvarda asılı dandik bir motelde. Erkeklerin kadın, kadınların para için yapmayacağı şey yoktur diye. O günden beri ne kadar doğru bir laf olduğunu düşünürüm bu tür şeyler yüzeye çıkınca.
Para güçtür ama boktan gelen güçe de sıçsîîınlar yaniii böyle kadınların dünyadan tek tek yok olması dileğiyle araplar ile beraber.
Ay umarım. Araplar ve dinleri yok olsun da gerisi çözüm sürecine zaten kavuşur.
Lanet videoyu buldum slay queen dedikleri zenci kalitesi bu. CIDDIYIM MIDENIZ KALDIRIRSA. Sonra bana kızmayın elçiye zeval olmaz.
shorturl. at/dhXY2
Ortada bir boşluk var o boşluğu kaldır. Bir de p*rn sitesine koymuşlar o yüzden ya VPN ya proxy lazım
Yani Türkiye'de eğer erişim yasaksa hala. Ya da DNS değiştirme yolu da olur
Çünkü araplar onlar. Kitapları da seksist kadınlardan da nefret ediyorlar. Şeriat düzeni de onların. Türk boyları kadını ne kadar el üstünde tutmuşsa İslamiyet bir o kadar yerin dibine sokuyor. Ancak burada bunu baskısız vaziyette kabul edenlerin de kadın olduğunu unutmamak gerekir. Yani ölüm döşeğinde bile olsan böyle paraya ihtiyacın olmamalı hayatta. Emperyalizm böyle bir şey işte insanların şeytan olup olmadığını böyle ortaya çıkarıyor.
Evet hakikaten iğrenç bir şey kimse böyle onursuz olmamalı. Yani ancak şunu anlarım belki bir sevdiğinin tedavi masrafı için çaresizlik diyeceğim ama sonuçta Louise Vuittonlar alıp sağda solda gezmeyeni de yok. Eğer öyle ihtiyaç olsaydı gezmeye vakti olmazdı. Ancak bunu yaptıranların hakikaten Tanrı belasını versin. Işte böyle şeyler beni dinlerden uzak tutuyor. Bir Tanrı ve ahlak dini olsaydı bu tür şeylere izin vermezdi.
Hep böyle. Halkın 5%i böyle yaşıyor 95%i legal kölelik açlık sınırında çalıştırılıyor pek çok insan ve bir oda salon evi 10-15 kişi paylaşıyorlar. Bir de ağızlarından helal ve haram kelimesi eksilmez.
Tam bir aşağılık arap kokuşmuşluğu. Her taraf da pislik pislik hacı ve palmiye yağı kokar.
Ben de bu anlattıklarınıza benzer şeyler duymuştum ama bu kadar iğrenç olduklarını bilmiyordum🥲 Azerbaycandan bizzat tanıdığım biri 2 ayda 150bin dolar kazandı bu şekilde ama onunki bu kadar iğrenç şeyler değildi yani cinsel ilişki dahilmiş sanırım o kadar rahat anlatıyordu ki😂 Güzelliğe göre rakam da değişiyormuş o tanıdığım kadın bayağı güzeldi.. Benim anlam veremediğim şey neden kendi ırklarından kadın seçmiyorlar? Kendi irkinin kadinlarini diger irklardan ustun goruyorlar galiba ama aldatmayi, dovmeyi de eksik etmiyorlar bu araplar cok garip
Kendi ırklarındakiler üstün onlar için. Kendi ırklarındakiler helal gerisi haram. Aşağılık ırkları ve dinleri işte.
Zaten cinsel ilişki dahil değilse kim niye versin ayda 75000 dolar 😂
Demek istedigim birtek cinsel iliskiden bahsetti, sizin anlattiginiz igrencliklerden bahsetmedi😅 Garip bir millet bu Araplar ne kadar onyargimi yikmaya calissam da olmuyor hepsi garip cunku
Önyargı yıkmanıza gerek yok ben ABD'de de her gün görüyorum hepsinin kanı bozuk bunların. Elimden geldiğince nezarete attırıyorum elimden bu kadar geliyor. Bir gün bahçeme falan girerlerse özel mülk ihlalinden vurma hakkım doğacak içlerine domdom kurşunu dolduracağım :)
@AyanTulyakova kendi ırklarından kadınlara da yapıyorlardır. Ama bakirelik bozmaya 1 milyon dolardan fazla almıştı bir kız. Yani tabi sadece bakirelik bozmaysa onla sınırlıysa.
Hepsini yapmıştır artı bozdurmuştur ancak primat beyinsiz Arap farkında değil ki hymenoplasti ameliyatı ile 3-5 bin liraya dikiliyor yine kanıyor o zar parçası 😂 bacak arasında namus arayan zihniyet işte...
