1 ay

İstanbul trafiğinde arabayla birini film sahnesi gibi takip eden oldu mu, siz neler yaşadınız?

ayy ben ettim 😂 tıpkı filmlerdeki gibiydi çok heyecanlı oluyor, kuzenim eşinden şüphelenmiş, olur olmaz saatlerde eve gidip geliyormuş, tabi ben o zaman arabayı yeni almışım eşi de hiç görmedi hatta haberi bile yoktur benim arabanın modelinden plakasından vs, kuzenim dedi şunu takip edelim bu kesin dedi bir haltlar yiyor 😂 iyi tamam dedim düştük enişte beyin peşine, takip Güngören'de başladı, Bahçelievler, Soğanlı, Yenibosna derken enişte beyin izini kaybettik tabi 😂 çünkü İstanbul trafiğinde takip işi çok zor oluyor önüne bir araç geçti mi ya da kırmızı ışık yandığında izini kaybediyorsun, o gün bir sonuç elde edemedik ama çok güldük adamı elimizden kaçırdık diye ama komik bir anı olarak kaldı bize bazen hatırlayınca gülüyoruz 😂🤣
İstanbul trafiğinde arabayla birini film sahnesi gibi takip eden oldu mu, siz neler yaşadınız?