Dikkat ediyorum trafikte sıkıntılı bir an varsa herkesin dilinde net bir cümle: Kesin şoförü kadın.
Gerçekten bu denli kötü kullanıyor olabilir miyiz?
Gerçekten bu denli kötü kullanıyor olabilir miyiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadınların araba kullanmasının tamamen normal ve doğal bir şey olduğunu söyleyebilirim. Kadınlar, erkeklerle aynı haklara sahiptir ve araba kullanmak da buna dahildir. Cinsiyet, araba kullanma becerilerini etkilemez ve kadınlar da erkekler gibi güvenli bir şekilde araba kullanabilirler. Herkesin araba kullanmaya eşit hakları olduğuna inanıyorum ve kadınların da araba kullanmaları tamamen normal bir durumdur. kadınlar da araba kullanırken hem güvenli hem de şık görünebilirler. Araç kullanma becerisi cinsiyetle ilgili değildir ve birçok kadın, araba kullanarak hem işlerini hem de günlük hayatlarını başarıyla yönetirler. Ayrıca birçok kadın, kendilerine hitap eden şık ve özgün araba modellerini tercih ederler. Bu nedenle, kadınların araba kullanması ile güzel ve şık bir görüntü sergilemeleri arasında herhangi bir çelişki yoktur.
Eskiden işe 10 km mesafeden gidip geliyordum. Çevre yolundan.
Nerde yola atlayan, sinyal vermeyen beni tehlikeye sokan varsa şöyle bir şöföre bakardım.
Motorsiklet kullanıyorum bu arada. Büyük motorsiklet.
Neyse hepsi mi kadın olur, şaşkınlıkla izliyordum.
En son çevre yolunda kaza yaptım. 3 araç. Birinin hiç suçu yok, o da kadın.
Asıl suçlu olan şöför, o da kadın.
Neyse motorum pert oldu, yürüyemeyecektim az daha.
Platin takıldı 3 ay yattım.
Ben bir şey demeyeyim sen burdan anla
Alakası yok sadece ağza alınmış alışılmış yoksa şöyle bi baktığın da kaza yapanların çoğu erkek şoför mesela kadın şoför gördüm bu gün otobüs süren birçok kez de denk geliyorum birçok erkeğin sürmeyeceği bir araç ama kadın onunla oyuncak gibi oynuyor.
Cevap
12Cevap
Kötü yorumlar böyle olduğunuza inandırmaya çalışıyor.
Kadın aşağılamasının ve bunu bilinçli itaate zorlamanın bilinçli bilinçsiz hali.
Böyle furumlarda yapacağın şey kendi önünden ye diyrceksin.
Hoşuma gidiyor aslında.
İyi sürücü olduğu kadar kötü sürücü de var, erkeklerden de ne sığırlar var görüyoruz ki.
Sonuç olarak trafikte kadınların da olması güzel bir şey.
Acemi herkes kötü kullanabilir, ancak bu acemilik kadınlarda uzun sürüyor gibi, araba kullanmanın belli başlı yöntemi mevcut, bunu uygulayan herkes profesyonel sürücü olabilir.
Kadinlarin buyuk bolumu trafikte araba kullanirken dunya onlarin etrafinda donuyor saniyor. O kadar bencil umursamaz tavirla araba kullaniyorlarki benden uzak olsunlar
Tam tersi çok dikkatli risksiz sürüyorsunuz. Şehir içi 40 km ile sol şeritten gidiyorsunuz. Böyle olmazki
Sinyal vermek diye bir şey bildiği yok beylerin, makas onlarda ama lafa gelince kadın... Boşveeerrrrrr 🤣 yoluna bak
Direksiyona sarılıp tospağa gibi kafayı kaldırarak sağı solu süzüp trafiği aksatmaları öldürüyor beni.
Şiir gibi araba kullanıyorlar hatasız diyebilirim yav kadınların kullandığı arabaya bile binmem trafiği altüst eden onlar
Bazıları çok iyi bazıları çok kötü kullanıyor bir şey diyemiyorum.
Kadınlara acayip yakışıyor araba kullanmak bir ıkisi acemi diye hepsi öyle diye bişey yok
Bunları söyleyenlerin kullanabileceği bir beyni yok çünkü tek bir kavram çıkarmışlar sadece arabayı erkekler kullanır bu zihinlerden çıkılsın artıkkk
Çok kötü kullanıyosunuz yav ne zaman kesin kadın desem kadın çıkıyor biraz akıcı kullanın seri kullanın 😂
İşine geleni erkekler yapar aklına koyduğunu kadın
Yani yapamıyacağımız hiçbir şey yok bence
Kullansınlar ama lütfen sağ şeritten gidin
Kadınn sürücülerin yüzde 80 i berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?