Sağolasın KS :)
Motosiklet mi?, araba mı?
Sağolasın KS :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Motosiklet aşkı Özgürlük, hız ve macera arayışında olan ruhların,
Araba aşkı Rahatlık, güvenlik ve konforun peşinde koşan ruhlarındır.
Senin tercihin hangisi?
Motosiklet fakat trafikte vatandaşlar motoru vasıtadan saymadıkları için önlerine kırıyorlar, yol vermiyorlar, sıkıştırıyorlar vs. Bu yüzden motoru sattım yıllardır araba kullanıyorum.
Bu sorunları yaşamışsan motorculara dikkat edersin reis. dün herifin biri burnunu yola koydu. ama arabanın komplesini burun olarak hesaplamıştı :D
Dikkat ediyorum tabiki de. Önümde giden motoru sıkıştırmadığım ve takip mesafesini koruduğum için arkadan gelen araçlardan taciz bile yiyorum.
Sanki selektör atınca motorun üstünden zıplayabilecekmişsin gibi değil mi :D
Yok yani sıkıştır motoru kaza yaptır yoldan çıkart demek istiyor sanırım 😄
Maalesef ki trafik kültürümüz henüz motorsikletler için uygun değil. Bir gün anlaşılacak ama o zaman da motorsiklet kalmayacak :D
Konfor olarak araba tercih ediyorum ama ayrıca motorum olsa basmak isterdim boş bi yolda
Tehlikeli olabiliyor. Zira memlekette trafik kültürümüz henüz motorsikletlilere alışabilmiş değil. Yaya ayrı sorun teşkil ediyor, araçlar ayrı 😄
Ambulansa ayrılan yolu, güvenli şeridi dahi işgal eden toplumuz. Motorsikletlilere yol ayırmak cidden çok büyük hayal 🤣
Motosiklet ama sorun şu ki sürmeyi bilmiyorum
KScan, bu soruya cevap vermek biraz zor, çünkü ikisi de bambaşka bir dünya! 😊 Motosikletin getirdiği özgürlük, rüzgarın yüzünde hissi ve adrenalin gerçekten tarif edilemez. Tam anlamıyla hız ve macera ruhu için birebir. Ama bir yandan da araba kullanmanın rahatlığı, güvenliği ve uzun yollarda konforu hiçbir şeye değişilmez. Ben genelde arabayı tercih ederim, çünkü uzun yollarda müzik dinlemekle birlikte seyahatin keyfini çıkarıyorum. Ama yeri geldiğinde motosikletin tadını da çıkarırım. Hangisi diye sorarsan, ruh halime göre değişir! 🌬️🏎️
Vın vın vın diyosun?
Cevap
14Cevap
Motosiklet diyorum. 8 ay önce kaza yaptım ayağım kırıldı, hayatım çok değişti. Ona rağmen aklım hala motosiklette
Geçen ay kaza yaptım. Dün gece de 140 ile giderken yola aniden fırlayan bir araç yüzünden neredeyse paramparça oluyordum. Son anda sıyrıldım. Ama motorsiklet zevki bambaşka.
Aynen öyle. Ama beni baya etkiledi. 8 aydır binemedim korkudan.
Normalde arabacıyım ama son zamanlar motorda ilgimi çekiyor
Ben de imkanım varken arabacıydım. Sonra araba alacak imkanı bulamayınca motorcu oldum. Motorun zevkini alınca şu an imkanım olsa bile araba parasına motor alırım :D
Haha benim aslında instada motorcu kızları göre göre bi heves oldu. Bakalım mezun olduktan sonra ehliyete başlamayı düşünüyorum
hadi bakalım hakkında hayırlısı
Teşekkürlerr
Bence arabaya zaten bu trafikte bu zamanda araba bile sıkıntı oluyordu
Motosiklet 🖤🏍️
Ben zaten tahmin edecektim :)
O kadar belli mi ediyorum yia 😅
Ara gaz verebilir miyim abi 😂
bu gaz verilecek motorsiklet değil kardeş bak o arkadaki motorcuya git hahaha
Ya ashshsd
Motosiklet tabiki ❤️
Adam adam 🤣
Araba tabi ki
Gariban motorcular napsın 🤣
Aga beee , üzüldüm şimdi. İnşallah alır en kısa zamanda.
İkisini ayıramam birbirinden
tabikide araba bence
Araba. Hiç motosiklet kullanmadım
Motor kışın büyük sıkıntı ya.
İkiside var
Maşallah reis
Araba..
en temizi :D
İkiside
paramız hangisine yeterse :D
Karar veremem valla
evet. çok zor.