@hanicancan Bence onlardan birine zarar verirseniz başınız belaya girer en iyisi yaptıklarını görmezden gelmek. Maalesef dünyanın her tarafına dağıldılar at koşturuyorlar, tek yapabildiğimiz yok saymak, görmezden gelmek
@Elmayanak01 Bu tarz hikayeler duymuştum. Sonra da Batıya sallıyorlar Müslümanlara yardım etmediği ve İslamofobik olduğu için. Kendi zenginleri paralarını böyle iğrençliklere saçarken Batıdan yardım bekliyorlar 😂 Ayrıca bize ırkçı diyorlar ama kendileri daha beterler. Muhammedin karikatürünü yaptı diye Fransız profosoru öldürüyorlar ama yıllardır Çinin Müslüman Uygurlara yaptiği zulme dur demediler.
@AyanTulyakova onlar sayıca üstün olmadığı sürece yemezler ayrıca buyursun gelsinler bahçeme benim eyaletimde vurma yetkim var özel mülkte domdom kurşunu doldururum kıçlarına :) 5-6 tane arabı nezarete de attırdım ben. Bir tane de camiiyi mahkemeye verip kazandım ezan desibeli yüksek yasal sınırın dışında diye. Herkes ben gibi olsa keşke yok olurlar anında
@AyanTulyakova üstelik Uygur Türklerinin organlarını çalıp kendilerine takıyorlar bu araplar ahir zaman nemrutlari firavunlaridir. Umarim hepsi birbirine düşer.
Düşüncem yok, her insan gibi araba kullanıyorlar
Kadın sürücü görünce ben son duamı ediyor, ne zaman bana gelir çarpar korkusu oluyor.
Kadınlara ayrı yol yapılmalı bence bu ülkede.
Gaz pedalı ile fren pedalını daha ayırt edemeyen kadınlarla aynı yollarda nefes alıyorum.
Allah'a emanet yaşıyoruz, dediğiniz gibi...
erkekler bayanlardan daha çok hız sevdiği için olan kazaların %99'u Hepsi erkek bir kere
@SultanToraman nedense bana çarpan iki aracı da kadın sürücü kullanıyordu? Biri tali yoldan gelip anayola fırlayıp bana çarptı, diğeri de kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptı. İşin garibi ikisinde de kadınlara göre ben suçluydum. Ama ceza ve kusur polis tarafından onlara yazıldı. Benim ise hiç kazam yok. Şimdi size mi inanayım, kendi yaşadıklarıma mı?
Normalde biz işimizi yarım bırakmayız Ama sen ucuz kurtulmuşsun😂😂
@SultanToraman daha da korkutmayın. Zaten kadın sürücü fobisi var bende.
Kadın sürücülerden korkma kadınlar hiçbir zaman aşırı hızı sevmez kaza olsa da küçük şeylerle atlatırlar
Mesela ben o kadar Araba kullanıyorum 150'ye geçtiğim hiç olmamış
@SultanToraman benim 110'u geçtiğim yok. Kadın sürücüler çok telaşlı ve ne yapacağı belli olmuyor. Kornayı da gereksiz yere çok kullanıyorlar.
Tm Elimizin hamuru ile erkek işine karışmayız özel şoför tutarız artık
@SultanToraman sen dalganı geç.
Daha iyi bir fikrin var ise buyur
@SultanToraman esprili yaklaşımın hoşuma gitti, eleştirmiyorum.
Eyvallah😊
her erkek gibi kadınlarda da çok iyi kullanan var.
ancak çok kötü de kullanan trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiğine hayret ettiklerimde var.
kadınlarda genelde koltuğunu direksiyona yapıştıranlar ve illa dik olup arabanın önünü göremiyorum yoksa diyenler kötü kullanıyor ya da acemi oluyor.
Bazıları çok iyi gerçekten ama bazıları da allahım delirtiyor. Önü boş yol vermez, ani fren yapar, sol şeritte minnak minnak gider
Araba kullanmak kadınlara erkeklerden daha çok yakışıyo bi kere
Topuklu ayakkabıyla sürebilirmisin peki
Düğüne giderken bile o biçim yüksek topuklu ayakkabıyla sürdüm😎
Helal olsun o zaman
Araban otomatikmi manuelmi
İlerleyen yıllarda değişecek, ailede araba varsa bunu babasından sonra erkek çocuk sürer gözüyle bakıp büyütüyoruz çocukları. Bisiklet sürmelerine bile izin vermiyoruz. Sonra direksiyona oturunca afallıyorlar.
