Arabalar Motosiklet mi araba mı? NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hangi bebek sana göre? Güncellemeler1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Motosiklet mi araba mı? Cevap Yaz 48 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 84 , eic 97% 1 yıl 4x4 jeep arada enduro motor nede olsa dağ taş gezmeyi seven biriyim parayı bulursam hayalim odur fotograf makinem doğa fotografları çekmek dağlarda uyumak o mis gibi hava çiğerlere dolsun 1 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Motor ne kadar dikkatli kullansan da rahat olmuyor, tehlikeli. Araba iyidir 1 0 Yorumla
börü5400 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Araba diyenlerin hiçbiri motosiklete binmemiştir 🤷🏻♂️😄 1 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 92% 1 yıl Kesinlikle araba. Çünkü sürücüler çok dikkatsiz. Motorda bir hata hayata mal oluyor 1 0 Yorumla
Eylül1441 Takip Et Xper 1 Yaş: 97 1 yıl Bana motot daha cool geliyor ama güvenlik olara araba diyenler var hayır arkadaşlar kazaca yapacak olan insan araba da da yapar motorda da 2 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Ben motosiklet tercih ettim. Yıllardır da kullanıyorum. 1 0 Yorumla
s 27esmerim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 94% 1 yıl Vavvv araba tabiki ❤️🥰 2 1 Yorumla Sdklim 1 yıl Bide trafik olmasa Yorumla
s Catutigernos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 81% 1 yıl Arabaciyim ben 4 tarafım kapalı olması lazım :))) 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 57% 1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ezelden evvele değişmeyecek cevabım araba.🖤 1 0 Yorumla
Hfkbnl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Motor ayrıdır arabada ayrıdır arabaları daha çok beyenirim ama motorlar daha çekici gelir bana 0 0 Yorumla
Bambaskabirii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Motosikletten nefret ederim, araba tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Araba kesinlikle. 😋
4x4 jeep arada enduro motor nede olsa dağ taş gezmeyi seven biriyim parayı bulursam hayalim odur fotograf makinem doğa fotografları çekmek dağlarda uyumak o mis gibi hava çiğerlere dolsun
Motor ne kadar dikkatli kullansan da rahat olmuyor, tehlikeli. Araba iyidir
Araba diyenlerin hiçbiri motosiklete binmemiştir 🤷🏻♂️😄
Kesinlikle araba. Çünkü sürücüler çok dikkatsiz. Motorda bir hata hayata mal oluyor
Bana motot daha cool geliyor ama güvenlik olara araba diyenler var hayır arkadaşlar kazaca yapacak olan insan araba da da yapar motorda da
Ben motosiklet tercih ettim. Yıllardır da kullanıyorum.
Vavvv araba tabiki ❤️🥰
Bide trafik olmasa
Tabi ki motosiklet 🏍️
Arabaciyim ben 4 tarafım kapalı olması lazım :)))
Her yer araba dolu
Motor yok motor
İkisinin de ayrı çekiciliği var
Ezelden evvele değişmeyecek cevabım araba.🖤
Araba daha güvenli ve konforlu
Arabayı daha çok severim.
ikisini de kullanıyorum farklı zevkler
Motor ayrıdır arabada ayrıdır arabaları daha çok beyenirim ama motorlar daha çekici gelir bana
Ben dengede duramam, araba iyidir
Motosikletten nefret ederim, araba tabi.
Supra 😍