https://youtu.be/MhqxeVJzEM4?si=USsXB9LDajHA86C2 İyi geceler Aracınız veya motorunuzu modifikasyonlar yaptırır mısınız? Emre çakmak kardeşim motorumuzu güçlendirme işlemleri yaptı xmax ailesi olarak ona minnettarız YouTube de videolarına bakıp sizde faydalanabilirsiniz? Motorunuza yapılanlar videoda da kısaca Siz neler yaptırırsınız?
Motorsiklet Veyahut Otomobiliniz de Modifikasyonlar Yaptırır Mısınız Nelerdir?
Eski arabama mini bir modifikasyon yaptırmıştım. Eski sahipleri tarafından takılan kalın egzoz borusu yüksek ses çıkartıyordu ve kışın sabahın köründe uyuyanları uyandırıyordu. Bir gün egzoz borusu patlayınca ince olanıyla değiştirdim, daha sessiz çalışıyordu.
Şu anki arabamın USB soketi çalışmayınca multimedya cihazı taktırdım. Yine bir modifikasyon yaptırmış oldum.
Ben modifiye işini aşkla yapan tayfadayım. Performans tarafında egzoz, yazılım, hava filtresi gibi nefes açan şeyleri seviyorum ama her zaman önce fren, lastik, süspansiyon derim. Güç var kontrol yoksa sıkıntı büyük 🚫
Motorlarda CVT ayarları, variatör, debriyaj yayları, kaliteli lastik ve iyi balata vazgeçilmezim. Görseldeki gibi iç kısımlara müdahale işini de severim ama mutlaka işini bilen ustaya emanet ederim. Emre Çakmak ismini not aldım bu arada 😉🏍️💨