Kimi hanım ablalar gercekten Allah a emanet sekilde araba kullaniyor da o yüzden 😂 saka bi yana ben bayan sürücüye denk geldigim zaman daha cok ona yardımcı olacak sekilde davranıyorum. Bir cok hanim ablamiz gereksiz sıkıntı olusturabiliyor trafikte. Yardımcı olmak gerek... Sonuçta araba kullanma isi Allah tarafından sadece erkege bahşedilen bi lütuf değil yani
Özellikle de bizimkiler, tamam yeni yeni öğreniyor olabilirim ama çok üzerime geliyorlar ahaha
Benim ogrettigim gibi kullansin hizdan korkmasin yeter😂
%80 lik kısmı kötü kullandığı içindir.
Kimisi F1 pilotu gibi mübarek.
Hayatımda gördüğüm en iyi şoför 2 tane kadındı. Ama işte hepsi aynı olmuyor.
Ben de kullanıyorum ama hemcinslerimden trafikte korkuyorum. Mesafe koyuyorum araya ya da başka araç, ya da şerit değişiyorum. O kdr kıymetli ki arabaları, dokunurum veya ürker falan kıyamet kopar. Hiiiç uğraşamam..
Bir şey düşünmüyorum. Araç kullanmak sadece erkeğe has bir olay değil ki.
Topuklu ayakkabıyla sürebilirmisin önemli olan o bence
Mümkünse trafiğe cikmasinlar ya da devlet sadece 3 gün belirkesin o günlerde çıksınlar 3 kez ölüm tehlikesi atlattım onlar yüzünden
😂😂 öyle sürüyorsunuz çünkü, Allah'a emanet, duruşunuz hiç güven vermiyor
İyi kullananlara sempati duyuyorum , bugün bindiğim otobüs şoförü 45 ve üstü yaşlarındaydı ve yolcusu olmak güzel hissettirdi
kadınlar biraz daha korkak ve soğuk kanlı değiller ki bunda cokda haklılar onun için kendim kullanırken dahi arabayı korkuyorum 😂
Aslında daha dikkatli kullanıyorlar bazı Kaçıklar hariç;)
Ve fark ettim ki erkekler güzel lüks araba süren kadın gördüklerinde içten içe sinir okuyorlar itiraf etmeseler de 😂
Araç kullanan kadınlar hakkında düşüncelerim gayet iyi. Allah etrafındaki sürücülere sabır ve dikkat versin. 😂
Yeni yeni motosiklet kullanmaya başladım, kadınlar motosiklete karşı zerre dikkat etmiyorlar ya :D
Araba kullandıklarını düşünüyorum
Bir de GTA oynar gibi sürmeseler iyi olacak. 7 kez kaldırımda araba çarmasından kıl payı kurtulduğum oldu. Cinsiyetci değilim ama 7'sinin de kadın olması şaşırtıcı
Bence çok hoş çünkü ben araba kullanmayı sevmiyorum beni gezdirmiş oluyorlar
Gayet güzel kullanırım kadınların herşeyde hakkı var
kadınlarda araba kullanır diyorum bende kullanırım
Kadınlar erkeklere göre daha cesaretli olduğundan her yerden girip geçebileceğini düşünüyor sonra kazaya sebebiyet veriyorlar iyileri tenzih ederim
Güzel araba kullanıyorlar bazı analrı fhişe gibi atlamıyorlar sağa sola
O eskidendi bence aetık kadınlarda gayet güzel ve güvenli kullanıyorlar
Bir yerde trafik duraksadıysa en önde , Ya Toros, ya Brodway, ya da Kadın bir sürücü vardır.
Kazaya çok sebebiyet veriyorlar 😅
Kullanmayı bilmiyorsunuz çünkü 😀
Kullanabilen kullansın. Takdir ediyorum
Kullanmalı ki. Özgürlüktür araç kullanmak.
İyi kullananda var çok kötü kulananda
Normal bir durum kullanabilirler
Kadın sürücüler beni korkutuyor
Bir şey düşünmüyorum.
Artık sürüyolar ya:))
Trafikte aşırı yavaş gitmedikleri sürece sorun yok hayatımızın her anında onlarlayiz trafikte olmaları da kötü değil
Erkeklerden daha dikkatli sürüyorlar.
Yanii güzel hoş ama bir çoğu pek beceremiyor sonra ben kanser oluyorum 🤠
Bir şey düşünmüyorum Erkekler nasıl kullanıyorsa kadınlarda gayet kullanabilir normal karşılıyorum
Sürücüsüz araç görmüş gibi oluyorum :-)
yan koltuktaki kadınlar daha çekici sanırım
Mümkünse sağdan sağdan gitsinler
araba kullandığını düşünürüm ashshsh
Severim kullanmalarını
Havalı
Geneli öyle çünkü refleks ve cesaret çok az
Bence havalı.
Çok seksi oluyorlar
bişi düşünmüyorum
Sürmesinler mk trafiğin içine ediyorlar sonra.
Bayılırım!
Araba kullanan kadınlar bana çok çekici geliyor
Fazla agresifler
tecrübeye bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?